Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.900
Поени од реакции
30.820
Не знам дали е до дресот или до спонзорот али тиња ми е :facepalm:

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Шури нема веза овој догодина секако е BWIN пак.

Еве им го дресот за догодина
REAL_MADRID.JPG

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Nope, Не е повеќе кладилница ќе летаме сеа :D
We will part company with BWIN from July 2013 and have Fly Emirates on our shirts from then onwards.

Not official but Marca and other sources claim it's close enough to call it a done deal.

We will get 22mill Euro per season upgraded from our 15mill/season with BWIN atm.
Јас пак вака разбрав.:confused:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
We will part company with BWIN from July 2013 and have Fly Emirates on our shirts from then onwards.

Not official but Marca and other sources claim it's close enough to call it a done deal.

We will get 22mill Euro per season upgraded from our 15mill/season with BWIN atm.
Јас пак вака разбрав.:confused:
Шо знам ќе видеме, поназад некој пиша дека веќе е договорено со летачите за догодина али ќе видиме :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.401
Ако доаѓа Ибра летово, тогаш да пишам уште од сега за сите пари што ги имам дека следна сезона Милан ќе освои ЛШ. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А бе и со полиција нема да им ги земете! А Ибра може да го земете, тоа че биди уште една добра сезона без трофеј во ЛШ;)
Не се секирај ти ние за време на Франко со војска земавме играчи од Барса и остали па од Билбао со полиција...најмал проблем :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шо знам ќе видеме, поназад некој пиша дека веќе е договорено со летачите за догодина али ќе видиме :D
Од 2013 е, не е ова македонска лига па да си договориш спонзор за наредниот месец... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom