Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Го виде ли бе некој Лас,како само изигра :cuc:
Не му е прв пат. Знам уште лани имаше препуцавања овде дали тој да игра или Кедира... и увек сум стоел на страната на Лас. Не го потценувам Кедира, али ако он заслужува да игра во Реал, Лас истото го заслужува.
Честито нека е победата, одлична и чиста како солза.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не му е прв пат. Знам уште лани имаше препуцавања овде дали тој да игра или Кедира... и увек сум стоел на страната на Лас. Не го потценувам Кедира, али ако он заслужува да игра во Реал, Лас истото го заслужува.
Честито нека е победата, одлична и чиста како солза.
Со само 2 замерки од МОЈА страна, требаше прво да му даде директен црвен во контрата на Роналдо, кога сам излезе пред гол ( Ди марија истото му сугерираше) и во 89 коа имаше пак пенал а не го досуди оти веќе беше 6 -_-

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Касиљас :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:
Честито ви победа.Касиљас е најдобар голман моментално.
Роналдо добар гол, само на крај пред Реал да го даде шестиот гол , тогаш излезе сам пред голманот од десна страна и место да ја подаде имаше слободен играч тој проба да го вара голманот.
Таа саможивност е причина за поразот од Барса.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Реков јас 2 гола и ете ги
Мило ми е што Озил не доби шанса,а Роналдо само ни ги затвори устите на сите вечерва(поздрав до вамосреал):D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Одлична партија на сите. Честито победа и повторно сме лидери во Ла Лига.
Hala Madrid !

п.с. Алтинтоооооп :vozbud:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Роналдо добар гол, само на крај пред Реал да го даде шестиот гол , тогаш излезе сам пред голманот од десна страна и место да ја подаде имаше слободен играч тој проба да го вара голманот.
Мислам дека очекуваше да му свират офсајд па затоа и ништо не направи, ни подаде ни шутна. Го фати збунка. :icon_lol:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Сега 2 недели има одмор дури на 8 ми со Гранада дома пак ке гледаме голеада..:D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Реков јас 2 гола и ете ги
Мило ми е што Озил не доби шанса,а Роналдо само ни ги затвори устите на сите вечерва(поздрав до вамосреал):D
Толку брзо ти ја затвори устата?? БРАВО!!!:D

Честито убава победа!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што е со коментаторос? ми дава чуцство ко осмолигаши да гледам , можеби моменталнава Мкд репрезентација против Шпанија... со смеењево посебно:tapp:
Онтопик: Честитки на огромната победа, потребни ви се погодоците и финалниот скор за битката со Барса и оваа година.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добар состав извади синоќа Каљехон и Ди по страните и плеј Роналдо. Мислам моментално состав во најголема форма е тој. Уште среда купот и толку за ова календарска година така?

Kajgana Shop

На врв Bottom