Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Доста критикувате наши НА ОНА СУДИЈАТА ДА ЈА ЕБАМ ОД МАЈКАМУ ТО ПИЧКАТА ДА ЈА РЕДАМ ДО САБАЈЛЕ

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Се е веројатно :) Мур на почеток не вршеше ваков пресинг на играта туку чекаше шанса дупка, или роналдо да шутне некоја, како и да е немавме среќа или голманот им беше одличен, не се снајдоа добро бензема и ди магиа, тоа е тоа идеме по други бодови :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.469
Бензема д дајмонд бој .... :pos:
Кој дајмонд бе, немаат класа финишер овие за вакви големи натпревари, може дајмондов и 5 гола да даде против бош тимови ама и тука треба да си ја докаже големината ако воопшто и ја има, она промашувањето од 2 обиди ги кошташе премногу, боља шанса и од пенал. :facepalm:
Сите кредити ги истрошија, плус 4 е минимумот пред патувањето во Барселона, а плус 10 имаа едно време, нетипично е ова за Мурињо али јебига, бидна, у секој случај никад у кариера не изгубил титула на ваков начин. :)

Како и да е, уште се во пол позиција за титулата но веќе немаат апсолутно никаков кредит за трошење што создава поголем притисок кој непотребно си го наметнаа.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Честитки до Мурињо која ја прави истата грешка, без Кака во првиот состав. Воедно исто така голема благодарност до Аргентинскиот Топ Ган.. Игуаин, слаб ми беше stream-от но дали фати топка :\ . И да, Озил премногу слабо изминативе утакмици.
Јас лично незнам за вас... че се отепам од пијање и славење кога че го избркаат онај глупав португалски тренер....

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Доста критикувате наши НА ОНА СУДИЈАТА ДА ЈА ЕБАМ ОД МАЈКАМУ ТО ПИЧКАТА ДА ЈА РЕДАМ ДО САБАЈЛЕ

Ај кажи што згреши судијата жити се?
Малце да гледаме и во играчиве не ќе да е лошо.Роналдо коа излезе сам пред гол не знам кој кур бараше пенал.Едноставно немаа среќа денес Реал.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Игуаин колку и да е тромав една топка да му дадат како шо треба гол ќе даде, има дечкото осет за гол не ко нинџава што од толкав гол 100 пати го погоди голманот.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Од сигурни ебани 10 бода !10! сеа инфракти ќе доживувам до крај на сезона.Нека идат у пичку матер и каков црн Баерн со ваква игра ахх бееее ахххх:mad:
ХАЛА МАДРИД

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Игуаин колку и да е тромав една топка да му дадат како шо треба гол ќе даде, има дечкото осет за гол не ко нинџава што од толкав гол 100 пати го погоди голманот.
Чим го извади Пипа место Озил знаев дека ова ќе се деси...

А тоа со Роналдо не ви дадоа за џабе 1000 репетиции, ако погледневте подобро ќе видете како го стапна овој, за џабе не изгуби он рамнотежа. Што е тука е, телето ја продаде.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Со ваква "среќа" ќе бидеме уште еден пациент за 7+ на баерн :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Честитки до Мурињо која ја прави истата грешка, без Кака во првиот состав. Воедно исто така голема благодарност до Аргентинскиот Топ Ган.. Игуаин, слаб ми беше stream-от но дали фати топка :\ . И да, Озил премногу слабо изминативе утакмици.
Јас лично незнам за вас... че се отепам од пијање и славење кога че го избркаат онај глупав португалски тренер....
A posle koga ke go baras ke se otepas od pienje i placenje po nego.
Toa e toa, Ronaldo mozese da ja resi, Benzema mozese da ja resi , Di Maria mozese da ja resi. Ne bese tolku do srekjata odkolku sto bea glupi ali ae. Imame 4 boda prednost. Lani Barselona nikogas nemase tolkava prednost +10 kako Real, bea brojki od 1-5 i pak ja osvoi. 4 boda prednost se mnogu, ali sea e momentot da se pokaze deka Real e golem tim, pa ili ke se raduvame na kraj ili pak ista prikazna od lani.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.723
Абе не ме заебавјте сега Пипа ќе погодел... :)

Се што можеше направи Бензема у таа ситуација, немаше време за друго, само Гуаита беше повампирен, ко ракометен голман беше у пм...

Немаше ниту една грешка кај нас, едноставно не сакаше да влезе, е*и му мајката...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Незнам како можете да го кривите Мурињо за тоа што Роналдо гледа пенал да извади наместо да ја спука у мрежа како што знае исто и Бенз Телебој.Мурињо е крив за тоа што имавме 6 бода пред ова,ама за вечерва не е.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А да оладите малку вечерва и утре да пишете нешто што држи вода, нема да биде лошо нели?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Роналдо не сакаше да изглуми пенал, се гледа убаво дека го згазна од позади одбранбениот и изгуби рамнотежа.

Kajgana Shop

На врв Bottom