Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Дај боже Арбелоа да одигра на ниво, да ви ги затне муцкие на сите воедно и на мене !
поздрав до сите се читаме вечер касно после мечот, нека победи подобриот, т.е Реал.

HASTA EL FINAL ! VAMOS MADRID!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ди Марија ќе му помага на Арбелоа. Него мене на другата страна ме фаќа страв од стакленкото...да не го шета Коентрао како да е дете ...Роналдо тешко дека ќе сака да му помага малце да не прават гифови и клипчиња кај Робен го дрибла :icon_lol:

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Cristiano Ronaldo, Benzema, Özil, Xabi Alonso, Coentrão, Arbeloa y Di María oficialno

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се знаеше дека Коентрао мора да игра, се надевам дека барем кај него нема да има проблеми и ќе изигра на ниво како со Атлетико, Арбелоа ќе биде премногу повлечен не очекувам воопшто да излезе напред, така да АдиМ ќе има претешка задача сам по таа страна. Се друго е видено и кажано, во зависност од резултатот во второ ги очекуваме Кака и Игуаин во игра.

Хала Мадрид и среќни и весели да влезиме во 22:35 овде.:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
SUBS: Adán, Marcelo, Albiol, Varane, Kaká, Granero, Higuaín.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Ептен јако ќе биди вечер. Сакам барем, барем да биде нерешено, ако победиме ќе има јака еуфорија...

HALA MADRID !

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Јас сакам победа. Неќам нерешени и минимални порази. Сакам уште од сега да си ја завршиме работата

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Солиден состав. Одиме со полна пареа да видат дека за овој Мадрид нема криза.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442

Te escuchas hacia dentro. Gritan 100.000 testigos. Enfrente habra un rival y nunca un enemigo. Altooooooo ke nadie pueda ver si has tocado el suelo alguna veeeeeeeeeez!

Vamooooooooooooooooooooooooos !

Kajgana Shop

На врв Bottom