Фан Клуб: Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ :pos::pos::pos:
да се смејш или да плачиш работата:tapp::tapp::tapp:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
http://tv.ffm.com.mk/2mfl

Повторно ќе има директен пренос од утакмицата на сајтот на ФФМ.
Сите оние кои нема да бидат во можност да дојдат на стадион, еве овде можат да го следат мечот...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
ту бе како ми се погоди денес матурата..на најубата утакмица :mad:
ајде тепајте ги Албанците и славете таму :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ту бе како ми се погоди денес матурата..на најубата утакмица :mad:
ајде тепајте ги Албанците и славете таму :D
еее мене ми помина сношти :) . Со дење излегов, со дење се вратив дома. Нема да можам да викам кизне колку ама ќе бидам на трибина :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пендрек парти а? :pos:
море каква забава си напрајвме. И имаме чупиња не биди таков и ти:pos::pos::pos::pos::pos:

3:2 да си шуми. Па ќе ја прекинвале утакмицата, лигуши.

Едит: Моментот кога почна Ников да ја пеј „само еден тим, само еден град“

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
2-1 ДОЈАВА РАВНО ИЗ КЛУБА !!! :D :pos:
Интересна утакмица, отворена од двете страни, можеа уште 3-4 гола да паднат...

До 20мин се играше отворено од двете страни со многу шанси за гол, првиот гол на Дрита поклон од судијата :mad: ЧИСТ ФАЛ ВО НАПАД НЕ СУДИ !!!
Еден играч од нашите ја градеше топката за гол аут да оди и овај љочката му оди го турка со рака овај паѓа надвор од теренот, батето си ја зеде му ја пушти на еден од неговите и празен гол имаја Ников ја фати ама недоволно и имаја 0:1 нашите ојдоја да се бунат кај судијата џабе та ко влезе ни св. Петар да дојди нема да промени ништо :D
Вториот гол брза контра ни напраја 3 на 2 и го матираја Ников, но радоста му траеше само 2 мин кога по еден центаршут на Анастасов, Драган Димитровски со глава намали на 1:2. После тоа одма замена напраја се затворија :pos: сакат резултат да бранат 60мин :pos:
Второто полувреме одма брз гол кој друг ако не ДРАГАН ДИМИТРОВСКИ !!! И на крај точка на натпреварот кладе Марковски кој се извади се извади за потегот во 1 полувреме. Имавме и други шанси во 1 полувреме Марковски се посрамоти, Врапчето исто можеше гол да дај....

Сезоната ја завршивме со победа и на 1 место !!! (y)
За наредната сезона со ЧИСТ ОБРАЗ се враќаме 1 лига !!! :vozbud:

НЕКА СЕ ПЛАШИ СЕГА 1 ЛИГА !!!

п.с. Радоста продолжи и после завршувањето на утакмицата кога со пехарчето фудбалерите дојдоја кај нас да прослават и фрлија по некој дрес (y)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
ајде честито нека е..втора лига никад више
до касно се славеше вчера со пехаро..сити клаб до 7 сато сабајле

Z

ziko bt

Гостин
Глеам по фб барате шампионски дрес,кој јунак сака да му шитнам? :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.297
Z

ziko bt

Гостин
Можно е на победникот во 2МФЛ да му дат поубав пехар него на победнико на 1МФЛ? :pos:
Ете да се пиши дека пионерите победиле во финалето на купо против Академија Пандев...
Една шпекулација за од август,можен тренер Џиџи.
И една желба на управата,демек со трансформацијата во АД планирале буџет од 400 000 евра и пласман во Европа.Ај да видиме и то чудо...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.719
Поени од реакции
3.080
Можно е на победникот во 2МФЛ да му дат поубав пехар него на победнико на 1МФЛ? :pos:
Ете да се пиши дека пионерите победиле во финалето на купо против Академија Пандев...
И една желба на управата,демек со трансформацијата во АД планирале буџет од 400 000 евра и пласман во Европа.Ај да видиме и то чудо...
Cul te gospod :P :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.297
Muabeti i spekulacii ima dosta ovaj preiod i site se samo ubavi vesti od navodni sigurni sponzori do pavenke na stadionot pa vrakanje na nekoj Bitolcani vo Pelister itn...
Na jas sakam drugo da pisam odnosno da gi zamolam site nasi clenovi da ne spekuliraat nisto se dodeka ne bidi oficijalno bilo sto dali ke se vrakaat nekoj igraci odnosno dali nekoj ke ni bidi sponzor i dr Bidejki mozno e da se napravi samo steta na klubot so toa ako se objavuvaat iminja kako zimskiot del so toa sto mu gi krenaa cenite do nebo na nekoj igraci isto i za budzetot oti posle pak ek baraat premnogu pari za igracite do deka za stadionot slobodno komentirajte i vrsete pritisok vrz dvojce da napravat 4 tribini i postavat reflektori i pomosno igraliste a ne samo da ja pravat malata tribina

Kajgana Shop

На врв Bottom