Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ajде бе, чир ап, тек је почеток на сезона :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Хах зошто Дренте не е за во Реал Мадрид, па тој ја држеше цела игра бе само тој трчаше насекаде сите топки одеа кон него незнам Дренте си е таман играч за во Реал а ако го продат Мадридците ке биде голем хендикеп ке го земат некоја добра екипа и ке го направат ѕвезда така да мислам дренте е најдобар таму од сите досега како се играле.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ajде бе, чир ап, тек је почеток на сезона :)
Само ти не тешиш :)

Хах зошто Дренте не е за во Реал Мадрид, па тој ја држеше цела игра бе само тој трчаше насекаде сите топки одеа кон него незнам Дренте си е таман играч за во Реал а ако го продат Мадридците ке биде голем хендикеп ке го земат некоја добра екипа и ке го направат ѕвезда така да мислам дренте е најдобар таму од сите досега како се играле.
Зошто? Зошто од лани е купен а се на се 200 минути има заиграно, лани Робен и онака ја прележа цела сезона ама од Робињо не можеше да фати место, е сеа е друга ситуација, месец и пол друго крило нема, ту би ор нат ту би е за Дренте, прозорот се отвара во Јануар, простор за ојдовни трансфери секогаш има.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како и секогаш, продаваме играчи што “не“ ни требаат, и после од нив станува класа играчи. Ама тоа е не го цениме она што го имаме, според мене Дренте има квалитети за во Реал, сега му е шансата и ќе видиме како ќе се покаже, јас сум уверен дека ќе се покаже во најдобро издание.

Инаку трансфери што би сакал да се ин:
Ленон на прво место, ем ни треба крило, ем е одличен играч и може добро да се снајде кај нас.
за напаѓачи барем еден од следниве:
Хунтелар или Бензема (ако сакаат подобро е за наредна сезона да го земат, зошто нема да може да ни игра во ЛШ)
Има уште млади напаѓачи што би можеле да дојдат, на пр. Фрејзер Кембел од Тотенхем (Манчестер Ј.), незнам до кога е позајмен таму ама добро би ни дошол, млад и талентиран играч.
И обавезно Гарај да се врати од Расинг, одбранава ни е сирење!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Инаку трансфери што би сакал да се ин:
Ленон на прво место, ем ни треба крило, ем е одличен играч и може добро да се снајде кај нас.
за напаѓачи барем еден од следниве:
Хунтелар или Бензема (ако сакаат подобро е за наредна сезона да го земат, зошто нема да може да ни игра во ЛШ)
Има уште млади напаѓачи што би можеле да дојдат, на пр. Фрејзер Кембел од Тотенхем (Манчестер Ј.), незнам до кога е позајмен таму ама добро би ни дошол, млад и талентиран играч.
И обавезно Гарај да се врати од Расинг, одбранава ни е сирење!
Ме фака страв за овој Ленон...супер играч е,ама знаеме какво искуство имаме со англичани(Бекам,Овен,Вудгејт)
Хунтелар би имал право да игра во ЛШ,но подобро да почекаме до летото и да го земеме Бензема кој според мене е подобар од Хунтелар а плус е и помлад...
За крило,би рекол Санти Казорла...одличен играч башка и Шпанец,мада не би имал ништо против и Рибери да дојде.
Некој погоре постираше дека на Раул му се доволни 70 мин,јас би рекол Игуаин да игра 70 а Раул 20...не е тоа што беше веке:nesum:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ме фака страв за овој Ленон...супер играч е,ама знаеме какво искуство имаме со англичани(Бекам,Овен,Вудгејт)
Toчно тоа: англичанец во шпанија ретко играл добро. Можда Бекам во Реал, Линекер во Барселона.
Ама јас не би ризикувал.

Е, кај ми се сега постовите, ме мрзи да ги барам ебате, кога на Армин, Иван им зборев дека сезоната е долга и пехови се можни... Искрено се надевам дека Игуаин ќе стисне мадиња и ќе изигра машки - а сериозно искрено се надевам, пошо шпански фудбал се гледа кога двата смртни конкуренти моја Барса и ваш Реал се во топ форма.
Се друго е минливо и не толку интересно.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Е, кај ми се сега постовите, ме мрзи да ги барам ебате, кога на Армин, Иван им зборев дека сезоната е долга и пехови се можни... Искрено се надевам дека Игуаин ќе стисне мадиња и ќе изигра машки - а сериозно искрено се надевам, пошо шпански фудбал се гледа кога двата смртни конкуренти моја Барса и ваш Реал се во топ форма.
Се друго е минливо и не толку интересно.
А ние што викавме тогаш, дека не е така ? :)

Се повреди и лани, не ни е само Нистелрој во тим. Ќе треба да се покажат сите, не само Игуаин. Ај ваљда Савиола ќе искочи од школката и ќе почне да игра како што треба.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ако замине Руд под нож 2 месеца сигурно ќе бидеме без него, ептен губиме со неговото неиграње. Ја искрено верувам у Савиола, само да заигра константно 2-3 натпревари, заборави топка што е од седење.
Ама дур не видам медикал рипорт од Санитас за Руд на официјална ништо не верувам.

Едит: Ете видиш и Буено го земале за утрешниот натпревар, се надевам дека ќе ги збрцаме здраво 3-0 до кај 65 минута да може да заигра човекот, којзнае, може и у него има нешто :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
aх ај малце да ве расположам Направив ЈузерБар за Нас фановите
еве го ако сака некој нека го употреби у потпис !
Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom