Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Доста ти најде да пишуваш за судии леле мајко до кај стигнавме...ај гитла:tapp:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Не не гледав.. Гледав Шпанска сериа...:pos2: Потполно се согласувам со Syn за постот погоре... Кога судиите грешат во полза на Јуве, Интер или друга екипа, веднаш не правите црни овци... Само тогаш не се во ред судиите... А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:
Не победивме со гол од корнер во 96 минута како Јуве пред некоја година. Не освоивме титула заради такви работи. Ти имаш најмалку право да тресеш зелени за местење наптревари.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Не...Не гледав..Скијање гледав:pos2: Потполно се согласувам со Syn за постот погоре... Кога судиите грешат во полза на Јуве, Интер или друга екипа, веднаш не правите црни овци... Само тогаш не се во ред судиите... А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:

Пуста завист шо им прае на људиве

ај вака. Пато промаши празен гол од 2 метра, Кака погоди пречка, голманот им одбрани две сто постотни шанси на кака и рони, промашен пенал кој бтв е целосно оправдан од авион се виде дека играше со рука играчот на наполи.

Кога напаѓаш цела утакмица очекуваш гол е сеа дал ќе падне 20, 43 , 56 или 87 минута јбг, признавам милан даде гол у 87

Али и признавам дека милан беше супериорен, зема 3 бода, прв е на табела :helou:

И признавам дкеа вие може да плачете до утре

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Не победивме со гол од корнер во 96 минута како Јуве пред некоја година. Не освоивме титула заради такви работи. Ти имаш најмалку право да тресеш зелени за местење наптревари.
Дечко оди легни си... Гледам ти се спие, па не знаеш што зборуваш.. Кај спомнав бе бате местење во постот погоре?? Јас само кажав дека кога СУДИИТЕ ПРАВАТ ГРЕШКИ, а никаде не помнав дека Милан мести... Ако не причита прочитај пак, па ке видиш што пиши во постот...И ти кажуваш за натпревари од пред 5 години... Па и кој ви е крив што немавте титула не знам колку време освоено... И да да, Јуве вчера како што викаш ти 100 минута постигна гол со Рома, па така победи...:tapp:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Но во сето оваа има и место за задоволство, фановите на Милан во Лигата на Шампиони навиваат за други екипи.
Пошто нивните натпревари се во четворток.
Милан игра во втората Европска лига.
Леле па овој што пишува види:pos2: Абе море ние да играме 10 години во куп на уефа вие ни еднаш немате да освоите лига на шампиони не ви стои не сте таква екипа...Сакаш да ти пратам една јака фотка Силвио и тој вашиот газда грдиот???

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ај ај доста не плачете вике..каква таква победа дали била во 90 или во 190 нека не ви е гајле..победата си е наша и трите бода си се наши плус 3 поени и на врвот на италија...браво за роналдињо одигра супер,кака се изнапромаши но тоа е ..пеналот имав предчуство дека ќе го промаши..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Честито победа росонери, тешка утакмица беше сега сте на водечнкото место!!

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Тепувате во 90 и тоа со автогол и сега ајдеееееее... Плс кјутете си... Тепавте немам против, но сами знаете како..
Што сакаше да кажеш со ова?

Хехе колку си смешен.. Која минута со Аталанта тепавте?? И да со Сиена дами и господа од Пенал... Еве денес пак пенал.. Сигурно многу мерак имаат противничките одбрамбени играчи да прават пенали кога играат со Милан... Денес 110 минута гол.. Па добро е..:tapp:
И со ова?

А вие зошто не признавате дека тепате во 90 минута?? Ако сте толку храбри и реални ајде признајте?? Или немате м*да??:tapp:
Што да признаеме?

Дечко оди легни си... Гледам ти се спие, па не знаеш што зборуваш.. Кај спомнав бе бате местење во постот погоре?? Јас само кажав дека кога СУДИИТЕ ПРАВАТ ГРЕШКИ, а никаде не помнав дека Милан мести... Ако не причита прочитај пак, па ке видиш што пиши во постот...И ти кажуваш за натпревари од пред 5 години... Па и кој ви е крив што немавте титула не знам колку време освоено... И да да, Јуве вчера како што викаш ти 100 минута постигна гол со Рома, па така победи...:tapp:
К‘р да не те боли дали ми спие или не, прочитај што пиша погоре и ако не си мислел на местење кажи ми на што си мислел?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Леле па овој што пишува види:pos2: Абе море ние да играме 10 години во куп на уефа вие ни еднаш немате да освоите лига на шампиони не ви стои не сте таква екипа...Сакаш да ти пратам една јака фотка Силвио и тој вашиот газда грдиот???

Дозволи ми ја таа чест мене

:baeh::helou:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Брат што се замараш со крлеживе остај ги нека зборат нека се успуцаат малце не им е фино МИЛАН прв да биде на табела:smir:

МарлеY БАПНИ им ја во италијанско првенство

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477

Јувентус последна титула му е таа во 2003,

на Милан му е последна у италија 2004 и не ме терај за лига шампиони да зборам доволно е да га погледнес сликата на мојот претходен пост,

и ти си навивач некој на јуве :pos2:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Значи коа станува збор за лига шампиона од италијански екипи мислам џабе ке праиме муабет...:helou:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
ај ај сеа на сите други тимови им е криво шо не се први на табела и сеа ке почнат тука да ми зборат
местена утакмица , грешки офсајт бла бла бла
победа си е победа и доста само плачете
милан оваа недела е најбољи
другото коло ке видиме кој ке биде ......

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Победа за прво место на табела. Нека пукнат душманите кога сме најјаки. Впрочем имаат право да се бунат зашто нивните екипи се тапа сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom