Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Да се врати Пепе и се ке биде добро ...и одбранбена комбинација Рамос, Пепе, Канаваро, Марсело да се проба

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Канаваро слободно може замена за четврт судија да биде.
Абе не заебавај, баш Канаваро ме изненади оваа сезона. Лани имаше многу киксеви, како слеп да беше, кога му идеше висока топка многу пати знаеше и да ја промаши, а имаше и многу грешки при додавање...за разлика од годинава кога е многу посигурен и во одземање на топка 1 на 1, и во прием и во додавање. Проблемот е во тоа што Шустер не гледа или не сака да ги види проблемите кој ги има со Хајнце, го ценам играчот али моментално не е во форма, и слеп може да го забележи тоа. Бевме сведоци годинава кога правеше невидени киксеви, или пак кога му ја кршеа кичмата и го седнуваа на гс (при првиот гол на Малага). Марсело според мене треба стандарден да биде лево, доста имаме 1 крило па уште да немаме во игра и офанзивни бекови, во случајот Хајнце. Ама ајде верувам дека по враќањето на Пепе ќе биде добро, иако и со него не ни беше баш нешто посебно одбраната. Ама во тој момент Рамос играше слабо, кој се враќа во натпреварувачки ритам ми се чини. Како и да е, додека нападов ни е феноменален во лига ќе се ваѓаме, ама во ЛШ тешко.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Dobro de dobro ajde ke se sredi se.. samo da ne bide kasno koa ke se sredi.. zs sea ako doe barca tuka..tesko nas..ama ajde ke bide..ke doe roben de la red .. ama nz i zosto suster ne gi stava i van der vart i sneijder eden mora da e na klupa ..:mad:ama odbranata .. hajnce potocno.. koa ke go vidam mi se sere.. znam deka nema da tepame togas -.- ..ama ajde .. ke ssvati i suter site sto mislat ;) pozz

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде ајде нека му е со среќа, и добро нека напредува за да не ни ги уништи надежите што ги имаме во него.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
како можеше не ми е јасно од реал унион да го папаме
изгледа намерно неќат да го играат купов еве сите јаки екипи така направија тоа е
следната со кого играме во шпанско??

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Со Ваљадолид...Увек гледајте со кого играла Барса минатото коло, ние играме со нив.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уф:nesvest:
Ова значи дека ќе доаѓа напаѓач во Јануари.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
лелее до јануари треба да чекаме за нов напаѓач :mad:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Рамос ќе го смени Шустер? Отпуштениот менаџер од Тотенхем, Хуанде Рамос може да стане тренер на Реал Мадрид, ако сегашниот менаџер на "кралскиот клуб", Бернд Шустер биде отпуштен.
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=0cf4d958-6e99-4c44-ae56-672d7b9c68f0&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
Играчите на Реал Мадрид со поддршка за Шустер Играчите на Реал Мадрид не сакаат да го изгубат својот тренер Бернд Шустер, но од друга страна пак велат дека недостига повеќе комуникација меќу нив и тренерот
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=fc686aff-7727-47a7-bdab-2d5d9e46377f&ln=3&typeBack=Последни Вести

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
:ija:
Абеееее шо малери ќе бевме, тргнал возов надолу у никако да застани.
Сеа под сместа да се префрли Буено во прв состав, и у Јануар МОРА да се купи напаѓач, како и да е шансите за било каква титула ни се намалија, бааѓи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom