Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
u koja kladilnica ke ja gledas
Па Џокер кај на друго место...
u koja kladilnica ke ja gledas
Имаме кабелски оператор ама не доволно компетентен да склучи договор со добра спортска ТВ, па за тоа ќе гледам со нигери.Нигерци... лол... Немате ли кабелски оператор, да стават тама СуперСпорт или некоја друга телевизија?
Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)Тоа е, овие CableTel се најголеми клошари, сите што беа за спорт ги скинаа. Ми ставиле една американска безбол да гледам, и кошарка 24324 лига у пм.
Не сме им ние криви, нека си ги средат малку коментаторите и ќе ги гледаме нив. Зар ако добро коментираат некоја утакмица јас ќе гледам на Премиере? Не! Сами си се криви, да им ебам глупите.Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)
И затоа ни ги гасат програмите.
Ич не се скапи, барем денешно време.Нај криви ке испаднат сателитските антени, бидејки се многу скапи во Македонија...а да си имаш таква, што сакаш и каде сакаш ке си гледаш. : )
За кого како налиИч не се скапи, барем денешно време.
Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателитАко сакаш секој ден да се качуваш да бараш сателит, ок. Ако не ке си купиш апаратче за само да ти бара сателит и да ти ги меморира(100евра е тоа мислам)
Не зборам за мене...имам јас. : )Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателит