Ne te sfakam so ova promotivnovo, demek i za Arenava treba da se plaka ? Zasto ja gi imam uste, samo za HBO paketot plakam plus, Sport Klub gi gledam na kablovska, Telekabel, bez nikakva doplata.Нели промотивно беше до крај на Септември на Макс? Мамицата да им ја е*ем педерска!
И само кај мене е олку споро преку сопкаст, или и кај другите заебава?
Па рекоа дека до крај на септември е бесплатно. Е сега ја ги имам, ама нонстоп вртат рекламите и најавите за утакмицеве, а утакмица не пуштија.Ne te sfakam so ova promotivnovo, demek i za Arenava treba da se plaka ? Zasto ja gi imam uste, samo za HBO paketot plakam plus, Sport Klub gi gledam na kablovska, Telekabel, bez nikakva doplata.
Mamata u picka, ne deka 200 se mnogu, ali kakvi vreminja dojdoa i za LS da plakam.Па рекоа дека до крај на септември е бесплатно. Е сега ја ги имам, ама нонстоп вртат рекламите и најавите за утакмицеве, а утакмица не пуштија.
Иначе да, од Октомври натаму ќе се доплаќа 200 ден. за Арена.
Иначе, може да бидемо казнети за вакви шансе што промашија. Таман ќе помислим од нервоза дај ваѓај го Игуаин, ама кога ќе ми текне дека на клупа единствен напаѓач ни е телето, ми се плаче...
Ја седев до 15 за 9 пред ТВ, ама немаше пуштено уште...да не треба да ги активирам нешто преку мени, или не?Mamata u picka, ne deka 200 se mnogu, ali kakvi vreminja dojdoa i za LS da plakam.
Inace neznam zasto nemas, kaj mene bez problem teraat osven na Olimpijakos - Shalke sto koci slikava na momenti, ali pa oni se ubacuvaat u drugi tekmi ako padne gol ili ako ima nekoja asalna shansa.
Тетекс,ако имаш МаксТв рестартирај го ресиверот,го рестартирав и јас и има фудбал сегаПа рекоа дека до крај на септември е бесплатно. Е сега ја ги имам, ама нонстоп вртат рекламите и најавите за утакмицеве, а утакмица не пуштија.
Иначе да, од Октомври натаму ќе се доплаќа 200 ден. за Арена.
Иначе, може да бидемо казнети за вакви шансе што промашија. Таман ќе помислим од нервоза дај ваѓај го Игуаин, ама кога ќе ми текне дека на клупа единствен напаѓач ни е телето, ми се плаче...
Сега гледам дека има реклами (не како предтоа истата слика на све програмете), па ќе видим дали ќе има...Тетекс,ако имаш МаксТв рестартирај го ресиверот,го рестартирав и јас и има фудбал сега
Ти се пуштила значи, инаку ништо не треба да подесуваш за да ги имаш.Сега гледам дека има реклами (не како предтоа истата слика на све програмете), па ќе видим дали ќе има...