Никола_МКД
Corazón blanco
- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 1.213
- Поени од реакции
- 22
нека се пазат тие да не примат уште 5
lele ama ste otocni koj e toj mata be edna utakmica izgra dobro i sea odma go pravite golem igrac lol:smir:Пазете се во Недела доаѓа Мата со тимот
Или за неупатените, автентично то би звучело вака: "Видечемо се идучу годину, када чу ви купити најбољи нападач"Ovaa vest e uste od vcera liferuvana e od AS, i toa deka Pega im rekol na direktorite na Ajaks, koga go sklucuval dogovoort na Sanjder, ke se vidime slednata godina.
Дефинитивно ти незнаеш што збориш! Раул бил инвалид? ЦЦЦЦ!! А кога дава голови и кога решава клучни утакмици...тогаш “ААА ГО ВИДОВТЕ ЅВЕРОТ РАУЛ...МАЈСТОР Е НЕМА ШТО“. Аман бе, Раул ако е инвалид, незнам кој не е. 1-2 утакмици нема да даде гол и одма се камења. Тоа што го пружа Раул за Реал само со своето искуство и со љубовта кон Реал...е незаменливо. Се согласувам дека Гути не е како што треба...ама инвалид? Далеку од тоа. Кога даваше ОДЛИЧНИ пасови во клучните утакмици за Реал тогаш беше “цар“ за пасови. Нема смисла ова што го збориш, само трескаш од памет. Ако мисли некој дека не сум во право слободно нека каже!па јебига, поарно мата одколку овие хендикепираниве Раул и Гути. легенди на клубо. тибам легендите, ако го сакат толку клубо сами ке се седнат на клупа доброволно. Раул ке игра дур не ги руши сите клубски рекорди и според ас ке игра уште 3 години. дур играт Раул и Гути и други инвалиди шо се легенди, во Реал никогаш нема да заигра некој млад надежен ко Мата, Гранеро или Де ла Ред. можи играја убо порано, ама сега одвај трчат и грев ми паѓа кој ќе ги глеам кај шо се мачат. само го кочат тимо
Шустер сигурно ќе игра со фантастик фор што ми е во потпис. У средина Снајд, Гути и или Диара или Гаго. Робињо, Раул и Солдадо, Баптиста или ИгуаинSQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas and Dudek
Defenders: Pepe, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, and Heinze
Midfielders: Diarra, Gago, Robinho, Robben, Guti, Baptista, Sneijder, and Drenthe
Forwards: Higuaнn, Ra'l, and Soldado
Evegi igracite za so Valencia..
------------Casilias----------
Sergio-pepe-canavaro-marcelo
Snajder--guti---bapt--robinho
------Raul----Soldado
Spored mene vaka da bidi sostavot mnogu napagacki e ama toe
Истото го реков и јас, ама затоа во последниве утакмици реализацијата ни е катастрофа, а капак на се беше и повредата на Руд. Едноставно Робињо во напад мора да игра сам по лево, бидејќи Торес/Хајнце не се толку офанзивни и најчесто мора да влегува во средина каде што е многу густо. А со самото присуство на Марсело во нападот, му отвора повеќе простор на Робињо, а исто така и Марсело знае да направи дриблинг. Ептен Робињо игра лево крило и е незаменлив, инаку Марсело слободно би можел да го игра како лево крило.Во напад можеби е подобар али во одбрана не е, затоа го става Шустер.
Иначе Де ла ред е повикан за Шпанската репрезентација, Гранеро и Раул се следни
со то инвалид сакав да кажам дека е бавен трактор... кој ке игра без топка знај како да се ослободи од одбрамбен играч и кој ке е 1-1 со голмано 100% сигурен сум дека ке дај гол. кој ке му ја подат топката да ој сам во напад, почнува да се турка, топката него го дрибла и одма му ја земат, а и не можи дури ни на брзина да ги јади. види ги тевез и руни во манчестер шо прат.Дефинитивно ти незнаеш што збориш! Раул бил инвалид? ЦЦЦЦ!! А кога дава голови и кога решава клучни утакмици...тогаш “ААА ГО ВИДОВТЕ ЅВЕРОТ РАУЛ...МАЈСТОР Е НЕМА ШТО“. Аман бе, Раул ако е инвалид, незнам кој не е. 1-2 утакмици нема да даде гол и одма се камења. Тоа што го пружа Раул за Реал само со своето искуство и со љубовта кон Реал...е незаменливо. Се согласувам дека Гути не е како што треба...ама инвалид? Далеку од тоа. Кога даваше ОДЛИЧНИ пасови во клучните утакмици за Реал тогаш беше “цар“ за пасови. Нема смисла ова што го збориш, само трескаш од памет. Ако мисли некој дека не сум во право слободно нека каже!
со то инвалид сакав да кажам дека е бавен трактор... кој ке игра без топка знај како да се ослободи од одбрамбен играч и кој ке е 1-1 со голмано 100% сигурен сум дека ке дај гол. кој ке му ја подат топката да ој сам во напад, почнува да се турка, топката него го дрибла и одма му ја земат, а и не можи дури ни на брзина да ги јади. види ги тевез и руни во манчестер шо прат.
никој не му оспорва на Раул дека е легенда и дека на времето стегал по 500 голој. секој ден на реалмадрид.цом има нова статија само за Раул и кој рекорд е следен за рушење. то е единствена причина шо уште игра за Реал. замисли на негова позиција да иаме некој брз, надежен, полн адреналин и чека да се докажи ко на пр бензема... џабе ги игра сите 90 мин, секолаш го вадат другио напаѓач (руд) и кој ќе губиме во последните 15тина мин не можи ништо сам да напрај... јас да сум тренер на шпанија ни за олимписки за хендикепирани не го земам (помеѓу торес, виља и Раул кој би го одбрал?). Порано ми беше омилен и уште е, ама малце себично е сите барем по еднаш да седнат на клупа, а легендата шо одвај оди не.
и за Гути... 1 натпревар игра ко да е најдобар играч на планетава, 5 натпревари се влечка по терен, без никаква желба трча и цел натпревар го нема. на тим ко Реал му треба играч секој натпревар шо ќе го дава максимумо
поентата ми е, поарно да се пензионира за доброто на тимо и да го смениме за некој помлад. вака грев ми паѓа кој ќе го глеам кај шо се мачи и ми иди да го удрам ко матераци. а и самио знај дека не му одиВикам јас незнаеш ти што збориш (не се карај одма само ти ги воочувам грешките). Ти знаеш Руни, Тевез и Бензема колку год. имаат, а Раул колку има? Немој бе не мешај баби и жаби, не ти држи моабетот. На нивни години Раул го правел истото. Ама не е исто да имаш 30 год, и 21-22 год. Не ги ставај во ист кош овие.