Еве го бе, кој рекол дека го нема ?Мое мислење само, нема потреба за кењање и само вистината ја кажувам...кај ти е Хиго???![]()
Секој ден се прашуем како може ваков шупак да игра у Реал а и за Шпанска репрезентација??Ivan Rakitić o Ronaldu: "Ma suvišno je bilo što govoriti o Ronaldu. Čovjek je jednostavno klasa, to mu se mora priznati. Opet je pokazao koliko je moćan. Dvaput puca na gol, zabije dva gola u prvom poluvremenu i kaže ti ‘bok’."
п.с.
Што се чудимо незнам, е овде му е напраен најголемиот поремеќај на кичмата. Како би можел да игра после ова што му го напраеја Раул, Мата и уште 132342 другиова сигурно го немате заборавено
За него не, не иде он, али ме плашат шпекулациите за Кедира...Скоро секој ден се појавува нова шпекулација дека има екипи заинтересирани за Озил и дека можно е да си замине. Не верувам у се шо ќе прочитам, ама само ако се деси ваква некоја глупост ќе бидам pissed off и ептен разочаран од управата. Можда моментално не е у форма турчето, ама кога - тогаш ќе се врати, и ќе импресионира со неговите игри како шо го правеше тоа у минатата сезона.
Не е ова старата управа, да беше така Бензема три пати до сега ќе беше продаденСкоро секој ден се појавува нова шпекулација дека има екипи заинтересирани за Озил и дека можно е да си замине. Не верувам у се шо ќе прочитам, ама само ако се деси ваква некоја глупост ќе бидам pissed off и ептен разочаран од управата. Можда моментално не е у форма турчето, ама кога - тогаш ќе се врати, и ќе импресионира со неговите игри како шо го правеше тоа у минатата сезона.
Ќе му ја извади, ами какоCONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Adán, Jesús y Pacheco.
Defensas: Pepe, Coentrão, Varane, Nacho y Casado.
Centrocampistas: Sahin, Altintop, Özil, Khedira, Xabi Alonso, Granero y Callejón.
Delanteros: Joselu y Benzema.
овој сеа душата ќе му ја извади на Каљехон...
--- надополнето: 19 декември 2011 во 20:51 ---
За него не, не иде он, али ме плашат шпекулациите за Кедира...![]()
Мурињо најави дека утре против Понферадина, за првиот тим ќе дебитира Касадо, играчот на Реал Мадрид Кастиља. Жозе на пресот денес кажа дека Касадо ќе биде стартер сигурно, на позицијата лев бек. Марсело и Арбелоа добија одмор за овој натпревар, а Коентрао сеуште не е 100% опоравен од повредата, па така Жозе остана без многу опции за левата бековска позиција. Утре, неа ќе ја покрие Касадо. Додека пак, Начо, Хоселу и еден од голманите од Кастиља ( Хесус или Пачеко ) ќе бидат на клупата, како што најави португалецот.
Стартер ќе биде и Карим Бензема. Мурињо кажа дека имал договор со Игуаин и Бензема. Затоа што Игуаин го играше првиот меч со Понферадина, доби 2 дена повеќе одмор да замине за Аргентина, а Бензема ќе го игра натпреварот утре, затоа што неговиот дом, во Лион, е многу поблиску до Мадрид.
Стартери се очекува да бидат сигурно одново Варан, Сахин, Каљехон, Алтинтоп и Антонио Адан на голот. А утре би требало да игра и Месут Озил, кој не одигра ниту една минута на последните 2 меча за Реал, со Понферадина и Севиља, што беше своевидна казна на Мурињо кон него, поради слабите игри. Пепе ќе игра утре исто така, но затоа пак ќе одмара со Гранада, на следниот меч во Ла Лига, бидејќи е санкциониран.
Стартниот состав би можело да изгледа вака :
Адан; Касадо, Пепе, Варан, Алтинтоп; Сахин, Кедира, Гранеро; Каљехон, Озил, Бензема
Хесус, Начо, Коентрао, Чаби Алонсо, Хоселу на клупа.