Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Имаш право на мислење ама Игуаин останува.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
И вечно ќе му бидам благодарен за голот! Арно да е Игуаин само тој што ја решил титулата. Може не директно, како што беше во случајов со Игуаин, ама и многу други играчи со своите голови на некои други утакмици го решаваат шампионот. Што било било, си останувам на своето мислење...не е за во Реал. Мое мислење, имам право на него нели? :):)
немаш право. жими се ќе ти влезам со фаталити и хадукени некој ден :pos2:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
ццц, на гоал читат. Таму 99% од вестите се глупости. Ние според тоа они што го пишат, ке имаме 3 тима во примера, 100 играчи ке сме купувале. Како прво, никој нема да си оди, освен Солдадо и Савиола... сеуште не се знае за нив. А ни диара ни игуаин не си одат. Како второ, читајте на сајтот на реал, тоа што таму го пише е многу поразлично од она на гоал.

Едноставно нели... глупости.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ми е јасно оти сите го мразат Челси, само затоа што може да купи секого кој сака, кога и Реал е ист тим...
Разликата е тоа што, Реал си ги заработил тие пари за разлика од Челзи. Тоа ти се вика успешен бизнис. Да те прашам колку Интер троши во сезона?

И вечно ќе му бидам благодарен за голот! Арно да е Игуаин само тој што ја решил титулата. Може не директно, како што беше во случајов со Игуаин, ама и многу други играчи со своите голови на некои други утакмици го решаваат шампионот. Што било било, си останувам на своето мислење...не е за во Реал. Мое мислење, имам право на него нели? :):)
Ќе биде, ќе ти го докаже спротивното.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
ОФ ТОПИК!

АЈСА?! Само немој и зоља да извадиш жити се!
се шегам бе не мислев да те уплашам. од сега без моја дозвола те молам не се јаввај:pos2:
иначе слушам овај чикичики алсо нон ес тики така ќе ни го земал бензема

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Zasto ne svatite deke se e spekulacija dur ne se stavi potpis na dogovorot, vesnicite mozat da pisuvaat sto sakaat a sajtvite samo da prenesuvaat ako neme spekulacii sto ke citaat fudbalskite fanovi? za sto ke debatirame ovdeka po forumite?

Baska mnogu od tie raboti se za da se destabilizira igracot a so toa i ekipata, Ronadlinjo e prav primer za toa. Uste pred dve godini se velese deka ke ide vo Milan cocekot nema otideno ama ima strasen pad vo formata a so toa i Barsa. a na oficijalnite sajtovi nikoj nikogas nema da potvrdi deka pregovara so nekogo ili deka saka da go prodade. Zamisli sea Kalderon da izleze i da rece deka Guti si odi poradi losa forma. toa ke napravi nepopravliva steta.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
брат не мојш да очекуваш да излези играчо пред тв и да речи готово заминвам а има уште 5 месеци до крајо на сезоната. колку толку сака да заигра и не можи да си дозволи такви испади. најдобар во свето е а на клупа го чува

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Според Мијатович Игуаин е дел од долгорочните планови на Шустер за тимот и ќе остане уште долго време кај нас, знам дека многу од вас не се воодушевени од овој момак, и јас не сум многу ама има надеж за него осеќам дека ќе испадне играч од него само треба да си ја најде позицијата, ми се чини дека само 5-6 утакмици има изиграно на својата приридна позиција како шпиц или втор напаѓач, минатата сезона под водство на Капело цело време играше десно крило и се губеше максимално.
Кај Игуаин ми се допаѓа осетот кој го има на теренот, одлично се поставува и константно навлекува по 2-3 дефанзивци на него и знае да се уфрли од втор план, според мене многу интелегентен играч само треба да поработи на завршницата малку повеќе и ќе имаме долгорочна замена за Раул.

А оние од гол.ком одамна не ги читам, претеруваат со глупостите кои ги пишат, Робињо ќе си одел од Реал и слабо изиграл против Мурсија, па како сакаш да игра бе кога десен бек играше човекот, страшно многу работеше за тимот се жртвуваше се тоа што играше многу поназад откаде што би требало да игра, ебате тоа буљашите англиски гомно би изеле за поголема посетеност да имаат, али јбг може има некои незналици кои му веруваат, ху ноус.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Абе Игуан можда и е,ама колку е Шустер дел од долгогодишните планови?

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе остајтеги овие од Гоал незнаат со пишуваат нема шанси Робињо да го дадеме

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според Мијатович Игуаин е дел од долгорочните планови на Шустер за тимот и ќе остане уште долго време кај нас, знам дека многу од вас не се воодушевени од овој момак, и јас не сум многу ама има надеж за него осеќам дека ќе испадне играч од него само треба да си ја најде позицијата, ми се чини дека само 5-6 утакмици има изиграно на својата приридна позиција како шпиц или втор напаѓач, минатата сезона под водство на Капело цело време играше десно крило и се губеше максимално.
Е тогаш му ја плукнавме, уште шпиц да игра. Како десно крило игра подобро отколку како шпиц. Завршница 0 има, така да за шпиц не е во никој случај. Дај Боже да испадне добар играч од него, не викам не. Само да заборави на манекенството малку :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не бе какво крило не е он за крило, во моменталниот состав на Реал само Робињо, Робен, Дренте и Балбоа можат да играат како класични крила друго се е импровизација.
За завршницата де и јас тоа викам ако може малку повеќе на неа да поработе и да ја усоврше ќе биде добро а ако не го праќаме на модна писта у ЛА со Бекс. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако не игра, неможе да се усоврши. Особено ако не игра на својата природна позиција. И Савиола ако ти текнува со Мајорка утињаше нонстоп, само затоа што нема доволно утакмици одиграно. Игуаин добро се снаоѓа, чим се наоѓа во толку шанси за разлика од некои што кога играат не се забележуваат. Игуаин има подобар ефект во својата прва сезона одколку Робињо што имаше. И Робињо немаше завршница но со играњето и со стекнување искуство се усоврши и сега игра многу посмирено и повеќе голови постигнува. Дајте му време, уште е млад

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Па да се слагам дека треба трпение за Игуаин мислам дека има предиспозиции да стане добар играч се со текот на времето нормално ама факт е дека ќе му требаат повеќе утакмици да се стекне со потребното искуство, со седење на клупа ништо не бидува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom