Фан Клуб: Реал Мадрид

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Каминг ин пис :)

Колку го земавте Бејл и колку плата по сезона ке има?
На различни места различни цифри читам и не знам кое е најверодостојно. :)

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Каминг ин пис :)

Колку го земавте Бејл и колку плата по сезона ке има?
На различни места различни цифри читам и не знам кое е најверодостојно. :)
Нема официјално, изгледа ОКОЛУ 100 мил. евра

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
1 фунта го дели Озил од Арсенал... Венгер несака да ја даде :cautious:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Овие арсенал место да го купат ибрахимович озил нема везе барем вие купете го ибрахимович, бензема сеа никој нејке да гу купи некако да го излажат нов договор да му дадат он пошто е теле нема да го прочита и ке потпише а фората ке биде договорот да биде до 2014 и да се ослободите така неш друго незз

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Овие арсенал место да го купат ибрахимович озил нема везе барем вие купете го ибрахимович, бензема сеа никој нејке да гу купи некако да го излажат нов договор да му дадат он пошто е теле нема да го прочита и ке потпише а фората ке биде договорот да биде до 2014 и да се ослободите така неш друго незз

:вонзем:
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:02 ---

:вонзем:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Затишје.... :)

ODLIČNA VIJEST STIŽE IZ NJEMAČKE: MESUT OZIL OSTAJE U REALU!

Po izvještajima koji dolaze iz Njemačke, Real Madrid je prekinuo pregovore sa Arsenalom oko prodaje Mesuta Ozila. Najzaslužniji za ovo je Zinedine Zidane koji je inzistirao na tome da se Nijemca ne proda.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Затишје.... :)

ODLIČNA VIJEST STIŽE IZ NJEMAČKE: MESUT OZIL OSTAJE U REALU!

Po izvještajima koji dolaze iz Njemačke, Real Madrid je prekinuo pregovore sa Arsenalom oko prodaje Mesuta Ozila. Najzaslužniji za ovo je Zinedine Zidane koji je inzistirao na tome da se Nijemca ne proda.
Да му веруваме на официјалниот фејбук на Боатенг или на рандом шпекулации на српски?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Иначе Флорентино користи финти од Грујо.... го донесе Бејл за милијарда евра... ама главна тема по Мадрид и светот е Озил... никој не збори за цената.

Исто ко Грујо гради споменици од 20000000000000 евра а главни теми се Субрата Рој и братучедот на Обама. Маме им ебам преварантско :D
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:32 ---
Да му веруваме на официјалниот фејбук на Боатенг или на рандом шпекулации на српски?
Како ви одговара... :)

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
лелеле Оливер Кан како јако не исхејтал
иначе јас сум за Озил да си иде само јес да се добри пари ама некако не ја сваќам нашава трансфер политика, 40 милиони за Озил и Иљараменди некако не ми делуваат исто, пак ќе кажам дека тоа со Иљараменди беше некое јако перење на пари ама ај
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:36 ---
Cadena COPE are reporting that the English champions Manchester United have lodged a €40 million bid with Real Madrid for Sami Khedira!

:ROFLMAO:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа

Kajgana Shop

На врв Bottom