Кое голманишче е овој касиљасПоследното соочување со Боби43 и компанија. Ко да се види од кај доаѓа најголемата опасност на Баерн. Господ нека му напомош на Арбелоа
И ние ви спремиме, јако темпоНема везе таа утакмица со сегашниот Баерн, многу работи се сменети од тогаш. Одбраната е далеку посредена годинава. 20 примени голови од 31 натпревар у бундес, и у ЛШ 7 примени голови у 11 натпревари. Со 0.7 у просек примени голови една од подобрите одбрани во европа, шо немора да значи дека ќе е така со Реал, пошо нападот ви е страшен.
Jас сум задоволен и сo 0-0 и 1-1 .А очекувам победа 2-1.
Него читам и гледам нема материјали за потпис демек ке тепате 3-0 постови у тој стил.
И да знајте дека ви спремаме јака кореографија.
Моменти 4:15 мотиваторот со потегот на мечот.
Шо да имат,само ненормален чоек мојт до да го очеквитНема везе таа утакмица со сегашниот Баерн, многу работи се сменети од тогаш. Одбраната е далеку посредена годинава. 20 примени голови од 31 натпревар у бундес, и у ЛШ 7 примени голови у 11 натпревари. Со 0.7 у просек примени голови една од подобрите одбрани во европа, шо немора да значи дека ќе е така со Реал, пошо нападот ви е страшен.
Него читам и гледам нема материјали за потпис демек ке тепате 3-0 постови у тој стил.
Лошо,црвената боја му е поомиленаHoward Webb to referee Bayern - Real Madrid.
Ние ќе играме со ланските или вајгодишни гостински веќе не ги памтам ситеЛошо,црвената боја му е поомилена
Рамос го изеде РибериМоменти 4:15 мотиваторот со потегот на мечот.
И 9:13 пеналот на Амит
Кој и од овие резултати да се исполни јас сум лично презадоволен.Нема везе таа утакмица со сегашниот Баерн, многу работи се сменети од тогаш. Одбраната е далеку посредена годинава. 20 примени голови од 31 натпревар у бундес, и у ЛШ 7 примени голови у 11 натпревари. Со 0.7 у просек примени голови една од подобрите одбрани во европа, шо немора да значи дека ќе е така со Реал, пошо нападот ви е страшен.
Едино тие 15-10% Роналдо да збрца 2-3 на ноерчеКој и од овие резултати да се исполни јас сум лично презадоволен.
Ако не победите дома без да постигнеме гол(1:0) или со 2 разлика (3:1) одите даље 85-90%.