Фан Клуб: Пелистер

Член од
25 август 2019
Мислења
330
Поени од реакции
486
Kako so izgleda Tikves, besa i voska vtora liga eden baraz ke fati... Slucajno brera da ja manat ama tesko.
Pelister i miravci ke opstanat.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Лек хаах една од 200 утакмици можи вака да свртиме.
п.с. арно шо Тиквеш се дрва не шутираа во рамки на гол , со овај голман секоја втора гол ќе примевме .

Член од
28 февруари 2023
Мислења
220
Поени од реакции
859
Mizerija fudbal ej bobobo so pratime nie bolesnici sme definitivno. Sepak cestito pobedata da ni e, 70 ta minuta jazicite gi izvadija, Mirko i Ljamce se 20 klasi podobri od site vo ovaj tim.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
Фала курцу ние слаби ама овие уште по слаби две ,грешки на голманите да има голој инаку 0-0 ќе завршеше и шо е филмот со измените гледаш не можат да одат уште 50 смени ги бе а цела среќа шо вака излезе и со ова 90% обебзњдвувме опстанок иако има многу уште да се игра 13 кола но убај се резултатите и другите воска е долу ,беса не можи да се врати во живите а Тиквеш видовме бетер од нас исто Брера падни стани шо значи после Шкупи ако тепаме дома со Воска 95% ќе биди завршена работата ша после да даваме некаде бодој за вгодина да ни дадат 6 или 9 за оваа сезона три ако дајме а многу лош фудбал ај си велам сега растеретено да играат следните кола ша да почниме да играме тро фудбал

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592

Супер шо тепавме ама напредок не заебавајте бе една шанса на русинот ко излезе голманот нивни и после голмна среќа по грешка исто на голманот на Тиквеш и еден само директен удар за голот на Егри муабето ми е губиме цело време се меша составот и формација немамме шанси ни удари кон голот денес супер на среќа тепавме оти Тиквеш во 96 ме го погоди голот оти имаме втор на слаб напад со само 11 дадени гола е 23 бода е чудо и среќа но да те нема никаде цели припреми никој никаде за жив нема два месеци се кријат како глувци сега една среќна победа со изјави на прав пат сме бог да чува

Одигравме за наши услови добар меч. Двата тима до последен момент ја бркаа победата што се вели и мечот лесно можеше да отиде и во спротивниот правец. Ние денеска бевме посреќниот тим. Ова за нас е многу значајна победа. Честитки за сите актери на овој натпревар, вистински првенствен меч. Покажавме желба, карактер, знаење да се справиме во уште една тешка ситуација за нас. Се поправаме од меч во меч и тоа многу ми се допаѓа“ – изјави за Спортспорт, тренерот на Пелистер, Срѓан Захариевски.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592

ЈБГ можи најмалку требаше против браќата но то е карма
Исто коло ист стадион иста минута само наша победа тогаш нас не испратија 2лига се надевам сега Тиквеш ќе се спаси па воска и беса одат јабана оти гледам добри дол не можат да го издржат притисокот секое коло се жалат без врска на судењето каде ние, брера и воска бевме прежалени од сите а беса уште не можи да победи шо е супер ако се откажат од лигата https://youtu.be/l6UZh4NEF94?si=xETNkGrfmKCGmjgD

Првиот гол гледам освен Оцко пола е на Јоки десно прај вишок се уфрла и после нафтената на Оцко оди тој на топка а ко ќе ми текни како срле ги замоча оцко, јоки па и другите за денес да ги вадат од калта
За вториот гол асистенција на Керим прва салам нафлрена и то на крајот од натпреварот шо значи има сили оти пред тоа многу истрча послњ корнерот убав центар шут а Егри само како за него познато оти ни е втор најдобар стрелец а исто и него сакаја плата да му намалат оти не изиграл како шо треба есента а реков претходно и Јоки го кинеја а Керим преку ноќ остана во клубот за сега тие ги вадат жешките костени а новите уште немаат нешто покажано шо не значи дека нема следното коло
Исто пред вториот гол уба контра но не стигнаа за певиор гол беше пенал игра со рака па цела среќа шо двете така влегоја инаку кој че слушаше судиите ова она никој не се сака вака мирна глата со победата
Следното коло нека се вратат србинот Џуриќ , Спиркоски, Карчески, Љамчевски, Андреј па Бошко и Мирко оти многу играчи фалат кај ме зедовме на полусезона уште повредени казнети

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom