Фан Клуб: Реал Мадрид

B

Beck's

Гостин
Црвениот на Озил наводно поради иронично аплаудирање на судијата после одлуката да му покаже црвен на Рамос. Нема до сеа видео на кое јасно се глеа за таа случка, али така се збори на големо. Пепе доби во тунелот црвен бидејки му викал наводно на судијата Robo Robo... нешо у превод као : кради, кради...
kuckin sin kaj ti e :) za Ozil ako stvarno toa bilo pricina, togas neznam zosto postapil taka koga sosema zasluzeno si dobi vtor zolt Ramos, just sayin...

A

apidrone

Гостин
kuckin sin kaj ti e :) za Ozil ako stvarno toa bilo pricina, togas neznam zosto postapil taka koga sosema zasluzeno si dobi vtor zolt Ramos, just sayin...
Сигурно и Пепе заслужи жолт за истата работа, само што тогаш тој беше удрениот...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аплаудирањето беше од гневот кој го навлече судијата со некои постапки претходно. Го избрка Руи Фариа, после го избрка Мурињо (и двајцата за приговор, без да бида претходно опоменати). Сегде приговараат, ваљда не му опцуле мајка па за да ги избрка одма. Ама ајде, само он си знае.
Пепе беше удрен од еден играч на Виљареал, му течеше крв од уста, а судијава му даде жолт поради симулирање. Невидено.
Не викам дека судијата е крив за резултатот 1-1, Реал и не беше којзнае колку доминантен вчера ама ипак судијата донесе неколку одлуке со кои едноставно успеа да ги изнервира играчите на Реал. А според мене последниот фаул од кој падна голот, не беше фаул. Со ова се сложија и многу други кои не навијаа за Реал, Алтинтоп прво ја избаци топката а после го удре малку играчот.
Али јебига, тоа е тоа.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Многу читаме спортски а...Све се заговори, никогаш нема да дознаеме што точно му рекол. Едното вас нема да ви одговара, едното нам и тоа е тоа. Ако ги кажал баш тие зборови не му бега сузпензија али еве останува да видиме.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Službeno iz RFEF-a,PEPE i RONALDO neće biti kažnjeni zbog svojih izjava nakon utakmice,a OZILOV crveni karton je trebao biti povućen,ali nisu dopustili jer,kako navodi pouzdani izvor,sudac utakmice uopće nije razumio što je rekao Ozil.

Можно е ?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Боже, нека не е можно. Кој ке ги слуша каталонцине после, кој ?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Službeno iz RFEF-a,PEPE i RONALDO neće biti kažnjeni zbog svojih izjava nakon utakmice,a OZILOV crveni karton je trebao biti povućen,ali nisu dopustili jer,kako navodi pouzdani izvor,sudac utakmice uopće nije razumio što je rekao Ozil.

Можно е ?
Како бе :facepalm:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Пошо се вадеа сите на официјалната страна на Реал, еве, Кани не добил жолт
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/03_Marzo_Actualidad_11-12/1330092763303/noticia/Cronica/Villarreal_1-1_Real_Madrid.htm
Па ако не е Кани ете на Сена му го пишале во 20-та минута, а него воопшто го немаше во кадар :eek: ... овој судија е измислен само за во Македонија :pos:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
И дали после ова сте убедени дека Баерн ќе ги поминеме така лесно ??? Јес да се у ЛШ ама онака да прашам...не знам, многу се напнав вчера, очекувајте набрзо и од фан клубов да ве собираат да играте и вие ... ја Мурињо може да го заменувам:) катастрофа во секој случај !! 6 бода не се мала разлика, но не се ни недостижна...искрено ме плаши помислата на тоа како ќе се одвиваат работите понатака. Се надевам дека ова од вчера и од утакмицата со Малага нема да ги доведе до тоа да паднат психички, него ќе бидат свесни и ќе се потрудат да ја одржат оваа разлика, а воедно и во ЛШ да си ја тераат работата. Има уште време до крајот...времето е проблемот ...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
The 44-year-old HSV coach Thorsten Fink, will punish his players if they fail to defend properly from a set-piece.

Moжда треба вакво нешто и на нашиве телетабиси да почнат да им праат. Веќе којзнае колку време 90 % од прекините на противничките екипи се страшно голема закана по голот на Касиљас. Нека почне Мурињо на секој следен примен гол од прекин да им ги одзема колите, жените.. шо било. Или пак, на крај краева, нека им праќа после утакмицата у соблекувална неколку црнци од типот на MANDINGO за да им го "дотераат" умот.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Луѓе, нема нервози.
Доаѓа работата до таму , до кај што веќе пишав дека ќе дојде.
Значи ако стварно ја заслужуваме титулата, од сега треба да се покаже на дело.
Просто ... и 2 да изгубиме само до крај а Барса сите да ги тепа , тоа само кажува дека се
стварно баш за толку ситно подобри од нас. Се се сведува на тоа..

А мене лично ако ме прашувате, јас мислам дека нашиве треба најголем карактер да покажат баш против Барселона на гости.Победа , или минимум нерешено јасно би се ставило до знаење дека не се подобри од нас, и дека титулата ни припаѓа на нас.
Само со ваква неуверлива игра, дури и Апоел ќе биде голем успех да ги победиме на гости.

Треба дефинитивно да се излезе од оваа очајна форма што побрзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom