И ви сметаше шо се направил и друг муабет освен Честито, Браво и Многу сме јаки? Апсолвирано е тоа веќе, опуштете се и не ќенкајте.
Веднаш чим го видов него а и тој другиот, ги банирав од тема. Плачковци едни.
Да? Значи правила за оваа тема не важат, иако некој провоцира и јаде бурек цел ден овде. Јас 2 поста пишав на Барса, и тоа не беа провокација и слично па одма јадев бан. Не реков дека треба само да вика ајде добри супер ова она...ама претера.
abe ti se slusas li sto zboris bre nesta ima 32 godini ne 33 a i + e eden od 2-ta najaki defanzifci vo svetot i veruvaj deka ke igra u extra forma do 35 godini
pato e 2-3 pati podoar od iguain priznaj:smir:
sidorf e eden od glavnite igraci na milan i e zasluzen sto gi zema dvete tituli milan onaa sezona i ovaa sezona sto ke izbori 4-to mesto i ne treba da se zbori poveke
gila e mnogu dobar ali ovaa sezona ne e u forma i povered bese dosta vreme
a za koi igraci zboruvas tolku jaki sto se?:smir::smir::smir::smir::smir:
se izvinuvam poedinci?
Добро, не е по врат по шија е. Имал 32, добро за 2-3 месеци ќе пуни 33, ок! Имам чувство дека ти збориш од памет, не јас. Неста бил еден од двата најјаки централни бекови. За пред 4-5 години зборуваш или?...Ќе те демантирам одма со факти, Неста скоро цела прва полусезона беше повреден, така да со ова дека е еден од двајцата најјаки дефанзивци моментално...не ти држи моабетот.
Кој го спомна Игуаин? Не спомнав имиња...А за набројување сега, немам време...има многу!
Да бидеме реални малку.Пато вреди 3 пати повеке од Игуаин а Неста само поради името ке го купат за 15 милиони.Сидорф е голем мајстор на фудбалот за него не треба да говорам и додека да го стигнат него Шнајдер и Робинјо треба оште да играт.И јас сум за Реал ама таа година стварно немаше конкуренција во Шпанија да беше во некој друга лига не знам дали ке освојасе титула
Не ги мешај Пато и Игуаин бе, чекај...времето ќе покаже не се брзај. Снајдер и Робињо ако не се во моментов подобри од Сидорф...:kesa:
Само искуството е на страната на Сидорф, ништо друго.
nisto cudno
ali toa e realnosta nema beganje od toa
i zamisli ronaldinho da bese vo forma koi topki na krkic,eto i anri ke mu gi pustase i kakvi golovi ke davase
И баба ми да беше машко, дедо ќе беше.