Иначе според Марка и Ас Реал ја искористил buy back опцијата за Хави Гарсија.
Другата година ќе биде јако,не ни бега ЛШ,а за примера да не правиме муабет :yea:Само што ја изглеав утакмицата од неделата. Прво коментаторите од Гол тиви се одлични. Цело време присутни, одлично коментираат и посебно Треј Хадсон ќе да беше, ги покажува своите емоции. Кога го одбрани пеналот Касиљас како врисна се изнасмеав. И убаво рече, среќа за другите тимови што Реал испадна од лига на шампиони. Овој месец игра најдобро, али тоа е тоа, не е само овој месец битен. Супер тим имаме, неколку засилувања и другата година ќе биде уште подобро.
с` ќе лапнаме догодина бе...Другата година ќе биде јако,не ни бега ЛШ,а за примера да не правиме муабет :yea:
повеке не играат ни тиеЈас не знам шо се радувате сега, РЕАЛ СЕ ЗНАЕШЕ ДЕКА ЌЕ БИДАТ ШАМПИОНИ УШТЕ ОД ПРВО КОЛО, конечно ми се напрај ќефот Савиола да го видам во добра форма.Неможам да се изначудам како можат оние тушките Барселона Лига на Шампиони да играат а РЕАЛ не!!! Тоа најмногу ме нервира!!!
Вака од Кастиља ќе изгубиме не па од осасунаСпоред мене најдобар состав за со Осасуна:
Дудек
Торес, Пепе, Хајнце, Марсело
Гаго
Дренте, Балбоа, Робињо
Савиола, Игуаин.