Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Повикани за натпреварот со Манчестер Сити се:

Goalkeepers: Casillas, Adán y Jesús.
Defenders: Ramos, Coentrão, Marcelo, Pepe, Arbeloa, Varane y Albiol.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.
Strikers: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Зошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?
Мора да не пратиш доволно фудбал чим вакви глупости пишуваш Пратенику мој

Те бендисува играта на реал?МОМЕНТАЛНО
Истите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!

да бидеме реални.. Две победи над Барселона и нивни 5-6 киксови не би рекол дека играта е завршена.. ама само со 2 победи над нив!!.. пошо иРеал имал, има и ке има киксови.. никој не е непобедлив..
haha kako si go rece 5-6 kiksovi dobarrr pak uste 2 pobedi nad barca :D

Истите играчи се од лани, истиот состав е од лани, истиот тренер е од лани, овие први 11 беа кој ги урнаа сите можни рекорди лани, а ти ми цвикаш за да се брка Мурињо??? Не е убаво така!!!
Пријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една година

Пријател и јас сим за реал ама ова е претерано мурињо мислеше дека со ист состав од лани ќе победува? Уште не се знае ништо ,ама по се изгледа дека се ориентирани на ЛШ ...дај боже ...На онаа клупа што ја има тој клава второразредни играчи прва да играат ...Мислам срамота ако се скарани со Кака не значи дека не треба да го игра . И крај крајава кој к*р е мурињо жими една сезона што освои нешто кај беше пред една година
Истото ова го зборев порано и за Роналдо, кој кур е Кики ама тоа е брате пази што збориш само ќе ти се изнасмеат сите иако можда си у право ама можда:)

tumblr_m9qk9zEtLs1r1fq7do1_500.gif

ЦАР! :vozbud:

Зошто онај смрденион не го игра КАКА прва ? Кедира подобар да не е ?
Како тоа навиваш за Реал, а велиш дека Кака треба да игра пред Кедира. Позициите ни малку не им се исти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom