Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сахин и Коентрао се вклучени во тимот за утрешниот натпревар против Виљареал!!! САХИН:)
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1193040487639/1330070002099/noticia/Noticia/Sahin_and_Coentrao_rejoin_the_squad.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
--- надополнето: Oct 25, 2011 11:22 AM ---

Пепе да не решил во некоја Банка да влезе???:ROFLMAO:
--- надополнето: Oct 25, 2011 11:23 AM ---
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Varane, Pepe y Coentrão.
Centrocampistas: Özil, Di María, Xabi Alonso, Callejón, Khedira, Kaká y Altintop.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.
На крај се одлучил да не го игра утре...толку ли му беше сериозна повредата што нејќе Мур да ризикува уште и чека да се навикне малце на тренинзите кој ги пропушти долг период Сахин.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
Khedira на прелиминарната листа со 50 кандидати за Златна топка. На 1ви ноември ќе се објави финалната листа со 23 играчи од кои на 5ти декември ќе се изберат тројцата финалисти, а победникот ќе биде прогласен на 9ти јануари.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Позз , кој има материал за Ел КЛАСИКОТО Реал-Барса , ми требаа многу , за една презентација , На Македонски Јазик , фала ;) КОЈ ИМА НЕКА МИ ПИШУВА ПП

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
Casillas, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil и Khedira на прелиминарната листа со 50 кандидати за Златна топка. На 1ви ноември ќе се објави финалната листа со 23 играчи од кои на 5ти декември ќе се изберат тројцата финалисти, а победникот ќе биде прогласен на 9ти јануари.
И Абидал,Пикве,Алвес и тарзан се на листава:tapp:

A

apidrone

Гостин
После све шо се случи лани, мислам дека веќе е познато кој ќе ја земе Златната топка оваа година.

Kajgana Shop

На врв Bottom