Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Гатузо сигурно и со скршена глава би идел да игра ако го запрашаат него. Али последниот збор го имаат докторите.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
Questi i 18 convocati di Carlo Ancelotti per Milan-Siena:
Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Gattuso, Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko.

shevchenko ke dava gol nesto mi kazuva deka utre ke go gledame prvenecot vo seria a :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Очекувам гол од Кака сигурно. Нешто ми кажува дека тој ке даде гол и тоа во прво полувреме....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Danijel Pranjic кој го споредуваат со Сидорф и Roy Beerens кој е десно крило. Хмм интересно звучи. Милан секогаш имаат добри сеќавање со Холанѓаните и со играчите од Холандски клубови.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.163
Последен пат кога игравме Куп Уефа со такви клубови им земавме на Бате Борисов извесен Виталиј Кутузов...... шо да кажам немој да се повтори :):toe:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Последен пат кога игравме Куп Уефа со такви клубови им земавме на Бате Борисов извесен Виталиј Кутузов...... шо да кажам немој да се повтори :):toe:

wooooow тоа беше најболниот трансфер што Милан го имаше направено во поновата историја.:) ....каков играч мајкооо...

Ве гледам сите Кардачо па Кардачо. Зарем толку не го познавате Карло? Стварно мислите дека има шанси да игра во првата постава?

Па дајте луѓе, знаете и сами дека нема да се деси тоа, а според мене и шансите да влезе се минимални да не речам невозможни, освен во вонредна ситуација а тоа е двајца од средниот ред да се повредат(пу пу недај боже).

Утре ќе стартуваат Гатузо , Сидорф и Амбро, или евентуално Емерсон место Гатузо. Плус мислам дека Карло ќе направи еден неочекуван потег(за мене очекуван) и ќе игра Шева прва постава со Бориело и со Кака.:helou:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.163
Па не знам мене не ми се свиѓа баш ова изоставување на клучните играчи поготово во дел кога може да се стаса и престигне Интер кој игра тешка утакмица.
Уште е период на првенството во кое се игра под грч и попуштања не се дозволени за никој,здравје ако се деси да се створи рутина тогаш веќе може некои ситно олабавување вака потценувачки со премотивирани гнаси како Сиена е многу ризично

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сакав да колнам пред, али Сиена секогаш се заебан клуб за Милан. Знаат доста да не измачат без разлика на резултатот.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Абе какви заебани ... заеби тоа, ако сакаме титула нема "заебани", посебно не дома!!! Мора све да газиме пред себе!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Не сакав да колнам пред, али Сиена секогаш се заебан клуб за Милан. Знаат доста да не измачат без разлика на резултатот.
Абе 0 победени 1 нерешена и 3 изгубени имаат на гости несмеемо да изгубимо.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
wooooow тоа беше најболниот трансфер што Милан го имаше направено во поновата историја.:) ....каков играч мајкооо...

Ве гледам сите Кардачо па Кардачо. Зарем толку не го познавате Карло? Стварно мислите дека има шанси да игра во првата постава?

Па дајте луѓе, знаете и сами дека нема да се деси тоа, а според мене и шансите да влезе се минимални да не речам невозможни, освен во вонредна ситуација а тоа е двајца од средниот ред да се повредат(пу пу недај боже).

Утре ќе стартуваат Гатузо , Сидорф и Амбро, или евентуално Емерсон место Гатузо. Плус мислам дека Карло ќе направи еден неочекуван потег(за мене очекуван) и ќе игра Шева прва постава со Бориело и со Кака.:helou:
мислам дека треба да проба со двајца напаѓачи со шева и бориело ..зад нив кака

G

GoddessOfRock

Гостин
Ехее КАрло какви формации прави... абе ... да не ви кажувам. Се кладам дека ке бидет најмодерни:uvo:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Фавали ќе го стави прва постава лев бек. Антонини по се изгледа ќе биде на клупата. А и Емерсон со Гатузо и Амбросини средина...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom