Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Кој може да најде листа на сите програми што ке ја дават вечер Реал ? :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Повикани за натпреварот со Манчестер Сити се:

Goalkeepers: Casillas, Adán y Jesús.
Defenders: Ramos, Coentrão, Marcelo, Pepe, Arbeloa, Varane y Albiol.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.
Strikers: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Зошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Те бендисува играта на реал?МОМЕНТАЛНО
Истите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
да бидеме реални.. Две победи над Барселона и нивни 5-6 киксови не би рекол дека играта е завршена.. ама само со 2 победи над нив!!.. пошо иРеал имал, има и ке има киксови.. никој не е непобедлив..
haha kako si go rece 5-6 kiksovi dobarrr pak uste 2 pobedi nad barca :D

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Истите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!
Пријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една година

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Пријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една година
Истото ова го зборев порано и за Роналдо, кој кур е Кики ама тоа е брате пази што збориш само ќе ти се изнасмеат сите иако можда си у право ама можда:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?
Како тоа навиваш за Реал, а велиш дека Кака треба да игра пред Кедира. Позициите ни малку не им се исти.

Kajgana Shop

На врв Bottom