Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Голем феил се и Уефа и Платини не му доделиа тогаш кога требаше сега.
А ромиве па скромноќи тешки цело време чекам ореол околу главата да им се појави

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Не се бунете, добро е што е Иниеста а не е Меси, да беше Меси ќе беше ептен феил. Иниеста бар освои нешто големо сезонава.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
зашо се смеете и Феил викате за наградава? Иниеста уште 2010 ја заслужи ....Дечкото е феноменален...башка освои европско со шпанија..... Конечно добива признание шо го заслужува...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Иниеста освојува светско првенство, додека Меси и Роналдо имаат ок сезона - Иниеста не освојува награда.
Иниеста освојува европско првенство (и Касиљас освои), додека Меси и Роналдо имаат најдобра сезона во својот живот - Иниеста освојува награда.

УЕФА. Платини. Фудбал.

Него, се знаат гласовите, кој е втор, трет и процентуално?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
cekajte so se krena olku fama za ova nagrada ko ne e tolku bitna? jas samo ballon d'or postuvam i to e nagrada za najdobar igrac vo cel svet koja ja osvojvit 3 god po red Messi

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.170
Може не дава голови ама е добар асистент. Еве ланската година заедно со Чави имаа речиси половина асистенции него Озил сам :)
Меси имаше најмногу во Европа. И најмногу голови во историјата. Се буни некој што не освои? Нема бе, додека е Платини во УЕФА не ви даваме награди и така да си пукнете од мака.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Меси имаше најмногу во Европа. И најмногу голови во историјата. Се буни некој што не освои? Нема бе, додека е Платини во УЕФА не ви даваме награди и така да си пукнете од мака.
Ауу да знаеш како пукаме од мака, еве готово почнав вени да си сечам. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom