Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
АнГеЛ напиша:
Извинување до фанчето на Real Madrid за шо му го плеснав во фаца, ама стварно мислам дека тешко ќе направат нешто сезонава, можда другата ако си го исчистат тимот убаво и си ја сватат сериозно работата. Има играчи што не им се игра многу и редно е да си одат
хахахахахахахаха
му го плесна у фаца:) хихихихихи
абе ти многу штосен си бил, на сите од форумот им ги песнуваш а? ПАЗИ, кој последен се смее најслатко се смее така да ке видеме кој на кој ке се смее од кога Рејес ке отиде у Реал:baeh:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Абе дечки пошо немав нет последниве 4-5 дена...а ке немам и наредни 7-8....дај пишете што се дешава со Реал....т.е. со Рејес и Диара....до кај се...дали ке потпишуваат за Реал....ај ако можете побрзо пишете дур сум кај другаров да прочитам.....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Urban_Mover напиша:
Абе дечки пошо немав нет последниве 4-5 дена...а ке немам и наредни 7-8....дај пишете што се дешава со Реал....т.е. со Рејес и Диара....до кај се...дали ке потпишуваат за Реал....ај ако можете побрзо пишете дур сум кај другаров да прочитам.....
Pregovorite samo treba da se finaliziraat ke dojdat sigurno.
A za odenje se Gravensen vo New Castle ,Diogo vo saragoza , Guti vo Atl.Madrid .
Se spomnuva i Ronaldo vo Milan

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
REAL MADRID MARKETING AGENCIAA ILI KLUB

Poslednive dve godini na Real Madrid ni sto ne im trgnuva od raka. Inace ja sum za Real Madrid no ova sto go gledam i slusam na televizija me provocira da ja otvoram temata i malce da gi kritikuvam.
Pred dve sezoni go kupia Owen igrase 10 natprevari go prodadoa,go kupia Casano i so napravi do sega izigra i toj edno 10 natprevari. A najmnogu se provocirav so kupuvanjeto na Vanlistelroj od Mancester, pa mislam site znaeme zosto ne igrase poslednite natprevari vo MANCHESTER i za Holandija. So toj transfer mislam Real Madrid dokaza deka clubot im e samo za pari, mislam so tolku mladi napagaci da kupis star napagac koj plus celo vreme se kara so toa Trenerite ne mi stima.Pa izgleda se premislile od natprevaruvanje i osvojuvanje titulu.

Plus ne go razbiram predsedatelot na Real Madrid, cekaj so e toj trener so ??? Mislam covekov se kandidira i vetuva igraci koj ke gi kupel stanel predsedatel pa sto e toa a, pa mislam ne e zatoa trenerot da kaze kakvi igraci im treba ili ne. Pa mislam vaka ako prdolzi Real Madrid brzo vreme ke se otkazam od navivanje za niv. I edno prasanje aj veti igraci toj predsedatelot kupi igraci i sea na trenerot ne mu trebaat i so ke praat tie na klupa li ke sedat ???????
Pa sekako ne edno telefonce na trenercoto abre stavi go C. Ronaldo na teren ili Vanlistelroj dosle gledaci nego da go gledaat i trenerot odma ke gi stavi nema so da pravi.

Mislam ova prvpat go gledam vo eden club da imaat edno 10 napagaci
i uste 20 jaki igraci i uste kupuvaat

Sto mislite dali Real Madrid stanuva MARKETING AGENCIA ????
:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Член од
19 август 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
јас мислам дека да ама не е фер сите играчи и купуваат и пак се како кљокави или поточно кажано жилави!

T

tino097

Гостин
Од несигурни извори дознав дека Реал имале постигнато договор со Галас но во последен момент Абрамович го блокирал трансферот

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
tino097 напиша:
Од несигурни извори дознав дека Реал имале постигнато договор со Галас но во последен момент Абрамович го блокирал трансферот
i sea ima sansi

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
tino097 напиша:
и јас го прочитав ова на еден сајт но како што имаш напишано несигурни извори затоа што објавуваат се и сешто т.е. објавуваат и шпекулации и вистини, па колку е точна оваа вест без потврда и од друго место :toe: :toe:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
маркетар напиша:
и јас го прочитав ова на еден сајт но како што имаш напишано несигурни извори затоа што објавуваат се и сешто т.е. објавуваат и шпекулации и вистини, па колку е точна оваа вест без потврда и од друго место :toe: :toe:
Па со оглед на тоа дека Галас е вишок во екипата со доаѓањето на Буларуж во Челзи....има шанси да иде....и така Капело бара нов дефанзивец....што знам уствари се е можно...ке видиме нареднава недела што ке се деси.....

T

tino097

Гостин
Можно е да е во игра Галас зашто Реал размислуваат да го продадат Вудгејт за кој бил заинтересиран Арсенал

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
маркетар напиша:
aj daj go toj link od stranata da vidam ja so se desava pls

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Знам дека Капело беше живо заинтересиран да го доведе у Јуве лани, сигурно мисли дека и у Реал би бил добар тандем со Канаваро. Тој трансфер би бил феноменален, јас би рекол и боља идеја од доведување на Рејес кој сигурно макар сезонава би греел клупа.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ПОЧНАА ТРОФЕИТЕЕЕ

Синока беше изигран натпреварот Реал Андерлех во кој Реал победи со 2 : 1
Стрелец беше надвапати Руд Ван Нистелрој и Реал го освои тофејот САНТЈАГО БЕРНАБЕ
Со овој натпревар започна ерата на нови трофеи за Реал кои што ке бидат во иднина надополнувани
:helou: :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom