Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
фино од твоја страна
ако продолжиш вака стаж ќе фатиш
A за некое време, и за пензија нека се надева!!:smir:

И што сега награда да ти дадеме?
Да да.. Желен е за награда... Јас би му закачил еден угандин!! Може Акси??:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро бе и да донесете „ѕвезди“ мислиш ќе ви се плашиме како „ѕвездите“ сами да играат и не се замислувајте многу, кога ќе направите некој трансфер тогаш зборувајте.
Опасни сте нема што...Што повеќе доаѓате на фан клубов све позаебани сте! Него незнам зошто не сте отишле у К-15, има сега аудиција може ќе ве изберат, не се знае со среќата...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Опасни сте нема што...Што повеќе доаѓате на фан клубов све позаебани сте! Него незнам зошто не сте отишле у К-15, има сега аудиција може ќе ве изберат, не се знае со среќата...
Уште ми е рано за к-15,а не можеби сигурно ќе ме изберат и веќе не ви пишувам тука.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште ми е рано за к-15,а не можеби сигурно ќе ме изберат и веќе не ви пишувам тука.
Никој не ви забранува да пишувате овде, ама ако имате нешто паметно кажите а не да тресете...Кај вас мислам дека никој не ви пишува глупости (барем јас), а вие овде изигравате видовити...овој нема шанси да дојде кај вас, тој нема шанси...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Никој не ви забранува да пишувате овде, ама ако имате нешто паметно кажите а не да тресете...Кај вас мислам дека никој не ви пишува глупости (барем јас), а вие овде изигравате видовити...овој нема шанси да дојде кај вас, тој нема шанси...
Не пишав дека никој нема шанси да дојде кај вас туку си кажав свое мислење за тие играчи кои ги споменувате и дека едно време имавте дрим тим па знаеме што се случи Реал-Барса 0:3

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Добро бе и да донесете „ѕвезди“ мислиш ќе ви се плашиме како „ѕвездите“ сами да играат и не се замислувајте многу, кога ќе направите некој трансфер тогаш зборувајте.
Ти имаш ли проблем што си прајме ни муабет или ??? ако тоа ти е проблем тогаш речи му го тоа и на неколку медиуми што си пишат шпекулации од кои 50% се вистина па ако ти смета тоа :pos2:

aksi so se raspravas so luzeri:pos2:
А ви што барате у тема на лузери или лузерите со прва најуспешпна сезона начекаа прилика да се фалат во темата на најелитниот клуб :nesum::pos2:

jas bev vo k-15 i na audicijata i sega ke vidime dali ke me izberat
Па би требало да те изберат оти и без да глумиш глупости тресиш а камо ли па да глумиш "од зелени по зелени" :pos2::pos2::pos2:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
OK, ne пиши...:)

Не пишав дека никој нема шанси да дојде кај вас туку си кажав свое мислење за тие играчи кои ги споменувате и дека едно време имавте дрим тим па знаеме што се случи Реал-Барса 0:3
Ама еве го пак...:vozbud:

Болдираното беше во 2005.:vozbud:
Ај па во 2013 пак да не победите по 4 години пауза.:vozbud:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
ajde ako znae nekoj neka mi go prevedo ovoa ako znae so znaci
Florentino ya ha cerrado un acuerdo con Kaká:drk:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Florentino has closed an agreement with Kaká

MARK reveals in its issue today that Florentino Perez has reached an agreement with Kaká. The Brazilian will play the next five seasons at Real Madrid and will charge 8 million net per season. The transfer has been closed for 63 million and the agreement with the Milan is total.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Abc, El Mundo, El Confidencial, Marca, AS и Cadena Ser го потврдија трансферот на Кака, тоа не е мала работа. In Perez we trust.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom