Фан Клуб: Реал Мадрид

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Не ми смета Сиги, најјака екипа се. Ако ги пројдат Сити, не гледам кој би ги спречил да освпјат титула. За Реал, ова е финалето.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Имаме неколку проблеми што поима немам како би ги решиле и да поминеме понатаму во двомеч против Сити.

Најслаба точка ни е Анчелоти. Колку и да го поштуваме и сакаме, не е тактички флексибилен воопшто. Класика за старовремски менаџер.
Најголем негов квалитет е man management, што не е доволно со овој состав , во ваква форма, да се помине Сити.
Од последните 4 текми против нив, само на една изгледавме како сериозен тим. Сеуште не сум сигурен дека и тогаш, тоа не беше планот на Пеп.
Не размонтираа таму после, бетер од Лутон изгледавме.

Се надевав на некој пат до финале каде гадовиве баш таму ќе ги сретневме. Во двомеч е екстремно тешко да ги поминеме.

Капак на се , втората таму треба да ја играме (n)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Ја незнам шо треба да освои и да направи Анчелоти за да престанат критиките. Ваљда нема лек.

Човекот од гомна не извади, и тоа во сезона кога не се нафаќаше тренер да не води. Памтам еден ебан Алегри не одби таа година, ниту едно засилување, претходната сезона игравме со играчи од Кастиља пошто повреди не испокасапија.

Дојде стариот, освоивме ЛШ и Ла Лига.

Значи... Незнам.
Автоматски споено мислење:

А да, Бензема освои Балон Де Ор, Винисиус, Родриго и ред други се преродија. Не е случајност. Максимум вади од ситуацијата во која се наоѓа.

Не за џабе му го прпдолжија договорот до 2026

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ја незнам шо треба да освои и да направи Анчелоти за да престанат критиките. Ваљда нема лек.

Човекот од гомна не извади, и тоа во сезона кога не се нафаќаше тренер да не води. Памтам еден ебан Алегри не одби таа година, ниту едно засилување, претходната сезона игравме со играчи од Кастиља пошто повреди не испокасапија.

Дојде стариот, освоивме ЛШ и Ла Лига.

Значи... Незнам.
Автоматски споено мислење:

А да, Бензема освои Балон Де Ор, Винисиус, Родриго и ред други се преродија. Не е случајност. Максимум вади од ситуацијата во која се наоѓа.

Не за џабе му го прпдолжија договорот до 2026

Ова ми се виде како мене да ми реплицираше, иако не ме цитираше.
Види, јас го поштувам Карло и се тоа што направи за овој клуб, во двата свои наврата.

Ама, ако фактички мислиш дека грешам за мојата асертација за двомечов, те молам, сподели.
Мене ќе ми олесниш во меѓувреме :icon_lol:

Еве за месец или колку да е, дај Боже да ме цитираш како сум го потценил а ние сме кон полуфинале (y)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Ова ми се виде како мене да ми реплицираше, иако не ме цитираше.
Види, јас го поштувам Карло и се тоа што направи за овој клуб, во двата свои наврата.

Ама, ако фактички мислиш дека грешам за мојата асертација за двомечов, те молам, сподели.
Мене ќе ми олесниш во меѓувреме :icon_lol:

Еве за месец или колку да е, дај Боже да ме цитираш како сум го потценил а ние сме кон полуфинале (y)
Абе океј, и јас мислам дека Сити ќе ни ги издиши гумите, али не пошто тренерот му е подобар, туку пошто имат појак тим.

Да го имавме сега Мбапе ќе беше друга песна.

Здравје, многу пати сме играле против појаки противници и сме победувале така да нека биде шо биде. Јас сум спремен да пијам пиво и да урлам со мадридистите мои :love:

Патем, ако и оваа година има собиранка во Кавадарци ве канам сите, ќе се запознаеме, издружиме, опиеме, итн :ајнапиво:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Хаха. Винисиус си игра курот со овие. Прејак играч. Да имаше малку повеќе памет во тоа главата ќе беше во топ 3 кандидати за златна топка. Се надевам само дека нема да направи некоја глупост во првиот натпревар против Сити зошто ако добие жолт картон ќе го пропушти реваншот.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.670
Хаха. Винисиус си игра курот со овие. Прејак играч. Да имаше малку повеќе памет во тоа главата ќе беше во топ 3 кандидати за златна топка. Се надевам само дека нема да направи некоја глупост во првиот натпревар против Сити зошто ако добие жолт картон ќе го пропушти реваншот.
Не само он, Белингам, Чуамени и Камавинга се под закана исто.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.670
Феде издоминира вчера
Screenshot_20240317_103917_Facebook.jpg

Последно уредено:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.375
Поени од реакции
3.170
Tchouameni: "We don't care....
Цар, мртов ладен си гледа на телефон :pos:

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.537
Поени од реакции
2.401
Нов договор за Лунин и не изгледа невозможно сега. Најдобриот голман без две колена. Да ти ебам среќата.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.957
Поени од реакции
4.382
Ебате баксузот , не е могуче ова. Прашање дали некогаш ќе се врати на истото ниво после ова. Среќа што Лунин одлично се снаоѓа и до сега да не го урочам многу е сталожен. Кепа беше очобол.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.670
Догодина кога ќе се врати како робокоп ќе биде

Член од
23 октомври 2007
Мислења