2-1 ДОЈАВА РАВНО ИЗ КЛУБА !!!
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Интересна утакмица, отворена од двете страни, можеа уште 3-4 гола да паднат...
До 20мин се играше отворено од двете страни со многу шанси за гол, првиот гол на Дрита поклон од судијата
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
ЧИСТ ФАЛ ВО НАПАД НЕ СУДИ !!!
Еден играч од нашите ја градеше топката за гол аут да оди и овај љочката му оди го турка со рака овај паѓа надвор од теренот, батето си ја зеде му ја пушти на еден од неговите и празен гол имаја Ников ја фати ама недоволно и имаја 0:1 нашите ојдоја да се бунат кај судијата џабе та ко влезе ни св. Петар да дојди нема да промени ништо
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Вториот гол брза контра ни напраја 3 на 2 и го матираја Ников, но радоста му траеше само 2 мин кога по еден центаршут на Анастасов, Драган Димитровски со глава намали на 1:2. После тоа одма замена напраја се затворија
сакат резултат да бранат 60мин
Второто полувреме одма брз гол кој друг ако не ДРАГАН ДИМИТРОВСКИ !!! И на крај точка на натпреварот кладе Марковски кој се извади се извади за потегот во 1 полувреме. Имавме и други шанси во 1 полувреме Марковски се посрамоти, Врапчето исто можеше гол да дај....
Сезоната ја завршивме со победа и на 1 место !!!
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
За наредната сезона со ЧИСТ ОБРАЗ се враќаме 1 лига !!!
НЕКА СЕ ПЛАШИ СЕГА 1 ЛИГА !!!
п.с. Радоста продолжи и после завршувањето на утакмицата кога со пехарчето фудбалерите дојдоја кај нас да прослават и фрлија по некој дрес
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)