Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Честито победа и се надевам дека нема да има повреди кај Роналдо и Ди Мариа:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Чиста мрежа, долга љубов! Фала многу, пријатно!

и да, очигледно Цизма не сака Барса да биде прва, па затоа играше двапати со рака... :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Првиот гол сомнителен офсајд, вториот офсајд, третиот ремек дело, четвртиот ништо посебно, сомнителен црвен картон зa Сантандер. Доста материјал за циганите да јадат пак гомна за судиите, кога веќе ништо друго не можат.
Посебно ми е драго за Ди Марија, преубав гол, штета што така го заврши натпреварот, но радува тоа што на крајот беше повторно на нозе.

За Озил и компанијата се навикнавме на добри игри па нема потреба за нив да се пишува, но треба да се напише да одличниот Варан, и треба пофали како "незабележително" си ја заврши својата работа, ги доби оние малку дуели што ги имаше, чисто одземаше топки без паничење и слично. Не му е страв и да повлече топка напред, одличен во додавањата. А да се напомене и ова: (born 25 April 1993 in Lille), 6 месеци помал од мене, а сите натпревари што досега ги одигра ги одигра ко да има 15 години искуство. Секоја чест.

Тоа е тоа, утре Барселона против лилјаците, ќе биде интересен тој натпревар во битката за второ место.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Првиот гол сомнителен офсајд, вториот офсајд, третиот ремек дело, четвртиот ништо посебно, сомнителен црвен картон зa Сантандер. Доста материјал за циганите да јадат пак гомна за судиите, кога веќе ништо друго не можат.
Посебно ми е драго за Ди Марија, преубав гол, штета што така го заврши натпреварот, но радува тоа што на крајот беше повторно на нозе.

За Озил и компанијата се навикнавме на добри игри па нема потреба за нив да се пишува, но треба да се напише да одличниот Варан, и треба пофали како "незабележително" си ја заврши својата работа, ги доби оние малку дуели што ги имаше, чисто одземаше топки без паничење и слично. Не му е страв и да повлече топка напред, одличен во додавањата. А да се напомене и ова: (born 25 April 1993 in Lille), 6 месеци помал од мене, а сите натпревари што досега ги одигра ги одигра ко да има 15 години искуство. Секоја чест.

Тоа е тоа, утре Барселона против лилјаците, ќе биде интересен тој натпревар во битката за второ место.
Ја сепак мислам дека ти подобро би изиграл:D
Иначе ич да не се ви е гајле дали циганите ќе имаат матријал за критика на судиите затоа што лани имаше многу матријал за нас,ама сето тоа се заборави и се броеа само титулите,така да Keep calm and love Madrid(y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Варан е играчиште !!!

JM: " I love Chelsea and Inter very much but I'd much rather hear them chant their team's name and their coaches' name than my name. It is the past.. a very good past.. but it is history now"

Higuain did not train all week but it was important to have him on the bench. Lass will not be ready for Moscow... neither will be Altintop, but both are coming back soon"

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.954
Поени од реакции
30.975
Анхелито "д фаст мохито" из бак мадафакас :vozbud:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Некој овде спомна 13 бода за Пасиљо?!! Нема шанси оваа сезона да биде тоа ... треба 16 бода најмалку да имаме предност пред Ел Класико:eek:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Глувчето се врати! Одлично, рутински... Тешко на Мурињо сеа со главоболките, таман му заврши дилемата Бензема-Игуаин, му доаѓа нова - Озил, Ди Мариа, Кака... Мора 2 од 3, штета што е тоа така. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Без Ди Марија во Москва. :mad:

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão, Marcelo y Ramos.
Centrocampistas: Khedira, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Sahin, Granero y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Божем да не се ризикува, па не го пушти уште пред 10 дена да игра... сеа го пушти 20 минути и толку. Налет у курац.

Kajgana Shop

На врв Bottom