Фан Клуб: Пелистер

И

Игнориран член

Гостин
Да одиме пред општина и да му однесиме едно цвеќе (в раце шо расти) :giggle: во знак на извинување.

Барем и нека те сврти низ град неколку пати со Масератито :D
Нејќам до толку внимание ... Ако те повози в кола , тој можи и да ти побара нешто друго .:LOL:
Нека капни некоја банка само достае .
Абе немора мене , на Декси нека му поможи и среќен ќе бидам . Нека се образова детето.
Дограмата можи да почека.:P

Образованието е СИЛА , образованието е МОЌ. :pipi:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Да одиме пред општина и да му однесиме едно цвеќе (в раце шо расти) :giggle: во знак на извинување.

Нејќам до толку внимание ... Ако те повози в кола , тој можи и да ти побара нешто друго .:LOL:
Нека капни некоја банка само достае .
Абе немора мене , на Декси нека му поможи и среќен ќе бидам . Нека се образова детето.
Дограмата можи да почека.:P

Образованието е СИЛА , образованието е МОЌ. :pipi:
Ако ти е за менвање дограмата,нема проблем..
Обрати се во општина со барање,ќе му речат на Цермат ќе ти ја смени дограмата...
Не одбива тој,за се дава....:pipi:
П.С.
http://setaliste.com.mk/vesti/fudbal/моќта-на-вардар-не-ги-плаши-пелистерци/

Баш сега требаше карантин....:(

И

Игнориран член

Гостин
Грешка голема шо не му овозможија карантин на играчите.(n) Премногу ќе се измалтретират по пат .
Да се надеваме дека ќе издржат да не примат гол и ќе ни донесат бодче.
Нека паркира Мане бусот пред гол утре и да се вратиме непоразени од Скопје.:D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.795
Грешка голема шо не му овозможија карантин на играчите.(n) Премногу ќе се измалтретират по пат .
Да се надеваме дека ќе издржат да не примат гол и ќе ни донесат бодче.
Нека паркира Мане бусот пред гол утре и да се вратиме непоразени од Скопје.:D
До кога бе со овие муабети. Ние никогаш нема да имаме фудбал со вакви размислувања од типот '' дај бе бодче''. Еднаш запнете машки тепајте го Вардар во Скопје. Еден Лудогорец со Минев, Александров и Стојанов им ги препотија гзовите на Реал а вие паѓате у несвест ко Вардар да е од друга планета па неможе да биде победен.
Последна победа ви е со Миранда и Жуниор кога бевте 2 или 3ти на крај на чело со капитенот Миле Димов. :D
Утре ако ви игра Миленковски ништо не правите, ако не игра имате шански за изненадување.:)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.120
Поени од реакции
8.061
До кога бе со овие муабети. Ние никогаш нема да имаме фудбал со вакви размислувања од типот '' дај бе бодче''. Еднаш запнете машки тепајте го Вардар во Скопје. Еден Лудогорец со Минев, Александров и Стојанов им ги препотија гзовите на Реал а вие паѓате у несвест ко Вардар да е од друга планета па неможе да биде победен.
Последна победа ви е со Миранда и Жуниор кога бевте 2 или 3ти на крај на чело со капитенот Миле Димов. :D
Утре ако ви игра Миленковски ништо не правите, ако не игра имате шански за изненадување.:)
Чим видам дека ти си одговорил овде одма на Миленковски ме асоцира :pos:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.795
Чим видам дека ти си одговорил овде одма на Миленковски ме асоцира :pos:
Неможам брат, човекот е тотален промашај во живот немам видено таква несреќа. :D
Не го можам момакот негативна енегрија шири дури преку тв.
Читав дека бил повреден демек па можно е да не играл затоа пишав. Ако не игра со чисто срце ја ставам на ливче Х2. Со среќа утре. :D

И

Игнориран член

Гостин
@ALoTt Повреден е Миленковски и нема да игра утре.:)
Иначе ги победивме во Скопје во 2011 со голот на Елмазовски од пенал .
Утакмицата заврши 0-1.
Ама тој Вардар и овај денес се сосема различни во квалитет. Годинава Вардар има многу добар состав за наша лига .
Типувам дека ќе станат шампиони без проблем оваа сезона.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.120
Поени од реакции
8.061
Неможам брат, човекот е тотален промашај во живот немам видено таква несреќа. :D
Не го можам момакот негативна енегрија шири дури преку тв.
Читав дека бил повреден демек па можно е да не играл затоа пишав. Ако не игра со чисто срце ја ставам на ливче Х2. Со среќа утре. :D
Чудно ми е како си го запамтил толку, не е некој значаен и популарен играч.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.795
@Игнориран член ако извадите позитивен резултат да запамтиш што сум рекол, дека е заради него.:icon_mrgr:. Да заборавив дека победивте со 0-1 тука, моја грешка, ама пак некако беше млитаво некако. Треснување од земја беше кога ги тепавте 1-3 тука со циганчето Миранда. Нема сомневање дека Вардар има најдобар состав и дека се скоро сигурни шампиони ама без разлика на се секоја екипа максимум треба да дава. Кога може мртвион Хамбургер во Бундес да изигра 0-0 со машинерија како Баерн Минхен која е нашава лига па некој да се плаши од некого. Со повеќе желба, машкост и ладни глави кај нас во лигава се бива. Ако се дојдени пола од играчите колку да изиграат да им помине денот со муабет да одиме на бод, или да не примиме многу....е*ати и фудбал и се. Од таков калап не бива човек а камоли фудбалер. Ја сум сериозен за ова дека ќе ја играм Х2 ако не игра тикварот. :D Имате инфо дали ќе ја даваат на МРТ?[DOUBLEPOST=1412387445][/DOUBLEPOST]
Чудно ми е како си го запамтил толку, не е некој значаен и популарен играч.
Како да не го запамтиш, секогаш прави потег повеќе место побрзо да реагира и да ја уфрли кога шпицот е сам тој со плус допирот што го прави фактички противничките штопери и да каснат имаат време да интервенираат. Ви ги усерува сите акции. А и башка човекот е се само не е крило. Пошто Пелистер и познат по јаката школа и таленти поарно некое дете од младинци ставете го него овој да ве брука. Сериозно дечкото до сега 7-8 утакмици Пелистер го имам гледано изминативе 2-3 години дечкото буквално незнае зошто е на терен. Да го прашаш: добро бе ти зошто си на терен, која ти е целта тебе..нема да знае да ти каже. Ме изнервира пред спиење бегај таму кај ме буцкаш. :pos:

Последно уредено:

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
Како да не го запамтиш...
Се ми се чини дека си го запамтил ко ви даде во Ѓорче 90та минута гол :D
Летото за Мјанмар го бараја, ама не бидна ништо... како ќе се усреќеа со него таму :LOL:

Член од
2 август 2011
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.611
Pomina i ova nedela lazinacalnikot pak nisto ne objavi. Do koga be ke go tolelirame ova gubre lopovsko. Ej sto ni pravi samo kako se izivuva na nas.

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
На собраниски денес ќе оди мечот...
Ајмоооо Мане Мурињо паркирај го бусот....:cool:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.120
Поени од реакции
8.061
Ме фаќа еуфорија малце вака да ги чепниме :D

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Паше бе Паше...:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom