Nope, Не е повеќе кладилница ќе летаме сеаШури нема веза овој догодина секако е BWIN пак.
Еве им го дресот за догодина
Прегледај го приврзокот 42641
We will part company with BWIN from July 2013 and have Fly Emirates on our shirts from then onwards.Nope, Не е повеќе кладилница ќе летаме сеа
Шо знам ќе видеме, поназад некој пиша дека веќе е договорено со летачите за догодина али ќе видимеWe will part company with BWIN from July 2013 and have Fly Emirates on our shirts from then onwards.
Not official but Marca and other sources claim it's close enough to call it a done deal.
We will get 22mill Euro per season upgraded from our 15mill/season with BWIN atm.
Јас пак вака разбрав.
Me gusta.Љоренте > Ибра
Со Хави во пакетMe gusta.
Сеа гостуваме на Сан Мамеш, може да падне некој договор
А бе и со полиција нема да им ги земете! А Ибра може да го земете, тоа че биди уште една добра сезона без трофеј во ЛШСо Хави во пакет
Не се секирај ти ние за време на Франко со војска земавме играчи од Барса и остали па од Билбао со полиција...најмал проблемА бе и со полиција нема да им ги земете! А Ибра може да го земете, тоа че биди уште една добра сезона без трофеј во ЛШ
Ибрахимович и Мело и топ сме за следна сезона.
Од 2013 е, не е ова македонска лига па да си договориш спонзор за наредниот месец...Шо знам ќе видеме, поназад некој пиша дека веќе е договорено со летачите за догодина али ќе видиме