- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 2
za toa ke vidime lingurue nema da ni se vrate :baeh:
a mozes i da ni go :pusk:
za toa ke vidime lingurue nema da ni se vrate :baeh:
Ама од Рома лекции да трпат не им личи!И што ако се најбогати не треба да изгубат .?
Две... И шо сакаш да кажиш со тоа!?a inter pa ti misles deka ke pomine samo sonuvaj
eve edno prasanje kolku tituli imam inter vo LS
kazi mi
Мојте... Некој не ви рече дека не мојте...Ни се може. А и тимот за кој навиваш не е поарен, така да ќути си.
a inter pa ti misles deka ke pomine samo sonuvaj
eve edno prasanje kolku tituli imam inter vo LS
kazi mi
Што ви е бе? Незнам што им обраќате пажња на вакви мочлиња. Нека пишуваат што сакаат. Бидна што бидна...нека јадат бурек ако немаат друга работа. Ретко на кој од нив нивниот клуб им е во срцето...така да...фак ит!Ни се може. А и тимот за кој навиваш не е поарен, така да ќути си.
Се виде, освен Итаљанско во кое има два асални тима друго неможете да освоите. Секој со својот памет, тешко тој што го нема.Две... И шо сакаш да кажиш со тоа!?
Мојте... Некој не ви рече дека не мојте...
А за тимот, верувај далеку е поарен (бар за Реал).
Другар, јас не реков нишо против Реал, јас ги кажав само фактите. :smir:Што ви е бе? Незнам што им обраќате пажња на вакви мочлиња. Нека пишуваат што сакаат. Бидна што бидна...нека јадат бурек ако немаат друга работа. Ретко на кој од нив нивниот клуб им е во срцето...така да...фак ит!
Абе, таму можит имат 2 тима асолни, ама вие изгубивте од Италијани... Не изгубивте, од Англиски тим, од Германски, од Грчки, од Албански, вие изгубивте од Рома, кај шо играт и Интер против Рома...Се виде, освен Итаљанско во кое има два асални тима друго неможете да освоите. Секој со својот памет, тешко тој што го нема.
И не се замарајте со тие што пишуваат колку само да пишат, се гледа колку го познаваат фудбалот.
Ок така нека е, ти ги знаеш фактите и готово.Другар, јас не реков нишо против Реал, јас ги кажав само фактите. :smir:
ajde i do godina ke ve ispleskame :angry3:Било поминало.
ziks vo pravo si i ja se nerviram od igrata vo posledno vreme nekako epten slabo opustni nemozat akcija da napravatКАТАСТРОФАЛНА ИГРА! Само тоа можам да го кажам. Уште во првите десетина минути забележав несигурна игра на Реал. Гаго ( дете ) на Гути му ја дава, овај наместо на некој друг негов, тој на Тоти, и ред други слични ситуации. Една единствена акција саглам не направија. Голот од офсајд. Како може бе Салгадо ( старо магаре ) да го игра до 70 минута ? На неговото место треба да игра некој брз, а не тој. Некако многу ме нервираат последно време овие од Реал. Многу млади не искусни играчи става Шустер, кои неможат една единствена акција да направат. Се на се, КАТАСТРОФА.
Го прочита целиот пост или само последната реченица? Интелегенцијоajde i do godina ke ve ispleskame :angry3:
Да ти кажам колку повредени има во Реал? И тоа цело време во одбраната. Знаеш колку пати изигра Шустер со посакуваната одбрана? Еднаш, против Барса, ја гледаше утакмицата? Клин шит со Барса во гости, ја мислам тоа е солидна одбрана. И шо сеа со Дел Боске? Ќе плачеме вечно? Било поминало.
placi-picka:pos2:Го прочита целиот пост или само последната реченица? Интелегенцијо