Фан Клуб: Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
924
Поени од реакции
1.233
Uste nov dres fali pa prasanjeto ke bidi dali coek da kupi sezonska ili dres inaku taman e cenata ko mozi za Felicija eden ton pari da davaat nisto ne se 2000 a karta ili 150 denari za poedinecna ako sakame igraci da licime na klub mora kako vo rakometo da si kupvame karti a hejteri stalno ke ima utre sabajle pred tobakoto za karta ke te cekam pa odime na pivo

P.S.Neka mu tupnat sega na javnite pretprijatija I vo rek preku sindikat plus da ne se davaat gratis kako lani neka se uci rajata
Ќе купиме сезонска ич не е проблем, купивме и минатиот пат. Проблем е шо кој ќе стигни ГРАТИС ќе добие, уствари ќе купиме само 100 души, а другите сите гратис ќе добијат. Муабетот ми е дека ТРЕБА И МОРА СИТЕ ДА КУПАТ ! Иако и ова е многу закаснато, до сега требаше ихахаааа, па и дресој итн.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Ќе купиме сезонска ич не е проблем, купивме и минатиот пат. Проблем е шо кој ќе стигни ГРАТИС ќе добие, уствари ќе купиме само 100 души, а другите сите гратис ќе добијат. Муабетот ми е дека ТРЕБА И МОРА СИТЕ ДА КУПАТ ! Иако и ова е многу закаснато, до сега требаше ихахаааа, па и дресој итн.

Duri ne vidam slika so fiskalna ne veruvam prvo da pocnime od upravata @sakamestadion @ZelenoBel @ckembarbtt posle potparolot @favorito pa hejterite @vasicot ,@Terrormachine @Deksi itn...

Za Nedela ocekuvam borba I se nadevam na pobeda a ne daj boze ako zagubime osekjam deka za brzo ke leta Kostov

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
2 септември 2016
Мислења
886
Поени од реакции
2.035
Член од
8 октомври 2015
Мислења
937
Поени од реакции
3.037
Duri ne vidam slika so fiskalna ne veruvam prvo da pocnime od upravata @sakamestadion @ZelenoBel @ckembarbtt posle potparolot @favorito pa hejterite @vasicot ,@Terrormachine @Deksi itn...

Za Nedela ocekuvam borba I se nadevam na pobeda a ne daj boze ako zagubime osekjam deka za brzo ke leta Kostov

Ако одам да купам и ја сликам тука ќе ми речиш гратис ти ја дадоја. Зато ќе го шетниме зверчето низ парк овие дена и ќе купам пред тебе за да се увериш:)

Член од
13 март 2014
Мислења
109
Поени од реакции
318
Aber nemam mene mi se skarani site ete pisa @Џанго Сапун ako znaj neka kazi ...
Koj da bidi vredi da probame nisto ne gubime so gjupcite se e lotarija pa mozi nekoj da se pogodi neka nosat ako ne cini na zima klocite ako go biva nov dogovor I taka za nasata liga ne treba mnogu samo da se fizicki spremni ke brkaat rabota ko e Ibraimi najdobar so 37 godini so da zborame ili Marusic bese od prosecen provoligas od Crna gora mislam se e jasno koe e nivoto site ekipi otpadnaa vo evropa uste ne pocnati kvalitetot e nula samo da bidat spremni igracite sekoj so sekoj mozi da se nosi vo prvnestvoto

не бе од каде јас да знам :гик:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516

Ne znam oti trenerot I nekoj od upravata ne dade izjava pred da pocni prvenstvoto da kazat koe mesto planiraat da zavrsime na tabelata koja ke bidi celta ovaa sezona osven toj muabeto za stabilen prvoligas

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.333
Поени од реакции
7.084
опстанок е целта нема дилема.......евентуално преку купот излез во европа

Член од
23 март 2020
Мислења
64
Поени од реакции
171
Последните години секогаш во првата сезона од ко ќе се вратиме во прва лига ние борба за опстанок и да се стабилизараме и наредната сезона така стабилизирани испаѓавме пак во втора. Да се надеваме дека сега ќе биди поинаку.

Мики + Мирко = 30 Голови сезонава!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Cekajte be drugari vie gledate nase prvenstvo imate pretstava za drugite ekipi za nasata ili samo od so sakate da ne bidi site si prajte lazna slika so tie fb najavite za novi igraci koi bea top no daj otvorete oci videte drugite kako pazareja so kaj nas ostana od lani so zamina pa ako ne nesto povekje na transver market videte ja vrednosta na nasiot tim so drugite edino Voska e po slaba jas pisav ponazad I bev na trening da ja prasam del od upravata pa eve site vie drugite kazete koj ke otpadni osven primer Voska da ja zemime deka e sigurna koja ke bidi deugata ekipa ,koja ekipa bi igrala baraz pa nie da opstanime daj da sporedime nas budzet so drugite da prajme muabet da se kazi deka e Mirko e povreden a Lucas ke treba vreme mesec dena ako ne pokje da vlezi vo forma rekov prethodno nie nemame nasa ekipa za koja evropa zborate ko na site nie jasno deka prvite cetiri se struga,skendija,skupi,gostivar a nasa ekipa nema za lek so ima sansi oti nema firma so saka ili mu e receno da vlozi edino vardar mozi da zemi kup preku partija da ima mir vo kukjata isto kako lani so tikves da se razberime nikoj ne veli deka ne sme podobri od lani deka se ekipira ekipata zalicvame na klub no za zal mislam deka uste sme daleku od soguren opstanok a za evropa e naucna fantastica osven da gi kaznat drugite ekipi ili da ne dobijat licenca ama ako se znaj kako I lani se natprevsruvase vardar so blokirana smetka nema so da cekame od ffm ili od nekoj drug sami ako ne si ka zavrsime rabotata so znaci trebaat uste igraci I kvalitet a toa so ne sakal trenerot ili upravata oti trebalo da prodvame mladi igraci e prikazni za mali deca nie vo 2liga ne isfrlivme nekoj a ne pak sega I kraj kraeva treba eden dvacja da prodajs ne da se nadevas deka pet dusi ke prodajs oti ako igraat decata otpagjame a za soguren opstanok trebaat uste pari I posalam igraci za pogolema konkurencija no seto ova e na hartija na teren ke zavisi od igracite I trenerot pa najvazni ke bidat prvite kola ako trgnime ubo ke ne bidi posle e po lesno ke dobijat I samodoverba site no ne daj boze ako bidi obratno togas mislam deka nema da izdrzat na pritisokot ne komentari da zabranuvaat za losa atmosvera nisto ne gi spasuva so znaci se od niv zavisi a ne od mene od deksi kurle I madle
Utre ke ni sudi bliznakot od kavadarci so znaci 50-50 I po moe ke bidi najvazen natprevar ovaa polusezona ako tepame odime posle I na pobeda vo derbito kako I treto kolo so sileks kako I peto so rabotnicki no ako odime na nereseno ke zagubime protiv gostivar ke bidi loso pa ako ne igra Mirko kako so se muabetite deka uste e povreden togas site drugi treba da dadat 120% za utre da tepame I pred se da se borime za sekoja topka izigravme prijatelska gi ima site na YouTube nivnite natprevari gostivar se nadevam deka napraja analiza da vidat koj mu se jakite a koj slabite strani oti ne e iva 2liga ako sega posle ke padnat ekipite pa ke turnime nekoj gol na sila mora po seriozno I pred se po ofanzivno a ne kako do sega defanzivno I vnimatelno da ne zagubime so mnogu kako sekogas pa isti muabeti imavme sanasa ne dadovme more pocni od start so trcanje I oranje po terenot so srce i dusa zemi pritisni gi od pocetok da se cudat so gi naslo so ufrlanje od strani I bekojte kako I stopierite na sekoj prekin da se odi so rizik i presing uste od pocetok na nivna polovina da zgresat tamu vo nivna Zona da dajme goloj oti ako legnime na utakmicata demek poleka tie imaat pogolema klupa I prv natprevar mozi nie samo da padnime a mnogu ke bidi vazno I podrskata od publikata od start da bidi jaka za da gi pritisnime kako po obicaj so site albanski ekipi mora so strav da igraat vo Bitola kako na vremeto uste od Pletvar mu se seceja nozete a ne da igraat labavo kako da e peijatelska oti togas site ke ne gazat za toa mislam deka tuka treba egri da prevzemi kako kapiten oti Mirko ako e pobreden lajmce I kice mozi povekje zasluzuvaat no tie se po mirni I dobri decki po karakter za prva liga treba povekje kavgadzii za zal nie mislam deka vo ovaj tim nemame osven Mirko I egri site drugi se mnogu kulturni decki a to prva liga tesko deka ke ni pomini za toa bese muabeto za nekoj na sredina da bidi Lider da ja drzi ekipata I pusta topki prema napred do sega so ovie prijstelski nisto ne mozese da se vidi koj kade I kako ke izigra mnogu se izmesaa rabotite za so e kriv trenerot koj pak ke recam prv ke leta ako ne daj boze ne trgnime ubo oti kako da e prezasitena ekipata od nego nema nisto novo vo igrata za majtap duri site sega go baraat babunski psihoto da se vrati nazad oti barem sme igrale nesto so nego a mane tie isti tip kako vlatko defanziven ,strog so igra samo na rezultat I da ne primni mnogu golovi nejse aj da ne zboram pred vreme da vidime utre kolku nie silata da nie so srekja I da gi izgazime ulajte turci od gostivar odnosno sega od madzari pa so pobrzo da se ulandisaat I si zaminat od nasiot fudbal

D

DupiMandalo

Гостин
Ќе има Лукас право на настап денес ?
Мирко имал повреда како шо разбрав, можно било да не настапи првите неколку кола.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.592
Поени од реакции
6.298
Добро утакмица денес , Викторија на наша половина ...
Ако дома не се оди на победа кај ќе се оди на playstation .
п.с. Се гледа дека екипата ич не е уиграна плус повредените , плус фалат играчи посебно на средина .
п.с.1 Оние Гостивар на толку фрлени пари вака отепани да не можат да ме тепаат , нека одат тие газдите нивни во Одбојка нека инвестират поарно

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Kostov odi si !

Nema so povekje da mu daj ovaj trener na ovaa ekipa osven so sila da igra sinot negov i go rasipi cel concept I sansi za nekoj gol ili pobeda so trojca nazad nema so da barame od start povlecena ekipata kako za inaet so so zboravme unazad toj izigra obratno upravata neka otvori oci cel teret ke padni na niv da si baraat trener so vreme I taka mi se odmili posle Osogovo ova denes bese vrv srekja so dadovme gol I zedovme bod no sansa nikakva a ima gore dolu igraci so mozi da istrcaat ama dzabe site vo nasa polovina so parkiran avtobus a namesto pressing I da gi potisnime nie tie ne ne ostaja da izlezime od nasa polovina miki dobar se borese I tolku edna sansa na todorov sam na naflrena ne ja smiri udri prva so glava tolku bese drugoto vreme se branevme uste ne znam koj ke otpadni ako e voska "sigurna" po prvo kolo sileks I rabotnicki,besa se tuka nekade so znaci sekoj bod ke ni bidi vazen kako ovaj denes na derbito isto ocekuvam bod pa posle sileks treto kolo da go tepame a do togas Lucas I Mirko da se vratat a za reflektorite so da prajme muabet ova denes na 40stepeni nisto ne licese

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
924
Поени од реакции
1.233
Неможам. Да можев ќе се воздржев.

СРАМНИ СЕЗОНСКИ, СРАМНИ !

Барем пластифицирани да беа, печат од клубот да имаа, страшен аматеризам, на кој и да била идеата за вакво нешто, мизерија.

Тревата е КАТАСТРОФА, полоша НИКОГАШ не била.

Чуден состав.

НАПРЕД ПЕЛИСТЕР !

П.С. Со бод како ТРИ за мене.

Update: Лоша игра, повлечено, со само 2 шанси, од кој едната е голот и една на Тодоровски во второто со гла над гол. За ваква формација , со ваква поставеност пишам реферат после утакмицата со Работнички, денес истото само ми се потврди.

Следен натпревар ,,Ел Класико", да останиме некако непоразени ќе биди топ.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.592
Поени од реакции
6.298
Kostov odi si !

Nema so povekje da mu daj ovaj trener na ovaa ekipa osven so sila da igra sinot negov i go rasipi cel concept I sansi za nekoj gol ili pobeda so trojca nazad nema so da barame od start povlecena ekipata kako za inaet so so zboravme unazad toj izigra obratno upravata neka otvori oci cel teret ke padni na niv da si baraat trener so vreme I taka mi se odmili posle Osogovo ova denes bese vrv srekja so dadovme gol I zedovme bod no sansa nikakva a ima gore dolu igraci so mozi da istrcaat ama dzabe site vo nasa polovina so parkiran avtobus a namesto pressing I da gi potisnime nie tie ne ne ostaja da izlezime od nasa polovina miki dobar se borese I tolku edna sansa na todorov sam na naflrena ne ja smiri udri prva so glava tolku bese drugoto vreme se branevme uste ne znam koj ke otpadni ako e voska "sigurna" po prvo kolo sileks I rabotnicki,besa se tuka nekade so znaci sekoj bod ke ni bidi vazen kako ovaj denes na derbito isto ocekuvam bod pa posle sileks treto kolo da go tepame a do togas Lucas I Mirko da se vratat a za reflektorite so da prajme muabet ova denes na 40stepeni nisto ne licese

Чек да ги наштеловат до локални избори Октомври 2025 та

Kajgana Shop

На врв Bottom