Хехехе..го скинал со клизечи Гравесен Робињо едно 3-4 пати, па чоекот си мислел дека ке може да се обрачуна со дивљакон....али како викаат "батина је из раја изашла":pishtoldzMac)) напиша:А зашто се степале...па да не го вреѓал Робињо за косата ко матераци зидан???
Упс и робињо нема коса
То видиш брат. Многу си во право ни самиот не знајш колку си во право а за другите ќе си видет ова година.doombringer напиша:mene mi ostanuva samo dakazam deka site gopotrdivte toa sto jasakav da go kazam a toa e deka real e najdobroit tim sto nekogas postoel. A za tie sto se protiv nego samo ljubomorat na nivnata nadmoknost vo fudbalot!!
Portiljo si ojde ama za Baptista od kade go izvadi ova ziti se \\!!!!!!!!SANCTIMONIOUS напиша:армин добри времиња дојдоа нели
помина времето кога сите беа за Челзи и за Барса, а само ја ти и урбен за Реал, сега сите се со нас оваа година трофеј мора да има без разлика дали Шранија, Лига на шампиони или Куп, тукѕ нема да дојдат лошо уште 3нови играчи во редовите на Реал нели веќе кога Портиљо и Баптиста си отидоа, односно ке си одат
daj dokaz linkGravity Grave напиша:Баптиста би требало да иде у спротивен смер доколку Рејес дојде у Реал.
dobro sea ti predviduvas ....aj idi tamu vo arsenal fan club i pisi si neso ...АнГеЛ напиша:Пак ќе паднат од Arsenal, се им е џабе