Ја незнам шо треба да освои и да направи Анчелоти за да престанат критиките. Ваљда нема лек.
Човекот од гомна не извади, и тоа во сезона кога не се нафаќаше тренер да не води. Памтам еден ебан Алегри не одби таа година, ниту едно засилување, претходната сезона игравме со играчи од Кастиља пошто повреди не испокасапија.
Дојде стариот, освоивме ЛШ и Ла Лига.
Значи... Незнам.
Автоматски споено мислење:
А да, Бензема освои Балон Де Ор, Винисиус, Родриго и ред други се преродија. Не е случајност. Максимум вади од ситуацијата во која се наоѓа.
Не за џабе му го прпдолжија договорот до 2026
Абе океј, и јас мислам дека Сити ќе ни ги издиши гумите, али не пошто тренерот му е подобар, туку пошто имат појак тим.Ова ми се виде како мене да ми реплицираше, иако не ме цитираше.
Види, јас го поштувам Карло и се тоа што направи за овој клуб, во двата свои наврата.
Ама, ако фактички мислиш дека грешам за мојата асертација за двомечов, те молам, сподели.
Мене ќе ми олесниш во меѓувреме
Еве за месец или колку да е, дај Боже да ме цитираш како сум го потценил а ние сме кон полуфинале
Не само он, Белингам, Чуамени и Камавинга се под закана исто.Хаха. Винисиус си игра курот со овие. Прејак играч. Да имаше малку повеќе памет во тоа главата ќе беше во топ 3 кандидати за златна топка. Се надевам само дека нема да направи некоја глупост во првиот натпревар против Сити зошто ако добие жолт картон ќе го пропушти реваншот.