Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добар потег ќе направи така а и да ја изгуби оваа секако ќе бидат први а за класико не се предаваат и ако ја земат титулата пак ке играат до крај

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Тешко дека ке се случи тоа. Треба да почекаме да се разјасне ситуацијата со Савиола и Солдадо. Инаку, Виља го мразам во коските, таков играч гледа само за себе.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Виља да дое, да го ставиме на клупа за Раул да влезе во шпанската репрезентација :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И Тамудо да го земеме и него на бенч

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Не верувам уште на овие шпекулации...иако ни јас не сакам да го земат Карваљо...има и други опции за во одбраната...али ке видиме летоска што ке се случи....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
ide sega evropskoto prvenstvo i sigurno ke zemat nekoj mlad talent ili poiskusen odbranben igrac na mestoto na canavaro.barem letovo ke se pravat dobri transferi spored mene.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
порано омилен одбрамбен ми беше карваљо ама сеа ногу киксој прај, а и престар е за Реал

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Jorge Mendes, representative of Quaresma, has already reached an agreement with Real Madrid for the transfer of Luso end to all white, according to Portuguese newspaper publishes the Daily News.
El futbolista se marcharнa al conjunto blanco por 25 millones de euros y se incluirнa en la operaciуn a Soldado y otro jugador todavнa por concretar.​
The footballer is set to leave blank for 25 million euros and would be included in the transaction to Soldier and another player yet to realize.
Quaresma tiene contrato con el Oporto hasta el 30 de junio de 2011, pero su actual club estб decidido a venderlo.​
Quaresma has contract with Porto until June 30, 2011, but his current club is determined to sell it.
25 милиони + Солдадо + уште еден играч(нека е Јави Гарсија)= Кварезна

:(

А во понудата за Виља влегува Гранеро или Де Ла Ред + 30 килос

:(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе чекајте, ова се само шпекулации. За Виља може до некаде да е точно, не мисли тој куп на уефа да игра само затоа што беа шампиони во кралскиот куп...и најверојатно ќе си замине. Само мислам дека англичаниве се позагреани за него. А за Карваљо, чиста шпекулација. Рано е да се збори за трансфери, ќе видиме летово што ќе биде и како ќе биде. До тогаш, прославувајте ја титулата :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За Карваљо-Sport.es

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Јас ич го нејкам Караваљо ако земат одбрамбен играч нека земат некој помлад да не прави киксови,а за Виља би сакал да дојдит ама да не ги дават Гранеро и Де Ла Ред...а со осасуна можи да киксниме ама да се надеваме на победа и да е крениме титулата другата утакмица со Барса

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
е баш и јас тоа го сакам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop