Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ne znam zasto ne mu davaat na Saviola sansa poveke da se dokaze spored mene dobar igrac e

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Смирете се малце останува бодовната разлика исто кикснаја и Барселона и Вилјареал.Дали го гледавте Гетафе ЅВЕР Де Ла Ред цела средина им е држеше на Гетафе мора да го вратат во Реал и Гранеро и Дела Ред да се покажат а не само ѕвезди да купуват.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе добар потег е ова на Шустер. А да останеа во Реал мислевте подобро ќе беше, ќе ја имаа истава форма сега што ја имаат? НЕ! Ќе играа за Кастиља, и ништо немаше да има од формата. А вака добро е со позајмицава, ем стекнаа некое искуство...УЕФА ова она, ем кога ќе се вратат во Реал ќе бидат многу подобри (ако се вратат).

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Одлично е ова да имаш добар тим каде ќе ги позајмуваш играчите, очекувам враќање на Де ла Ред и Гранеро следната сезона на Бернабе а може е Негредо од Алмериа да го вратиме мислам дека и он заслужува шанса.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ajde bozem da im pustimo na Barca da ne stigna igramo so Majorka nereseno ama gabe koj sa kamenja kamenja sa:pos2:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Одлично е ова да имаш добар тим каде ќе ги позајмуваш играчите, очекувам враќање на Де ла Ред и Гранеро следната сезона на Бернабе а може е Негредо од Алмериа да го вратиме мислам дека и он заслужува шанса.
Негредо е продаден, мислам, за жал :(

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има опција за купување назад, исто како Де Ла Ред

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да да има опција во договорот за купување назад, 3-4 мил. му е цената.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Он за него е кока кола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop