Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе биде и тоа, рано е уште. Док го качат на нет, утре најкасно ќе биде.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
сега може мирно да спијам
едвај чекам да почне новава сезона

HALA MADRID

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Робињооооо,, криј се таму во дупката. Оди си слободно.:motor: (greedy)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ееех, место да го стае од прво Дренте место Торес, тој го става џукелата...само назад му е свртена главата, еднаш не даде напред топка! Само со Хајнце, Пепе и Касиљас играше, деген! Ама влезе Дренте, и се си дојде на место! Копилето, тоа судијата, требаше да даде и црвен при пеналот, Албиол со рака ја извади од линија и ништо, а на нашиве само пукај црвени. Руд 2 фаули 2 жути! АМА НЕКА МИ ГО СИСА СЕГА МАЈКУ МУ ПОЈЕБЕМ! НАААА!!!

СЕКОЈА ЧЕСТ СТВАРНО ЗА ИГРАЧИВЕ ЕЈ, ПОСЕБНО ЗА ДИАРА, НЕ Е СВЕсЕН КОЛКУ ПРЕТРЧА!!!

CAMPEONES DE SUPERCOPA...GANAR REAL MADRID F.C!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
џабе не го зеле де ла ред за репрезентација, батето ни самио не си ја знај силата. диара стандард. дренте треба прва постава со робен. хигуаин наместо раул и топ ќе бидиме

робињо можи на сите по еднаш да му го исп..и, питачко копиле да ти ја е..м мамицата в п

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислам дека Диара не е свесен ни самиот колку истрча, ПРЕМНОГУ! Цела утакмица трчаше ко коњ, кога свиреше крај судијата падна доле и неможеше да стане. Едноставно секоја чест, незнам што да кажам друго. Де ла Ред РЕСПЕКТ!

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Браво за момците,
не ја гледав утамкицата
ама како шо читам убо изиграле

ги видов и головите
Де Ла Ред :zver:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
ЉУДИ ДАЛИ ЈЕ ОВО МОГУЧЕ :vozbud::vozbud::vozbud:

Не ми се верува еј, ја гледав утакмицата во кладилница со уште едно 7-8 мадридисти, абе кладилницата наопаку ја превртивме АУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако не ја гледавте утакмицава само второто полувреме симнете си го, првото тапа бевме, освен Диара, кој патем речено не е човек, барем не е од оваа планета :vozbud:

За Руд ќе кажам само дека си го заслужи црвениот, направи ГЛУП старт кога веќе имаше жолт, за ВДВ незнам, му отиде на Мата со отворена копачка и беше прилично груб старт ама мислам дека можеше да помине со жолт оти фаулот беше на центарот.
Ма шо е битно бе, важно ова беше утакмицата на векот :tv:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ЉУДИ ДАЛИ ЈЕ ОВО МОГУЧЕ :vozbud::vozbud::vozbud:

Не ми се верува еј, ја гледав утакмицата во кладилница со уште едно 7-8 мадридисти, абе кладилницата наопаку ја превртивме АУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако не ја гледавте утакмицава само второто полувреме симнете си го, првото тапа бевме, освен Диара, кој патем речено не е човек, барем не е од оваа планета :vozbud:

За Руд ќе кажам само дека си го заслужи црвениот, направи ГЛУП старт кога веќе имаше жолт, за ВДВ незнам, му отиде на Мата со отворена копачка и беше прилично груб старт ама мислам дека можеше да помине со жолт оти фаулот беше на центарот.
Ма шо е битно бе, важно ова беше утакмицата на векот :tv:

Mладен Делич од Кавадарци :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: тегни Васо даа:pos2::pos2::pos2:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
MELIMEE BRAJCAA!! neverojatna utakmica .. nema so od Robben beF premnogu razocaran vo prviot del ..ali vo vtorio del beshe na Voda mnogu AHAHAH .. bravos za takticki izigranosta i fl za Aleksic so ni podari gol :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom