Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.057
- Поени од реакции
- 31.286
Ја у Штип сакава шо сакате вие скопјанишчава све по ваше да биде а![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја у Штип сакава шо сакате вие скопјанишчава све по ваше да биде а![]()
Само едниот без коса шо е .. ама така му е кога е тренер на бензема ..![]()
2002
![]()
2017
15 години разлика, а исти се останати и двајцата![]()
Алексис Санчез и адиос мучачос[DOUBLEPOST=1495908982][/DOUBLEPOST] Ваљда сте заборавиле поголем дел од головиве..60 милиони за Мората?! Уште сега нега го пуштат! Не мора да чекаат до после финале, ќе се оправиме некако.
Мората е далеку од материјал за Реал Мадрид. Ај за резерва, можеше да покрива, ама бара дечкото првотимски статус.
Е сега.... проблем е што и Бензема е надвор од било каква пристојна форма , долго време. Треба да се купи асален шпиц,
нема друго чаре.
Само едниот без коса шо е .. ама така му е кога е тренер на бензема ..
Па на сликата се гледа дека бил со коса .. после тоа го запознал телето и останатото е јасно ..Пошто многу коса имаше коа беше помлад![]()
Ja sum od stip, sea za sea sam ke prasam od stipiani so kako se, ako ima nekoj za druzenje da doagam natakaЌе оди некој од овде у Велес у Сабота на тоа собиранката преку пењата?
Epa ke se dogovoreme, ako ne e problem ke dojdam nas ako ste poveke ke se uzdruzeme [emoji23]јас ќе одам натам, мислам дека ќе биде интересно ...од дома секако ќе е поинтересно, а у рандом кафиќ не ми се оди пошто секогаш ќе има гомнојадци шо може да те извадат од такт..
А таму се луди как нас ќе се, и да испцуеш, и да рипнеш и да удриш на маса се е тоа нормално![]()