Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
30.636
Нека го "кропува" некој телето не му е местото на сликата :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Arbeloa: "I dont have doubts about myself. I play for the best team in the world & the natl team thats making history. I have no more to say. I am a player that defends the club, the coach and my teammates.

What I said about CR came from inside and I still think so. Cristiano and Messi are the best in the world and if I had to pick a third spot I'd give it to Sergio Ramos ( :pos: ) I'd give the Balon D'Or to CR because of his numbers, he won La Liga and almost reach the Euro final. His 2012 was exceptional .

(about Casillas): Iker is the saint and there's little more to say.
п.с.

He is probably not the best... well, not probably, he is definitely not the best right-back in the world, but:
He always gives the maximum of him.
he always plays with passion.
he sang "Pipita quedate"
he was the first to defend Ronaldo.
he loves to play against David Villa.
he won a bet with Ramos, to cut his hair.
he is a Spartan.
he is not the one with the capitan armband,
but He is the CAP17AN!

:D

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
Не знам дали некој ја пратеше страната на Марка вчера и посебно денес со изјавите после тренинг. Чаби вика дека ќе бил задоволен ако Топката ја освоеше Рони, Касилјас дека Роналдо и Реал не можат еден без друг, Арбелоа дека Сантијаго ќе го поздрави уште повеќе Роналдо на следната утакмица..Да не беа толку многу одеднаш ќе изгледаше поприродно, ама и вака е ок. Сега барем е јасно дека и да има поделби во соблекувална, сите го сметаат Роналдо за незаменлив. Мислам дека Севилја ќе пати викендов, многу ќе пати!!:))

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Интересен факт: Реал Мадрид во саботата гостува на стадионот Sanchez Pizjuan, а Гонзало Игуаин никогаш не постигнал погодок на тој стадион. За се има прв пат :))))

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Некакви информации за гледање организирано утакмиците и против Севиља,или Ман Сити ? :)

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57

Kajgana Shop

На врв Bottom