Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па од различни се де. Првата слика е одамна сликана, а втората е од кога навивачите на Барселона направилее штета на навивачката заеднница на Реал во Каталонија.
Мислев на решетките но биле странично :D не е битно .. (деца се тоа - што разбират!?) мора да си ги смируваат страстите :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.728

Носел дрес со посвета од другите... неубаво, неубаво... (n)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Со сета душа чекам да видам кој ке биде замената негова...тек тогаш да почнам све на кур да ставам.

А има некој превод на таа посветата ?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Со сета душа чекам да видам кој ке биде замената негова...тек тогаш да почнам све на кур да ставам.

Трет пат со негов гол во Лига заверуваме титула. Најверојатно е тоа..ама Торесов става слики со некои конспираси теории. :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.728

фала ти за се - нешто у тој стил...

јебига, и ја нејќев да верувам на шпекулациите, ама ова полека станува извесно... :unsure:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
за индија има друг шампион на шпанија :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
"Contamos con Higuaín para el año que viene"-Karanka
Не си оди бе, нема шанси. Тоа со дресот може да биде се и сешто, знаете и самите дека играчите сакаат да си поигруваат со медиумите кои веднаш веруваат во тие работи. Ова со дресот веројатно е некоја шала (најверојатно од Марсело :D)..

После изјавава на Каранка 99% сум уверен дека останува.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас па сум 99% убеден дека заминува. Каква шала од Марсело... цел дрес испонапишан. Си иде тој.

Kajgana Shop

На врв Bottom