Фан Клуб: Реал Мадрид

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Мурињо земи потрчај сопни се и влези си сам вгроб....
Добро уште треба да докажува КАКА дека моментално е најдобриот играч на Реал или треба уште хет трик да му закачи пример на Осасуна !

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Касиљас ни за леб не заработи, каква дрскост од него...треба да му намалат од платата :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај нека најде некој жити све колку додавања имаја циганиве цела утакмица. Толку лоша екипа у Лига на Шампиони немам видено одамна, искрено. Не дека играа против Реал, ама ова беше нешто невидено до сега.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Бензема се извади со двата гола за таа промашената шанса, али се дешава и тој е човек. Сахин ме воодушеви. Играта живна по влегувањето на Марсело и Кака. Арбелоа веке ми скурчи да го гледам, бољи Лас да го стави за понатака. Или Рамос(што нема шанси). Апоел беа стварно катастрофа, прв пат некој да им докаже на нивни терен годинава во лш дека се само едно слатко и пријатно изненадување. Но не повеке од тоа. Го чекам Ди Марија па да можеме да правиме бум бап :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
O

ob1

Гостин
Одличен натпревар, рутинска победа. Сахин изигра феноменално, дечкото ќе биде многу ѕвер, го пратев него цел натпревар и секогаш се открива да прими топка, го има по цел терен, он му намести еден шут на Роналдо во прво полувреме, и он му ја намести шансата на Бензема.

Бензема не заборава да не наврати на старите добри времиња кога беше теле, али ајде колку толку се извади. Незнам зашто, али Арбелоа страшно ме нервира кога ќе го видам како подава кога ќе ја поткопа топката. И зашто никој не ја фали одбраната вечерва, одлично изигра (не дека имаа некоја голема работа, али многу се радувам на натпревар кога нема да примиме гол).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Арбелоа е добар, не дека не е. Ама едноставно не се вклопуе у играта на Реал. Реал форсира брза игра, брзи додавања. Арбелоа ја кочи буквално секоја акција, затоа и претежно акциете идат по лева страна каде што се Марсело и Роналдо. Прима топка, му требаа неколку секунде да смисли кј да ја даде топката, и на крај ќе ја додаде до централните дефанзивци. Кажав и пред некој ден, ќе кажем и сега. Страшно ме иритира неговата игра. Ми иде да мижим више кога ќе прими он топка.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ај нека најде некој жити све колку додавања имаја циганиве цела утакмица. Толку лоша екипа у Лига на Шампиони немам видено одамна, искрено. Не дека играа против Реал, ама ова беше нешто невидено до сега.
Последен пат кај 75 минута кога покажаа има 94 наспроти 466 додавања. После тоа и ретко и да ја пипаа топката а не да си додат :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Jose Mourinho ( изјава за TVE – 27.03.12): Ни беа потребни многу минути за да постигнеме гол. Противникот играше многу добро, иако не се економски и фудбалски силни како другите екипи во лигата на шампиони, но за тоа пак се добро организирана екипа. Моравме да бидеме многу добри назад за да можеме да победиме. На крајот ставивме крај на оваа елиминација.
Sahin беше многу добар и многу сме среќни,... затоа што е одлично момче кое направи се за да надмине една тешка ситуација, како што е, да се дојде во еден клуб како Real Madrid кога не беше подготвен ниту да тренира ниту да игра. Ова беше идеален натпревар за него затоа што знаеше дека ќе ја имаме многу топката кај нас.
Моравме да се смириме за тоа беше оној молк. Ние работиме најдобро што можеме и другите исто. Но се случија многу чудни работи за кои не сакавме да зборуваме во тие моменти.

A

apidrone

Гостин
Па и шпанската репрезентација форсира брза игра... Не е скроз до него. Али се слагам дека треба некој таков десен бек да се донесе. Тоа и ако планираат напад да мењаат (што ја лично не би сакал, али кој ме прашуе мене)..

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Според официјалната страна на Реал... но понекогаш ги сметаат головите или слично, Кака дефинитивно подобро одигра од Бензема

Kajgana Shop

На врв Bottom