go iam gledano Granero nekolku pati sezonava i mnogu me potseka na Guti a i podobar ke e od nego.ako se razviva vaka ke bide golemo igraciste.igra mnogu dobro.razmisluva kade da ja prati sekoja topka.gledajte da go zadrzite po sekoja cena.onakov talent ne se raga sekoj den.a villa ne mi e nekako po kejf.igrac koj sakat da igra sam.ima mnogu podobri od nego za tie pari,kako aguero od atletico,luis fabiano,huntelar.
Глава за глава. Ви се дава? Мене не.
За Дрогба можи, ама Есиен нема шанси да оди во Реал, или било каде на друго место.Реал Мадрид подготвува понуди за Дрогба и Есиен
Реал Мадрид сака да ги ангажира Дидие Дрогба и Михаел Есиен од Челзи.
Mirror објавува дека шпанскиот гигант Реал Мадрид е уверен дека нема да има проблеми при ангажманот на Дидие Дрогба кој најави заминување од Стемфорд Бриџ по завршувањето на сезоната. Но, гласините велат дека спортскиот директор на клубот, Предраг Мијатович се распрашувал и за Есиен на разговорите со Питер Кенион оваа недела.
Челзи сакаат да го задржат Есиен во тимот, но Реал Мадрид е подготвен да испрати мега понуда од 25 милиони фунти.Уште тие двајца да дојдат и...
Глава за глава. Ви се дава? Мене не.