Фан Клуб: Работнички

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Слабо се држат некако..сепак Лацио е прејак за наши услови !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Лацио е прејак да,резултатот е реален голе долу,ама трчај бе трчај ова е максимумот што ќе го дадеа???

M

Mario Gómez

Гостин
Овие незнаат дека се трча и по 12 километри на натпревар во европа. Во години сме околу еден век поназад, ама во километри колку сме?

Единствена причина шо гугат е поради тоа што не играат пресинг, повеќе фаули, повеќе движење, барем во одбрана.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
каква акција усра настевски..што дрво станал од коа отиде од вардар

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Брака сеа си доагам бев за Скопје..неја гледав утакмицата..како изигра работнички а гледам 6-0 изгубиле..хаха бруки..дрва значи а?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да не ја усеруваме темата имаме посебна за овој двомеч,така да овде нека остани тоа дека ова е успех...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Брака сеа си доагам бев за Скопје..неја гледав утакмицата..како изигра работнички а гледам 6-0 изгубиле..хаха бруки..дрва значи а?
Секоја Македонска екипа ќе ја снајдеше тоа што вечерва го снајде Работнички ;)
Успех е и пласманов во плеј оф-от за ЕЛ.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Заврши европската бајка на Работнички ...Му остануваат уште 90 мин. и враќање потполно во реалноста...Сепак ова е успех и нека уживаат во тоа...За поразот незнам не ја гледав али како и да е разликата е голема...Сега незнам колкава ќе биде заинтересираноста за реваншот...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ја затворија темата за Работнички-Лацио па тука да пишам :)
Толку им е силата на Работнички неможат да се носат со Италијански тим ниту тие ниту било која друга екипа од Македонија.
Секоја чест за дечките што стигнаа до тука и што на некој начин и покажаа на Европа дека и тука се игра фудбал.

В

Вори

Гостин
Јас како и да е,ќе одам на реваншот.И ич не ми е гајле дали ќе дојдат пропаднатите фудбалери како Сисе,Цана и Клосе.Си одам да го глеам нашиот претставник.
Се надевам дека ќе има публика и дека ќе има фина атмосфера.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Јас како и да е,ќе одам на реваншот.И ич не ми е гајле дали ќе дојдат пропаднатите фудбалери како Сисе,Цана и Клосе.Си одам да го глеам нашиот претставник.
Се надевам дека ќе има публика и дека ќе има фина атмосфера.
ja za razlika od tebe ke idem da go gledam Cana i Klose

Kajgana Shop

На врв Bottom