Канаваро слободно може замена за четврт судија да биде.
Абе не заебавај, баш Канаваро ме изненади оваа сезона. Лани имаше многу киксеви, како слеп да беше, кога му идеше висока топка многу пати знаеше и да ја промаши, а имаше и многу грешки при додавање...за разлика од годинава кога е многу посигурен и во одземање на топка 1 на 1, и во прием и во додавање. Проблемот е во тоа што Шустер не гледа или не сака да ги види проблемите кој ги има со Хајнце, го ценам играчот али моментално не е во форма, и слеп може да го забележи тоа. Бевме сведоци годинава кога правеше невидени киксеви, или пак кога му ја кршеа кичмата и го седнуваа на гс (при првиот гол на Малага). Марсело според мене треба стандарден да биде лево, доста имаме 1 крило па уште да немаме во игра и офанзивни бекови, во случајот Хајнце. Ама ајде верувам дека по враќањето на Пепе ќе биде добро, иако и со него не ни беше баш нешто посебно одбраната. Ама во тој момент Рамос играше слабо, кој се враќа во натпреварувачки ритам ми се чини. Како и да е, додека нападов ни е феноменален во лига ќе се ваѓаме, ама во ЛШ тешко.