Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Некои стварно бесмислени потези од Мурињо.Зошто уопште го земаше Сахин лани кога цела сезона не му даде ни две утакмици цели шанса да се покаже,какви црни позајмици,мислам дека на Сахин треба да му се даде шанса и Величенствениот во него ќе проработи

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе направи Мур уште еден од низата брилијантни потези кога станува збор околу трансферите... ќе си го доведе Босингва

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ау тој Босингва еден центар шут не знае да погоди, за втор добар е Лас, Арбелоа FTW.:icon_lol:

A

apidrone

Гостин
пишав веќе 6 пати бе :X3:

мора еден од Сахин, Кака или Гранеро да замине за да дојде Модриќ, еве штом уште не е официјализирано а ваљда е готова работата со Лука, се чека некој од овие да замине. Од клубот сакаат да го дадат Сахин, но Мурињо не сака да го пушти.
Кака, ако јас се прашувам. За таа плата што ја зема, не ги прикажува игрите што се очекуваат. Причини мичини не ме интересираат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
До крајот на оваа недела т.е до почетокот на припремите ако не го донесат Модрич, нема никогаш да го донесат, затоа што Мурињо така сака, исто како и минатото лето. Перез во овој маднат, посебно откога е Мурињо тренер докажа дека никој нема да го уценува, а мислам дека цела оваа работа околу Модрич трае сеуште само поради претседателот на Тотенхем кој сака да извлече што е можно повеќе пари од него.. Покрај тоа, не верувам дека и Перез е многу расположен за долги преговори, да не заборавиме дека пред некое време почина неговата жена, и во последно време и не е многу инволвиран со случувањата во клубот.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Па и да не го донесат голема работа. Ништо не губиме со неговото не доаѓање. Едниставно останува истиот играчки кадар кој доминираше лани во лигата а испаднаа на несреќен начин во полуфинале во ЛШ.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
30.628
Јас или сум ќорав или ништо нема на страната :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења