Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Нигерци... лол... Немате ли кабелски оператор, да стават тама СуперСпорт или некоја друга телевизија?
Имаме кабелски оператор ама не доволно компетентен да склучи договор со добра спортска ТВ, па за тоа ќе гледам со нигери.
А инаку за кабелската у Кавадарци ќе ти ги набројам програмите кои се кодирани т.е. се плаќа за да ги пренесуваш: Еуроспорт, Еуроспорт 2, МТВ Адриа, Дискавери... друго се е ѓупски програми од оние бесплатните.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Со вакви оператори,тешко дека у скоро време ќе имаме асални спортски канали,на кои би можеле да ги гледаме сите фудбалски утакмици

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
еј А како пак овие од Примера Дивизија, наместиле најголемото дерби - Ел Класико да се игра во Среда на 7-ми Мај, златен викед, они во вонредно коло ја ставиле.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа е, овие CableTel се најголеми клошари, сите што беа за спорт ги скинаа. Ми ставиле една американска безбол да гледам, и кошарка 24324 лига у пм.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Тоа е, овие CableTel се најголеми клошари, сите што беа за спорт ги скинаа. Ми ставиле една американска безбол да гледам, и кошарка 24324 лига у пм.
Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)

И затоа ни ги гасат програмите.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)

И затоа ни ги гасат програмите.
Не сме им ние криви, нека си ги средат малку коментаторите и ќе ги гледаме нив. Зар ако добро коментираат некоја утакмица јас ќе гледам на Премиере? Не! Сами си се криви, да им ебам глупите.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Нај криви ке испаднат сателитските антени, бидејки се многу скапи во Македонија...а да си имаш таква, што сакаш и каде сакаш ке си гледаш. : )

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
и плус на Телма сликата е за никаде...ако изгледаш една утакмица очите три дена ке те болат

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Нај криви ке испаднат сателитските антени, бидејки се многу скапи во Македонија...а да си имаш таква, што сакаш и каде сакаш ке си гледаш. : )
Ич не се скапи, барем денешно време.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ако сакаш секој ден да се качуваш да бараш сателит, ок. Ако не ке си купиш апаратче за само да ти бара сателит и да ти ги меморира(100евра е тоа мислам)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ако сакаш секој ден да се качуваш да бараш сателит, ок. Ако не ке си купиш апаратче за само да ти бара сателит и да ти ги меморира(100евра е тоа мислам)
Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателит :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе биде, во скоро време. Докурца од ова кабелскиве, програмиве се катастрофа.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателит :)
Не зборам за мене...имам јас. : )

Зборам за другите, како што гледам сите имаат кабловска...повеке им се исплати а од друга страна тапа е. : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom