Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дани Аквино или така нешо би му дошло на мкд, талент е дечкото, скоро исто важен беше за младата репрезенатација на шпанија колку и Кркич, добро би било да го земат него.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Иначе според Марка и Ас Реал ја искористил buy back опцијата за Хави Гарсија.

Не сум баш задоволен од оваа одлука (ако е вистина), мислам дека Хави Гарсија сеуште не игра на едно задоволително ниво за да може да се избори за место во првиот тим на Реал, всушност далеку е од тоа, иако е поприроден DM од Де ла Ред и особено Гранеро мислам дека треба да се фокусираме само на дуото од Хетафе, Гаго ќе ни биде прв DM следната сезона а Де ла Ред би бил негова замена, а Гранеро би дејствувал како замена за Гути.
Хави Гарсија според мене нема квалитети за во Реал, добар е за Осасуна но едноставно не е доволно добар за Реал Мадрид, но ако веќе се одлучиле да враќаат нашите, нека му дадат и шанса може ќе ме разубеди.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа што го зимаат назад не значи дека ќе игра, можеби неговата цена е поголема од цената што ќе ја плати реал за негово враќање, има доста заинтересирани за него па да си направат бизнис. А може и не

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само што ја изглеав утакмицата од неделата. Прво коментаторите од Гол тиви се одлични. Цело време присутни, одлично коментираат и посебно Треј Хадсон ќе да беше, ги покажува своите емоции. Кога го одбрани пеналот Касиљас како врисна се изнасмеав. И убаво рече, среќа за другите тимови што Реал испадна од лига на шампиони. Овој месец игра најдобро, али тоа е тоа, не е само овој месец битен. Супер тим имаме, неколку засилувања и другата година ќе биде уште подобро.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Само што ја изглеав утакмицата од неделата. Прво коментаторите од Гол тиви се одлични. Цело време присутни, одлично коментираат и посебно Треј Хадсон ќе да беше, ги покажува своите емоции. Кога го одбрани пеналот Касиљас како врисна се изнасмеав. И убаво рече, среќа за другите тимови што Реал испадна од лига на шампиони. Овој месец игра најдобро, али тоа е тоа, не е само овој месец битен. Супер тим имаме, неколку засилувања и другата година ќе биде уште подобро.
Другата година ќе биде јако,не ни бега ЛШ,а за примера да не правиме муабет :yea:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Јас не знам шо се радувате сега, РЕАЛ СЕ ЗНАЕШЕ ДЕКА ЌЕ БИДАТ ШАМПИОНИ УШТЕ ОД ПРВО КОЛО, конечно ми се напрај ќефот Савиола да го видам во добра форма.Неможам да се изначудам како можат оние тушките Барселона Лига на Шампиони да играат а РЕАЛ не!!! Тоа најмногу ме нервира!!!
повеке не играат ни тие:vozbud::vozbud:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Според мене најдобар состав за со Осасуна:
Дудек
Торес, Пепе, Хајнце, Марсело
Гаго
Дренте, Балбоа, Робињо
Савиола, Игуаин.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Според мене најдобар состав за со Осасуна:
Дудек
Торес, Пепе, Хајнце, Марсело
Гаго
Дренте, Балбоа, Робињо
Савиола, Игуаин.
Вака од Кастиља ќе изгубиме не па од осасуна

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А зошто уствари вакви комбинирани состави, јас очекувам најсилен можен состав па Eto'o Cabron да ни се клања у Среда. :cuc:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Фантастик фор назад, Диара Гаго Снајпер средина, и Робињо Раул Савиола/Робен

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема потреба од такви рокади бе, може 2-3 измени да се направат со цел да бидат поодморни за со Барса во среда.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе ние за џабе кажуваме Шустер ке видиме со кој играчи ке излези :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Осасуна е јака екипа, со фантастик фор би била посигурна одбраната, а пошо Гути најверојатно нема да игра Диара би било најдобро решение. Не се овие некои поголеми рокади, само Марсело ќе иде на клупа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не не, подобро е Хајнце да иде на клупа, има 4 жолти картони...и доколку добие на оваа утакмица ќе го пропушти Класико. Подобро нека го остави на клупа, а и сигурен сум дека нема да биде во прв тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom