Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
незнам зошто ама имам чувство дека Арсенал_14 и Вамос_Реал се една иста личност...можеби грешам:smir:
Очаен е типот остај го, уште 3-4 ќе смени тој. :tapp:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
незнам зошто ама имам чувство дека Арсенал_14 и Вамос_Реал се една иста личност...можеби грешам:smir:
:pos::pos::pos::pos:
nisto cudno
ali toa e realnosta nema beganje od toa
i zamisli ronaldinho da bese vo forma koi topki na krkic,eto i anri ke mu gi pustase i kakvi golovi ke davase

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И ви сметаше шо се направил и друг муабет освен Честито, Браво и Многу сме јаки? Апсолвирано е тоа веќе, опуштете се и не ќенкајте.

Веднаш чим го видов него а и тој другиот, ги банирав од тема. Плачковци едни.
Правила си се правила бе, не ги праев ја. И ваљда треба скроз бан да му се даде пошо отворил уште еден јузер нали ? И пошо многу сме јаки нејќам да читам друго на темава освен тоа:smir:

Иначе во врска со Пато и Игуаин, Пато само што напуни 18 години одма го ставија прв тим да игра, Игуаин има одвај 30 утакмици изиграно и има подобар скор од Пато, башка многу битни голови даде. Времето ќе покаже кој е подобар.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За загревање пред Барса

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Не толку за клипот колку за песната во позадина и последниот кадар од клипот.

Уживајте.

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Дај олабавете го Arsenal_14, дечкото сркна бан на темава и крај... Али шо ми беше муабетот, иако сум огромен фан на Игуаин, мислам дека Пато е многу поталентиран...АМА...Пато игра во Милан, тим чие моџо е да бидат повредени и без кондиција. Единствен начин на кој Пато ќе игра подобро е ако Милан комплетно се подмлади и да му најде партнерчиња нему. А Игуаин...иако има огромен потенцијал, тешко да ќе издејствува постојано место во прв тим во наредниве 2-3 години (додека не си отидат Раул и Рууд) + со шпекулацииве дека Реал бара напаѓач (со право си бараат) од типот на Хунтелаар и Виља...жал ми е за младичот, ама тешко :( P.S. како да ги мрднам пасосите во нов ред, да не ми биде се како есеј :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе шо кур за Пато ке зборам сеа ....ми е гајле за него.

Туку еве ме радува последно време шо Игуаин влегува на место на Раул:). Ова тешко се дешаваше ама се случи.Ако дава голови за секое влегување од по 15 минути, дечково е екстра.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
La plantilla gritу: "ЎDiarra se queda, Diarra no se vende

Ваљда разбирате

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
During title celebrations, the popular Malian jumped to the front of the players and officials and began dancing - and soon all Real players were chanting: "Diarra stays, Diarra stays. Diarra can't be sold, Diarra can't be sold!"
........

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ви сметаше шо се направил и друг муабет освен Честито, Браво и Многу сме јаки? Апсолвирано е тоа веќе, опуштете се и не ќенкајте.

Веднаш чим го видов него а и тој другиот, ги банирав од тема. Плачковци едни.
Да? Значи правила за оваа тема не важат, иако некој провоцира и јаде бурек цел ден овде. Јас 2 поста пишав на Барса, и тоа не беа провокација и слично па одма јадев бан. Не реков дека треба само да вика ајде добри супер ова она...ама претера.

abe ti se slusas li sto zboris bre nesta ima 32 godini ne 33 a i + e eden od 2-ta najaki defanzifci vo svetot i veruvaj deka ke igra u extra forma do 35 godini
pato e 2-3 pati podoar od iguain priznaj
:smir:
sidorf e eden od glavnite igraci na milan i e zasluzen sto gi zema dvete tituli milan onaa sezona i ovaa sezona sto ke izbori 4-to mesto i ne treba da se zbori poveke
gila e mnogu dobar ali ovaa sezona ne e u forma i povered bese dosta vreme
a za koi igraci zboruvas tolku jaki sto se?:smir::smir::smir::smir::smir:
se izvinuvam poedinci?
Добро, не е по врат по шија е. Имал 32, добро за 2-3 месеци ќе пуни 33, ок! Имам чувство дека ти збориш од памет, не јас. Неста бил еден од двата најјаки централни бекови. За пред 4-5 години зборуваш или?...Ќе те демантирам одма со факти, Неста скоро цела прва полусезона беше повреден, така да со ова дека е еден од двајцата најјаки дефанзивци моментално...не ти држи моабетот.

Кој го спомна Игуаин? Не спомнав имиња...А за набројување сега, немам време...има многу!

Да бидеме реални малку.Пато вреди 3 пати повеке од Игуаин а Неста само поради името ке го купат за 15 милиони.Сидорф е голем мајстор на фудбалот за него не треба да говорам и додека да го стигнат него Шнајдер и Робинјо треба оште да играт.И јас сум за Реал ама таа година стварно немаше конкуренција во Шпанија да беше во некој друга лига не знам дали ке освојасе титула
Не ги мешај Пато и Игуаин бе, чекај...времето ќе покаже не се брзај. Снајдер и Робињо ако не се во моментов подобри од Сидорф...:kesa:
Само искуството е на страната на Сидорф, ништо друго.

:pos::pos::pos::pos:
nisto cudno
ali toa e realnosta nema beganje od toa
i zamisli ronaldinho da bese vo forma koi topki na krkic,eto i anri ke mu gi pustase i kakvi golovi ke davase
И баба ми да беше машко, дедо ќе беше.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еј ај доста се препукувате дај казете некој нов трансфер или барем шпекулации дај оставите тоа кој од кого е подобар.Тоа кога тогаш ке се види.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
А Игуаин...иако има огромен потенцијал, тешко да ќе издејствува постојано место во прв тим во наредниве 2-3 години (додека не си отидат Раул и Рууд) + со шпекулацииве дека Реал бара напаѓач (со право си бараат) од типот на Хунтелаар и Виља...жал ми е за младичот, ама тешко :( P.S. како да ги мрднам пасосите во нов ред, да не ми биде се како есеј :)
На тим како Реал му требаат две речиси рамноправни постави,
во кој никој ќе немат загарантирано место во прв тим
(освен Св.Икер:cuc:),

+ повредите се дел од секоја сезона , така да треба да се мисли и на тоа,
оваа сезона можеме да видиме колку е битно да имаш голем и квалитетен состав,
со голем број на повредени играчи во теков на сезоната
и пак да не се осети во играта на тимот.

И за младичот,
ич да не го жалиш,
си ја пишит историјава на клубов веќе две години со многу битни голови

Ако продолжит вака,
ко ќе се пензионират
во Мадрид споменик ќе му напрает :real:

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Еј закон, пред малце на Сител вести, Игорче имаше еден ептен добар (100% украден) коментар дека во неделата пола тим на Барса добил жути намерно за да не се појават на Бернабе утре. Како шо кажа Игорче (а и претходно имам ова глеано) е дека ако тим од Примера земе титула пред крај на сите кола, тогаш на натпреварот после решавачката победа противничкиот тим треба да му ракоплеска. Замислете ги Барса на Бернабе им плескаат на Раул, Икер, Рамос и компанија! закоооон

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Не се иста личност!!
1. Арсенал_14 гледам дека незнае многу да пишува литературно (ака на струмички), додека Вамос_Реал пишува литературно!
2. Арсенал_14 од кога е зачленет пишува на латиница (100 пати му имам кажано да пишува на кирилица), додека Вамос_Реал пишува на кирилица!!
По тоа јас ги разликувам :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Еј закон, пред малце на Сител вести, Игорче имаше еден ептен добар (100% украден) коментар дека во неделата пола тим на Барса добил жути намерно за да не се појават на Бернабе утре. Како шо кажа Игорче (а и претходно имам ова глеано) е дека ако тим од Примера земе титула пред крај на сите кола, тогаш на натпреварот после решавачката победа противничкиот тим треба да му ракоплеска. Замислете ги Барса на Бернабе им плескаат на Раул, Икер, Рамос и компанија! закоооон
Закон! Ќе ни ракоплескат Барса :vozbud::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom