bratuu vaka sea ... kako prvo eve nemora ANGLIJA eve da gledame Sampion Liga koga ce zemite be bratu tutula .... koga kazi mi .. koj e najtrofeen tim vo Liga na Sampioni .. vie edno Finale stasaFte i se krenaFte .... nz so ima da se kazi uste mislam deka treba da recish cestita titula i da gledash tamu da navivash 3to mesto da zacuvate ...mnogu nisko 3 mesto.real da igrase u anglija ke se boraa so a.villa. da igras u anglija treba da imas kvalitet be tipce ne se iguain sampion da stanas.
најквалитетна лига . крилен играч му настега преку 40 гола, најслабио тим дерби прима по 6 гола на натпревар. жити лигата само 4 тима играт. да му го пуштат бетис на било кој тим надвор од топ 4 во англија ќе ги посерат во голојmnogu nisko 3 mesto.real da igrase u anglija ke se boraa so a.villa. da igras u anglija treba da imas kvalitet be tipce ne se iguain sampion da stanas.
абе дебил еден, токму тоа што една Барселона е трета, а Виљареал втор покажува колкава е конкуренцијата во лигата.so ke go prenesuvat real li da gi gledam osvoile titula u spanija so nogo jaka konkurencija vtor e viljareal da dojde viljareal u anglija za opstanok ke se bore
Ех сеа не треси глупости па и ти!најквалитетна лига . крилен играч му настега преку 40 гола, најслабио тим дерби прима по 6 гола на натпревар. жити лигата само 4 тима играт. да му го пуштат бетис на било кој тим надвор од топ 4 во англија ќе ги посерат во голој
Ќе им ебам мамето на тие говеда само ако не ја давале.ШАМПИОНИИИИИИИ !!! 31 титиула, але але 31 титулааа але але 31 титулааа !!!
РЕАЛ МАДРИД але але але РЕАЛ МАДРИД але але але...
МАЈСТОРИ ЕДНОСТАВНО, Бернд Шустер Цар. бреееј 14 бода повече од Барса, аууу ова да ми го кажуваше некој немаше да верував, мислам дека е редно навивачите на Барса да ни честитат и на форумот.
знаете ли дека овие шупците од Сител најверојатно нема да го пренесуват Ел Класико во среда.