Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Помина времето за Силва, но ако случајно дојде жртва ќе биде или Ди Мариа или Озил или самиот Силва, а да грее клупа било кој од овие е голема штета
Потполно се согласувам. Малце е нереално да имаме по 2 екстра играчи на секоја позиција. Ете гледаме што се случува со нападачиве... среќа Какито добро момче лапа 10че со кромид и си ќути.

Ja сум уште една сезона да му се даде фора на Кака. Добар е ко замена да го одмора Озил. Дали ќе го шитнат 25 или 5 милиони мене ама баш никаква улога не ми врши. Јас пак ќе немам за гориво и за излегување :icon_lol:

Таман една сезона додека да се повампират Сарабија или Хесе и да се вратат во тимот :свиркам:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Така е оооо мој ТетексФанУ ... значи некој ко че те закопа... викаш дека се губиш УУУУУУУ коментарите.

Стар форумџија си ти, имаш и поштовање овде али колку само ти глупости тресиш некогаш то чудо едно и НИКОЈ не ти рекол дека тоа се глупости. Затоа полека малце како цитираш.. и ако можиш одговори на моето прашање, а ако неможиш молк на градски.

Поздрав, Нури Сахин.
Ако си ја гледал цела сезона, ќе знаеш дали има некој “над Кака“ или не. Одговорот ти е у тоа. А ако не пратиш нонстоп, тогаш океј ти е прашањето.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ако си ја гледал цела сезона, ќе знаеш дали има некој “над Кака“ или не. Одговорот ти е у тоа. А ако не пратиш нонстоп, тогаш океј ти е прашањето.

Сум ја гледал. Значи над Кака единствено е Озил.
Зошто ?
Затоа што Озил игра иста позиција ко Кака. Другите играчи што ти мислиш дека се над Кака, а тоа јесте да си во право дека се во подобра форма од Кака... тие играат на многу поразлични позиции од Кака.(Ди Мариа, Роналдо, Бензема, Игуаин, Чаби, Кедира итн.). Така да Реал има само 2ца играчи на таа позиција што играат Озил и Кака. И неочекувајте господинот тапчо(Мурињо) да го продаде многу лесно. А кога играја Озил и Кака заедно.. види колку беше успешен тимот.. види дека со Озил, Кака, Роналдо, Бензема се направи најбрзата контра во историјата на фудбало со 6 пасови за 13 секунди. Немој да викаш дека е тапа. Единствено Озил се покажа прејјак 2 сезони со ред. Секој има пад на кариерата. Тоа е мое.
<3

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Нека зимаат десен бек да не има воспитни :pos:

A

apidrone

Гостин
Една утакмица ќе изигра добро, после 5 утакмици го нема. Ма какви 5, и поише. Тоа не е играч платен 65 миљона.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Каков десен бек бе.... Арбелоа го продолжува договорот. Спартанецот загарантирано место си има кај Мур. :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сум ја гледал. Значи над Кака единствено е Озил.
Зошто ?
Затоа што Озил игра иста позиција ко Кака. Другите играчи што ти мислиш дека се над Кака, а тоа јесте да си во право дека се во подобра форма од Кака... тие играат на многу поразлични позиции од Кака.(Ди Мариа, Роналдо, Бензема, Игуаин, Чаби, Кедира итн.). Така да Реал има само 2ца играчи на таа позиција што играат Озил и Кака. И неочекувајте господинот тапчо(Мурињо) да го продаде многу лесно. А кога играја Озил и Кака заедно.. види колку беше успешен тимот.. види дека со Озил, Кака, Роналдо, Бензема се направи најбрзата контра во историјата на фудбало со 6 пасови за 13 секунди. Немој да викаш дека е тапа. Единствено Озил се покажа прејјак 2 сезони со ред. Секој има пад на кариерата. Тоа е мое.
<3
Епа тоа и ја го мислев со првиот пост дека Озил е над Кака (требаше тоа и да го сфатиш, зошто сигурно нема да споредуем играчи што играа на различни позиции :) ), ама го кажав на подруг начин. А ти после ми врати демек епа кој е над Кака ако он не задоволил.
Факт е дека Кака не задоволи, добар е ама не е тоа што се очекуваше од него. Негативности од тоа што Кака го носи дресот на Реал има повеќе. Чести повреди, преголема плата итн. Ама има и позитивни работи, Озил на пример гледа голема конкуренција у него и мора да игра се подобро и подобро за да не го загуби местото. Друго ќе биде ако замена за Озил е некој од Кантера што тешко може да му фати место.
Ама ипак ја си стоим на ставот дека Кака не задоволи. Имаше одлични партие, не викам не. Ама тоа беше само повремен блесок, ќе изигра 1-2 добри партие а после наредните 5 нигде го нема.
Мене свеедно ми е дали ќе остане Кака или ќе го продадат. Дур не се жали за тоа што е резерва, супер е.

A

apidrone

Гостин
Скрати му ја платата на пола, да видам дали нема да се жали.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Ама тоа беше само повремен блесок, ќе изигра 1-2 добри партие а после наредните 5 нигде го нема.
Па нормално дека го нема, кога Мур не го ставаше прва постава.
Јас сум 100 % убеден дека со триото Роналдо-Кака-Озил, Реал има подобра игра одколку со Ди на местото од Кака.
Кака е ѕвер бе, бил и ќе остане. Такви ладила со повреди, немој молим те... Ди, со една нога го става да игра (уствари има две нозе?) а Кака го пушта една утакмица и го "одмара" 10. За Сахин, да не правам муабет. Најдобар играч во Бундес лига, грее клупа цела година ?! - Да не видам некој да напише за него дека не одговара за играта на Реал.
Ова што ги цеди играчите ме плаши многу за иднината на тимот. Минимум 7-8 утакмици можеше да одмара стандардни првотимци како Алонсо на пример. Да, про се, треба да издржат, но ете го Интер, глава не може да крени од повредени играчи, цела година ...
Али ајде, Мур си е тој што е, да не се правам попаметен од него ... само мое мислење... оди на резултат и точка, не ми е убедлив кога кажува дека мисли за (подалечна) иднина на клубот.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Па нормално дека го нема, кога Мур не го ставаше прва постава.
Јас сум 100 % убеден дека со триото Роналдо-Кака-Озил, Реал има подобра игра одколку со Ди на местото од Кака.
Кака е ѕвер бе, бил и ќе остане. Такви ладила со повреди, немој молим те... Ди, со една нога го става да игра (уствари има две нозе?) а Кака го пушта една утакмица и го "одмара" 10. За Сахин, да не правам муабет. Најдобар играч во Бундес лига, грее клупа цела година ?! - Да не видам некој да напише за него дека не одговара за играта на Реал.
Ова што ги цеди играчите ме плаши многу за иднината на тимот. Минимум 7-8 утакмици можеше да одмара стандардни првотимци како Алонсо на пример. Да, про се, треба да издржат, но ете го Интер, глава не може да крени од повредени играчи, цела година ...
Али ајде, Мур си е тој што е, да не се правам попаметен од него ... само мое мислење... оди на резултат и точка, не ми е убедлив кога кажува дека мисли за (подалечна) иднина на клубот.
Мислам дека заборави што покажа Ди Марија. Можеби последниве 2 месеца не видовме многу од него, но она до сега што го видовме беше безмалку перфектно. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Мурињо го продолжил договорот до 2016 (y)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Comunicado Oficial
Realmadrid.com
El Real Madrid C. F. y José Mourinho han alcanzado un acuerdo para la ampliación del contrato que vincula al entrenador con el club hasta el 30 de junio de 2016.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Мислам дека заборави што покажа Ди Марија. Можеби последниве 2 месеца не видовме многу од него, но она до сега што го видовме беше безмалку перфектно. :)
Не, не сум заборавил јас ништо. Но кога самиот кажуваш дека последните 2 месеци не видовме ништо од него, што го форсира толку ? Зошто кога Ди не беше во форма не го ставаше Кака на негово место ?
Мене ме интересира дали Мур заборавил на Хиго, што исто така доста греел клупа, дали заборавил на Лас кој како куче играше за Реал ... А не заборава на некои душата да им ја вади на секој натпревар и на некои кои биле како мува без глава на терен ...
Нема играч во Реал, моментално, кој не заслужува да биде таму, секако, освен Албиол :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Hakim Slimani (Agent Van Deri Wiel): Real Madrid? "This is absolutely a top club, and Greg wants to go to a top club"

почнал овој да се умилкува...

Kajgana Shop

На врв Bottom