Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
ne znam zasto ne mu davaat na Saviola sansa poveke da se dokaze spored mene dobar igrac e

Смирете се малце останува бодовната разлика исто кикснаја и Барселона и Вилјареал.Дали го гледавте Гетафе ЅВЕР Де Ла Ред цела средина им е држеше на Гетафе мора да го вратат во Реал и Гранеро и Дела Ред да се покажат а не само ѕвезди да купуват.

Абе добар потег е ова на Шустер. А да останеа во Реал мислевте подобро ќе беше, ќе ја имаа истава форма сега што ја имаат? НЕ! Ќе играа за Кастиља, и ништо немаше да има од формата. А вака добро е со позајмицава, ем стекнаа некое искуство...УЕФА ова она, ем кога ќе се вратат во Реал ќе бидат многу подобри (ако се вратат).

Одлично е ова да имаш добар тим каде ќе ги позајмуваш играчите, очекувам враќање на Де ла Ред и Гранеро следната сезона на Бернабе а може е Негредо од Алмериа да го вратиме мислам дека и он заслужува шанса.

Одлично е ова да имаш добар тим каде ќе ги позајмуваш играчите, очекувам враќање на Де ла Ред и Гранеро следната сезона на Бернабе а може е Негредо од Алмериа да го вратиме мислам дека и он заслужува шанса.

Негредо е продаден, мислам, за жал :(

Има опција за купување назад, исто како Де Ла Ред

Да да има опција во договорот за купување назад, 3-4 мил. му е цената.

Он за него е кока кола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom