Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Глава за глава. Ви се дава? Мене не.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505

go iam gledano Granero nekolku pati sezonava i mnogu me potseka na Guti a i podobar ke e od nego.ako se razviva vaka ke bide golemo igraciste.igra mnogu dobro.razmisluva kade da ja prati sekoja topka.gledajte da go zadrzite po sekoja cena.onakov talent ne se raga sekoj den.a villa ne mi e nekako po kejf.igrac koj sakat da igra sam.ima mnogu podobri od nego za tie pari,kako aguero od atletico,luis fabiano,huntelar.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се надевам ќе му биде дадена шанса, но ќе видиме

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Де бе, шо толку ви згрешил Виља? Да, точно е дека е алчен како ламја, ама дајте му шанса...ако Шустер решил дека е добар, мислам дека не треба да му се суди предвреме. Се разбира дека јас силно лобирам за Хунтелар (скоро сигурен сум дека ќе дојде во Реал) и Диего, но сепак сакале или не Виља е напаѓач од светска класа, а ако не се покаже како што треба, барем од дресови ќе вратат пари :).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Повеќе сакам Хунтелар да го земат, отколку Виља. И Виља е играч од светска класа ама многу е себичен.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Реал Мадрид подготвува понуди за Дрогба и Есиен

Реал Мадрид сака да ги ангажира Дидие Дрогба и Михаел Есиен од Челзи.
Mirror објавува дека шпанскиот гигант Реал Мадрид е уверен дека нема да има проблеми при ангажманот на Дидие Дрогба кој најави заминување од Стемфорд Бриџ по завршувањето на сезоната. Но, гласините велат дека спортскиот директор на клубот, Предраг Мијатович се распрашувал и за Есиен на разговорите со Питер Кенион оваа недела.
Челзи сакаат да го задржат Есиен во тимот, но Реал Мадрид е подготвен да испрати мега понуда од 25 милиони фунти.Уште тие двајца да дојдат и... :):)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не бе.

Абе значи од напаѓач ке се купи еден: Или Хунтелар или Виља или Дрогба или некој друг. Сите шпекулации се ама најмногу шанси ми има Хунтелар.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Mislam deka Huntelar e veke pazaren za REAL i deka toa e vistinski igrac,iako i Vilja e odlicen ama nekako ne sakam da go vidam vo nasiot dres.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Реал блиску до договор за Кварезма
Медиумите откриваат дека Реал Мадрид е блиску до договор со Порто за Рикардо Кварезма.
Португалскиот интернационалец е подготвен во летниот преоден рок да замине во некој од најголемите клубови во Европа. Интересот за Кварезма е голем, Diario de Noticias објавува дека Реал Мадрид е блиску до договор со Порто за поранешниот играч од средниот ред на Барселона.
Реал на Порто му нуди 17 милиони фунти плус напаѓачот Роберто Солдадо, за ангажман на Кварезма, се очекува дека португалскиот тим нема да ја одбие ваквата понуда на Кралевите.
Сега колку е точно тоа незнам изворот ми е од 24фудбал..

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Imalo i ponuda do Ibrahimovic i toa ekstra ponuda od 70milioni evra,a Inter go saka nasiot Ruud van Nistelroj za koj se veli deka REAL sakal da se otkaze od nego poradi negovite 32 godini.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Реал другата година ќе е БОМБА :vozbud:

F

fantomX

Гостин
Реал Мадрид подготвува понуди за Дрогба и Есиен

Реал Мадрид сака да ги ангажира Дидие Дрогба и Михаел Есиен од Челзи.
Mirror објавува дека шпанскиот гигант Реал Мадрид е уверен дека нема да има проблеми при ангажманот на Дидие Дрогба кој најави заминување од Стемфорд Бриџ по завршувањето на сезоната. Но, гласините велат дека спортскиот директор на клубот, Предраг Мијатович се распрашувал и за Есиен на разговорите со Питер Кенион оваа недела.
Челзи сакаат да го задржат Есиен во тимот, но Реал Мадрид е подготвен да испрати мега понуда од 25 милиони фунти.Уште тие двајца да дојдат и... :):)
За Дрогба можи, ама Есиен нема шанси да оди во Реал, или било каде на друго место.
Самио кажа дека планира уште долго да остане во Челзи, оти уште ко дете сакал да игра во Премиер Лигата, а во Челзи му било одлично. Е сега, ако е толку пишманаџија...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Да бидам искрен ја отсекогаш сум го сакал Виља, знам дека е себичен ама кога игра со дупките Валнесија и нема баш некој избор со кој да проигрува.
Ама El Pirate ич не ми се дава за Виља, многу сакам да го видам како ќе игра за Реал, во Хетафе ме импресионираше на повеќе наврати, и нормално очекувам вечер заедно со Де Ла Ред да му шибнат по еден на Виљареал и да го решат шампионот. :eek:jea:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе ни требаат еден напагач и одбрамбен играч и да ги вратат овие 2 од Гетафе не ни требаат поќе играчи

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Еве СОСТАВОТ за вечер, иако е поверојатно да играме во 4-4-2 формација.
Виљареал води 2-0 така да ќе мора да тепаме и ние.
HALA MADRID!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom