Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Ке ви кажам, чекам Златко мене да ми каже за Еспресо дали ке се иде или не.Еј ке се организираме за утре негде бе или слабо...немора многу 3,4 доста се...
Ке ви кажам, чекам Златко мене да ми каже за Еспресо дали ке се иде или не.Еј ке се организираме за утре негде бе или слабо...немора многу 3,4 доста се...
http://liveonsat.com/ljs___foot_i_U-E-F-A--C-L__.phpКој може да најде листа на сите програми што ке ја дават вечер Реал ?
Мора да не пратиш доволно фудбал чим вакви глупости пишуваш Пратенику мојЗошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?
Те бендисува играта на реал?МОМЕНТАЛНОМора да не пратиш доволно фудбал чим вакви глупости пишуваш Пратенику мој
Истите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!Те бендисува играта на реал?МОМЕНТАЛНО
haha kako si go rece 5-6 kiksovi dobarrr pak uste 2 pobedi nad barcaда бидеме реални.. Две победи над Барселона и нивни 5-6 киксови не би рекол дека играта е завршена.. ама само со 2 победи над нив!!.. пошо иРеал имал, има и ке има киксови.. никој не е непобедлив..
барса си ја тепаме кога сакаме.haha kako si go rece 5-6 kiksovi dobarrr pak uste 2 pobedi nad barca
da, a sakate ednas vo 5 god ne deka nejkite pojke tolku mojteбарса си ја тепаме кога сакаме.
Пријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една годинаИстите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!
Истото ова го зборев порано и за Роналдо, кој кур е Кики ама тоа е брате пази што збориш само ќе ти се изнасмеат сите иако можда си у право ама мождаПријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една година
Како тоа навиваш за Реал, а велиш дека Кака треба да игра пред Кедира. Позициите ни малку не им се исти.Зошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?