Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.121
- Поени од реакции
- 1.717
Честито победа и фала ви ми донесовте 1400 ден.
таман мислев да скинам ливчето и глеам пенал
.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ако веруваш во се што читаш по нетов далеку ќе стигнеш:smir:.еј на некоја од Македонскиве нет страници фудбал24 мислам беше прочитав калдерон го посакувал буфон тој не е здрав бе покрај Касиљас шо ке ни е друг?
Само Снајдер за Де ла Ред и супер ќе е, а дали ќе игра Хајнце или Марсело сеедно ми е, Хајнце малку постабилен ми изгледа, ама Марсело е многу побрз и попродуктивен во фаза на напад, но сепак за со Италијански тим мислам дека е подобро Хајнце да игра, ако се постави добро одбраната и не прават киксови сигурен сум дека ќе тепаме.Според АС:
Касиљас; Рамос, Пепе, Канаваро, Хајнце; Де ла Ред, Гаго, ВДВ, Игуаин, Робен; РВН
Не ми се верува да биде вака, сепак мислам дека страничен бек треба да игра Марсело, со оглед на тоа што е побрз а тоа е потребно против Џовинко, и се надевам дека ќе го има впредвид тоа Шустер. Како второ нема шанси Снајдер да не игра, долго се очекуваше неговото враќање, а против Атлетико одигра супер, така да мислам дека ќе биде во тимот. Штета што Диара не е спремен за утре, ќе ни беше и тоа како потребен. Според мене утре ќе играме со истиот тим како со Атлетико, само место Раул ќе биде Робен, таа комбинација би била најдобра според мене.