Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Алегри на прес кажа дека Ибра ќе стартува од клупа утре, Замброта и Гатузо нема да играат
Веројатно Роналдињо утре ќе ја има последната шанса кај Алегри
Формацијата можда би изгледала
Abbiati, Abate, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Robinho

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Алегри на прес кажа дека Ибра ќе стартува од клупа утре, Замброта и Гатузо нема да играат
Веројатно Роналдињо утре ќе ја има последната шанса кај Алегри
Формацијата можда би изгледала
Abbiati, Abate, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Robinho
Тиаго и Неста нема потреба да играат а треба да му се даде шанса и на Амелија.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
И на монтелогно треба барем една шанса да му се даде!!!

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Мислам дека не е пријавен за ЛШ.Да се надеваме дека во купот ќе го видиме.
Се чудам само како до сега не доби ни 1 шанса......не е ич лош играч напротив баш ми се допаѓа како се правува со десната страна :)
за абате мислам дека е професор,али макс се заебава!!!!
само сакам да го видам еднаш у состав да видиме сите баш што играч е,мада од 1 ништо немора да значи али ипак ;)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Еве кои момци се повикани за утре:

PORTIERI: Amelia, Roma;
DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser;
ATTACCANTI: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho, Verdi (n.55).

Мислам дека Штрасер е доволно зрел да почне прва постава. Само да се избегне пораз и да се одморат што е можно повеќе првотимци.

Амелиа, Бонера, гркот, дедо Јепес, Јанко, Страсер, Фламини, Амбро, Меркел, Дињо, Робињо и Верди
Ај уште некој да пуштиме. :pos2: 12 имаш. :)

Ова е моментот за Роналдињо, он ќе владее на терен.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser;

Мислам дека Штрасер е доволно зрел да почне прва постава. Само да се избегне пораз и да се одморат што е можно повеќе првотимци.
Ева јас со кои сакам утре да излези макс: Амелиа, Бонера, гркот, дедо Јепес, Јанко, Страсер, Фламини, Амбро, Меркел, Дињо, Робињо и Верди.
Со ова ќе му се укажи шанса на Меркел,Страсер и Верди, а и на Јанко за последен пат нека поигра ЛШ оти посекако ќе си замини.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас би ги играл овие па и 0-10 да изгубиме

Амелија,Абате,Сократис,Јепес,Јанкуловски,Страсер,Фламини,Амброзини,Роналдињо,Верди,Робињо

Во второ накај 70мин Робињо аут Верди ин и Меркен на местото на некој од средината ... :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Ај уште некој да пуштиме. :pos2: 12 имаш. :)

Ова е моментот за Роналдињо, он ќе владее на терен.
хахахаххаха и јас се изнасмеав сега ко пребројав. Како ми излегле прее 11 :pos2: Го испуштаме Амбро :)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Ќе има на ТВ или стримови да бараме?
Даре знаеш дека од канал 5 се малку ментални и ќе ги даваат Арсенал-Партизан незнам ни ја од кај ја откопаа утакмицава али јбг Македонска работа....
Ќе си бараме стримови, па може и заедно да глеаме :salut:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да бидеме реални утре таа е многу многу понеизвесна од нашава па и некој други :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom