Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
реакцијата на Мурињо по голот на Алтинтоп...

:pos:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Среќен Роденден Каримче...уште долго да ја носиш деветката у нашиов ни клуб...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ivan Rakitić o Ronaldu: "Ma suvišno je bilo što govoriti o Ronaldu. Čovjek je jednostavno klasa, to mu se mora priznati. Opet je pokazao koliko je moćan. Dvaput puca na gol, zabije dva gola u prvom poluvremenu i kaže ti ‘bok’."

п.с. :pos:
Секој ден се прашуем како може ваков шупак да игра у Реал а и за Шпанска репрезентација?? :(
Слободно можеле да го земат да го глуми Трапчо у Штрумфови.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.448
Поени од реакции
5.571
Штета у вторник нема да игра против Понфериада ке ја мававме гол гол...ради тапчото :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ова сигурно го немате заборавено

Што се чудимо незнам, е овде му е напраен најголемиот поремеќај на кичмата. Како би можел да игра после ова што му го напраеја Раул, Мата и уште 132342 други :D

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Скоро секој ден се појавува нова шпекулација дека има екипи заинтересирани за Озил и дека можно е да си замине. Не верувам у се шо ќе прочитам, ама само ако се деси ваква некоја глупост ќе бидам pissed off и ептен разочаран од управата. Можда моментално не е у форма турчето, ама кога - тогаш ќе се врати, и ќе импресионира со неговите игри како шо го правеше тоа у минатата сезона.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Adán, Jesús y Pacheco.
Defensas: Pepe, Coentrão, Varane, Nacho y Casado.
Centrocampistas: Sahin, Altintop, Özil, Khedira, Xabi Alonso, Granero y Callejón.
Delanteros: Joselu y Benzema.

овој сеа душата ќе му ја извади на Каљехон... :icon_lol:
--- надополнето: 19 декември 2011 во 20:51 ---
Скоро секој ден се појавува нова шпекулација дека има екипи заинтересирани за Озил и дека можно е да си замине. Не верувам у се шо ќе прочитам, ама само ако се деси ваква некоја глупост ќе бидам pissed off и ептен разочаран од управата. Можда моментално не е у форма турчето, ама кога - тогаш ќе се врати, и ќе импресионира со неговите игри како шо го правеше тоа у минатата сезона.
За него не, не иде он, али ме плашат шпекулациите за Кедира... :unsure:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Секогаш треба да игра

--- надополнето: 19 декември 2011 во 21:11 ---
Не е ова старата управа, да беше така Бензема три пати до сега ќе беше продаден
--- надополнето: 19 декември 2011 во 21:13 ---
Незнам зашто Карвахал ниеднаш не е викнат и така немаме десен бек а дечкото гази во кастиља

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Adán, Jesús y Pacheco.
Defensas: Pepe, Coentrão, Varane, Nacho y Casado.
Centrocampistas: Sahin, Altintop, Özil, Khedira, Xabi Alonso, Granero y Callejón.
Delanteros: Joselu y Benzema.

овој сеа душата ќе му ја извади на Каљехон... :icon_lol:
--- надополнето: 19 декември 2011 во 20:51 ---

За него не, не иде он, али ме плашат шпекулациите за Кедира... :unsure:
Ќе му ја извади, ами како :) Сега Каљехон мора да даде се од себе, да докаже дека не беа случајни одличните партии кои ги изигра минативе неколку кола. Ја веруем многу у детево, и се надевам дека ќе биде новата икона на Мадрид, дете од Кастиља кое успеало после Раул, Гути, Касиљас...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Мурињо најави дека утре против Понферадина, за првиот тим ќе дебитира Касадо, играчот на Реал Мадрид Кастиља. Жозе на пресот денес кажа дека Касадо ќе биде стартер сигурно, на позицијата лев бек. Марсело и Арбелоа добија одмор за овој натпревар, а Коентрао сеуште не е 100% опоравен од повредата, па така Жозе остана без многу опции за левата бековска позиција. Утре, неа ќе ја покрие Касадо. Додека пак, Начо, Хоселу и еден од голманите од Кастиља ( Хесус или Пачеко ) ќе бидат на клупата, како што најави португалецот.

Стартер ќе биде и Карим Бензема. Мурињо кажа дека имал договор со Игуаин и Бензема. Затоа што Игуаин го играше првиот меч со Понферадина, доби 2 дена повеќе одмор да замине за Аргентина, а Бензема ќе го игра натпреварот утре, затоа што неговиот дом, во Лион, е многу поблиску до Мадрид.

Стартери се очекува да бидат сигурно одново Варан, Сахин, Каљехон, Алтинтоп и Антонио Адан на голот. А утре би требало да игра и Месут Озил, кој не одигра ниту една минута на последните 2 меча за Реал, со Понферадина и Севиља, што беше своевидна казна на Мурињо кон него, поради слабите игри. Пепе ќе игра утре исто така, но затоа пак ќе одмара со Гранада, на следниот меч во Ла Лига, бидејќи е санкциониран.

Стартниот состав би можело да изгледа вака :

Адан; Касадо, Пепе, Варан, Алтинтоп; Сахин, Кедира, Гранеро; Каљехон, Озил, Бензема

Хесус, Начо, Коентрао, Чаби Алонсо, Хоселу на клупа.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Мурињо најави дека утре против Понферадина, за првиот тим ќе дебитира Касадо, играчот на Реал Мадрид Кастиља. Жозе на пресот денес кажа дека Касадо ќе биде стартер сигурно, на позицијата лев бек. Марсело и Арбелоа добија одмор за овој натпревар, а Коентрао сеуште не е 100% опоравен од повредата, па така Жозе остана без многу опции за левата бековска позиција. Утре, неа ќе ја покрие Касадо. Додека пак, Начо, Хоселу и еден од голманите од Кастиља ( Хесус или Пачеко ) ќе бидат на клупата, како што најави португалецот.

Стартер ќе биде и Карим Бензема. Мурињо кажа дека имал договор со Игуаин и Бензема. Затоа што Игуаин го играше првиот меч со Понферадина, доби 2 дена повеќе одмор да замине за Аргентина, а Бензема ќе го игра натпреварот утре, затоа што неговиот дом, во Лион, е многу поблиску до Мадрид.

Стартери се очекува да бидат сигурно одново Варан, Сахин, Каљехон, Алтинтоп и Антонио Адан на голот. А утре би требало да игра и Месут Озил, кој не одигра ниту една минута на последните 2 меча за Реал, со Понферадина и Севиља, што беше своевидна казна на Мурињо кон него, поради слабите игри. Пепе ќе игра утре исто така, но затоа пак ќе одмара со Гранада, на следниот меч во Ла Лига, бидејќи е санкциониран.

Стартниот состав би можело да изгледа вака :

Адан; Касадо, Пепе, Варан, Алтинтоп; Сахин, Кедира, Гранеро; Каљехон, Озил, Бензема

Хесус, Начо, Коентрао, Чаби Алонсо, Хоселу на клупа.

Море турски први единаесет!

Kajgana Shop

На врв Bottom