Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нели промотивно беше до крај на Септември на Макс? Мамицата да им ја е*ем педерска!

И само кај мене е олку споро преку сопкаст, или и кај другите заебава?

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
како бе нема на мтввввввввв лелелеле дајте линккк
--- надополнето: 18 септември 2012 во 21:12 ---
Добар пресинг, добар.... :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
30.636
Фали завршен пас, инаку добро играме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.027
Нели промотивно беше до крај на Септември на Макс? Мамицата да им ја е*ем педерска!

И само кај мене е олку споро преку сопкаст, или и кај другите заебава?
Ne te sfakam so ova promotivnovo, demek i za Arenava treba da se plaka ? Zasto ja gi imam uste, samo za HBO paketot plakam plus, Sport Klub gi gledam na kablovska, Telekabel, bez nikakva doplata.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ne te sfakam so ova promotivnovo, demek i za Arenava treba da se plaka ? Zasto ja gi imam uste, samo za HBO paketot plakam plus, Sport Klub gi gledam na kablovska, Telekabel, bez nikakva doplata.
Па рекоа дека до крај на септември е бесплатно. Е сега ја ги имам, ама нонстоп вртат рекламите и најавите за утакмицеве, а утакмица не пуштија.
Иначе да, од Октомври натаму ќе се доплаќа 200 ден. за Арена.

Иначе, може да бидемо казнети за вакви шансе што промашија. Таман ќе помислим од нервоза дај ваѓај го Игуаин, ама кога ќе ми текне дека на клупа единствен напаѓач ни е телето, ми се плаче...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.027
Па рекоа дека до крај на септември е бесплатно. Е сега ја ги имам, ама нонстоп вртат рекламите и најавите за утакмицеве, а утакмица не пуштија.

Иначе, може да бидемо казнети за вакви шансе што промашија. Таман ќе помислим од нервоза дај ваѓај го Игуаин, ама кога ќе ми текне дека на клупа единствен напаѓач ни е телето, ми се плаче...
Mamata u picka, ne deka 200 se mnogu, ali kakvi vreminja dojdoa i za LS da plakam. :mad:
Inace neznam zasto nemas, kaj mene bez problem teraat osven na Olimpijakos - Shalke sto koci slikava na momenti, ali pa oni se ubacuvaat u drugi tekmi ako padne gol ili ako ima nekoja asalna shansa.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Mamata u picka, ne deka 200 se mnogu, ali kakvi vreminja dojdoa i za LS da plakam. :mad:
Inace neznam zasto nemas, kaj mene bez problem teraat osven na Olimpijakos - Shalke sto koci slikava na momenti, ali pa oni se ubacuvaat u drugi tekmi ako padne gol ili ako ima nekoja asalna shansa.
Ја седев до 15 за 9 пред ТВ, ама немаше пуштено уште...да не треба да ги активирам нешто преку мени, или не?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567

Тетекс,ако имаш МаксТв рестартирај го ресиверот,го рестартирав и јас и има фудбал сега :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тетекс,ако имаш МаксТв рестартирај го ресиверот,го рестартирав и јас и има фудбал сега :)
Сега гледам дека има реклами (не како предтоа истата слика на све програмете), па ќе видим дали ќе има...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.027
Сега гледам дека има реклами (не како предтоа истата слика на све програмете), па ќе видим дали ќе има...
Ти се пуштила значи, инаку ништо не треба да подесуваш за да ги имаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom