Недела , 20:20h, sports bar Shankly's. Повели другар.:helou:Taka e samo neka se mnozat pobedite.Ajde vo nedela da gledame negde organizirano.
за хрватска играше бек сеа незнам дали лев или десен и одлично се покажа..Абе каков прањик што зборите,не му треба на Милан средина,на Милан му треба одбрана еден и нека се пријави кој сака после ке биде сломен!![]()
лев играше, а може да игра и како крилоза хрватска играше бек сеа незнам дали лев или десен и одлично се покажа..
Прањиќ најдобро игра лев бек...а на таа позиција имаме играчи,засега...за хрватска играше бек сеа незнам дали лев или десен и одлично се покажа..
Немој да го земаш како репер Фавали жити се. Од него се подобри и нашиве што играат втора лига.Прањиќ најдобро игра лев бек...а на таа позиција имаме играчи,засега...
Ама јас би го зел...сигурно е подобар од Фавали!
Одлично игра Антони барем мене многу ме изненади оти го немав гледано како игра..првиот натпревар против Сампдориа кога го гледав стварно добро се покажа како десен бек..а негова позиција е лев бекНа Милан им треба лев бек. Али ако Антонини се подобро игра тогаш е веќе решен проблемот.
па не баш... од следна сезона малдини(кој знаел да игра ко крило), Фавали ќе си одат.... Јанкуловски нема да биде тоа што е... па само Антонини ќе биде на таа страна со Јанкуловски и мислам дека ќе треба посоодветна замена да се најде или пак Антонини да биде замена на некое подобро лево крило.... а незнам што ќе биде со Одо (дали ќе се врати...) ама и он веќе не би требало да биде во топ форма...На Милан им треба лев бек. Али ако Антонини се подобро игра тогаш е веќе решен проблемот.
Па затоа викам...Коа би имало некој проблем во одбраната би играл Прањиќ наместо Фавали или наместо Антонини,а не би ме чудело и ако му го земе местото на Јанкуловски...А и сигурно не е многу скап.Немој да го земаш како репер Фавали жити се. Од него се подобри и нашиве што играат втора лига.
"Ние се договараме со момците кои имаат свои потреби, тие се професионалци и можат да се контролираат себе си" - заврши Анчелоти.