Фан Клуб: Реал Мадрид

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Луѓе, ако некој од вас, слично како мене малку горко го доживеа крајот од сезоната поради бум-от на пигмеецот Леси, не се секирајте, нашите колективни рекорди се многу повредни. 3ца играчи со над 20 гола во лигата, рекорд на голови на 3ца играчи, рекорд на голови на тимот целокупно, рекордни бодови (ваљда) и сл. На другиот табор имате:

Меси 70+ гола
Фабрегас 14
Санчез 14. :facepalm:

Mes que un club? Нека се веселат навивачите на индивидуалци, РЕАЛ МАДРИД ГОДИНАВА БЕШЕ ГЛАВНОТО СРАЊЕ! :pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Луѓе, ако некој од вас, слично како мене малку горко го доживеа крајот од сезоната поради бум-от на пигмеецот Леси, не се секирајте, нашите колективни рекорди се многу повредни. 3ца играчи со над 20 гола во лигата, рекорд на голови на 3ца играчи, рекорд на голови на тимот целокупно, рекордни бодови (ваљда) и сл. На другиот табор имате:

Меси 70+ гола
Фабрегас 14
Санчез 14. :facepalm:

Mes que un club? Нека се веселат навивачите на индивидуалци, РЕАЛ МАДРИД ГОДИНАВА БЕШЕ ГЛАВНОТО СРАЊЕ! :pipi:
:cuc::cuc::cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мур изјавил дури и да стигнат понуди од 40-60милиони за Пипита не би го продале. Наредната сезона мои напаѓачи ќе се Бензема и Гонзало.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ronaldo:" Nema veze sto necu osvojiti Pichichi vec imam dva kod kuce."
:cool:

Mourinho:"Higuain ce ostati u Realu. Ima idelan ugovor koji vrijedi jos nekoliko godina i njegova cijena je 50 - 60 miliona eura ali ga Real ne zeli prodati. Dva napadača za sljedeću sezonu ce biti Higuain i Benzema u to nema sumnje. Adan zeli da ide iz Reala, ukoliko to uradi mi cemo lako naci drugog golmana a moj posao je da ga probam ubjediti da ostane, ali svi znamo da ce Iker braniti narednu sezonu jer je nezamjenjiv."

Уште едни шампиони :D

Benjamín A, се шампиони во својата група (y)

RM Benjamin A CAMPEONES!!!!
дечките немаат повеќе од 10 години и се втората најмлада екипа во ‘белата фабрика‘... денес математички се ШАМПИОНИ, после 23 натпревари (3 пред крај) од кои 23 се победи, со 217 дадени и 13 примени голови... честито мали!!!...

п.с.

--- надополнето: 6 мај 2012 во 20:33 ---
Незнам колку е вистина ова бидејќи го превзедов од група на фб.

Gonzalo Higuain: "Ostavite to što novine pišu, niti razmišljam o odlasku, niti mi je klub nagovijestio da ne računa na mene".

"Imam ugovor još dvije godine, miran sam i sretan, slavimo titulu, drago mi je zbog navijača".

Иначе Роналдо вчера го одигра стотиот натпревар во Ла Лига за Реал Мадрид и има постигнато 111 голови. Sta reci ?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
" Ronaldo je postigao više golova nego što je odigrao utakmica. Mi kada smo obavljali pregovore sa Realom i prodali ga za 90 miliona mislili smo da smo uradili dobar posao, a da je Real znao da će biti ovako dobar platili bi i 180 miliona za njega " Sir Alex Ferguson

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.724
Наводно... ама наводно, Реал одговорил на понудата за Сахин од Баерн, со предлог Сахин + неколку милиончиња за Швајни!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Наводно... ама наводно, Реал одговорил на понудата за Сахин од Баерн, со предлог Сахин + неколку милиончиња за Швајни!

Многу шпекулации ќе гледаме и читаме, прво Лукас, па Пипа дека ќе си оди, па Витсел од Бенфика, сега Сахин за Швајни...а уште не почнал трансфер периодот, кај ќе ни биде крајот :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Да се потсетиме на головите кои според мене ни ја донесоа титулата во Примера.. Секој на свој начин посебен, знам дека кај мене предизвикаа неверојатни реакции, не сакам ни да помислам што било ако не беа овие голови..

Ниедна сезона нема да биде ни блиску до онаа 2007, али ќе се сеќавам убаво на овие моменти, кога Каљехон постигна гол против Мајорка, во какви само гомна бевме тогаш и како само не врати во живот.. Секако, и првиот гол на Роналдо против Атлетико, али овој вториот е посебен кога се кршеше битката за титулата, да не го дадеше тој кој знае што ќе беше..
--- надополнето: 7 мај 2012 во 20:37 ---
Иначе, за мене ова е најубавиот гол оваа сезона:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Одлично, само да те прашам на последниот гол да не мислеше на овој на 2:22?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Да де, видов само Ronaldo goal Barcelona и одма го стаив.. :))

Kajgana Shop

На врв Bottom